mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Zdravie a výživa - 

Nejzdravější kuchyně

neznámy
neznámy | 18.8.2016 17:32
je podle mně asijská - korejská. dělí se o prvenství s kuchyní vietnamskou, thajskou, v jisté míře čínskou a japonskou.
Nustričně vyvážená bohatá na vitamíny enzymy stopové prvky, vlákninu, obsahuje fermentované potraviny dušené i čerstvé, správné koření podporuje trávení, málo tučná bez smažení a pestrá.
foto korejského menu z restaurace kam chodí korejští bosové z hyunadje na oběd.
prakticky jejich domácí kuchyně mají v restauraci korejské kuchaře.
akorát jednu výhradu bych měl. trošku méně chilli.
dávám 3 zlaté vařečky. :)
neznámy
neznámy | 18.8.2016 18:09
Nejedla som to, neviem čo tam je, ale vypadá to veľmi chutne. -YUMMIE-
neznámy
neznámy | 18.8.2016 18:13
pre mňa je najzdravšia kuchyňa moja vlastná, viem čo tam dávam i z akých zdrojov no a na cestách sa nechávam inšpirovať, bavia ma najmä trhy s korením to je krása!

kuriatko z dvora špikované tymiánom v spoločnosti kuriatok z lesa, zľahunka na masle s korením od pana waldemara grešíka



záhradná cukina z plechu pokvapkaná olivovým olejom s bylinkami - moje "čipsy"



no a tak...
neznámy
neznámy | 18.8.2016 18:53
Ale většinou si ten styl musíš provozovat doma.

..aby byla nejzdravější...

-ROLL-
neznámy
neznámy | 18.8.2016 20:07
to vypadá chutně.
k té cukině bych potřeboval ještě i kus masa.
to jsou takové lehké jednohubky.
no pečené, u mně jenom občas.
kousek ryby by k tomu nebyl špatný
směs obilniny(jáhly) se zeleninou
http://img9.rajce.idnes.cz/d0902/9/9979/9979222_d045c0ed7f3912eda96c6edeb865fb21/images/100_6605.jpg?ver=0

u mně musí mít jídlo určitou kluzkost, omáčkovitost, aby klouzalo do zobáčku
nesmí vysušovat. nejlépe dušené na páře(chřest na woku, špenát..).
http://img9.rajce.idnes.cz/d0902/9/9979/9979222_d045c0ed7f3912eda96c6edeb865fb21/images/100_6764.jpg?ver=0
neznámy
neznámy | 18.8.2016 20:18
Nedávejte sem s isomnií ty erotické fotografie!!!
Nebo vás nahlásím adminovi! -WINKIE-

Zkorodují mi spoje u oslintané klávesnice....-NOSMILE-
neznámy
neznámy | 18.8.2016 20:25
-LOL-...co kecáš.....tobě přece stačí voda a urina...-PUH-
neznámy
neznámy | 18.8.2016 20:26
má absťák :)
neznámy
neznámy | 18.8.2016 20:28
-ROFL--LOL-
neznámy
neznámy | 18.8.2016 20:37
Já vím že jo!

Ale jsem jenom člověk z masa a kostí!!!!!-WINKIE-


...ještě asi božství a osvícenost odložím, .....-ROLL-
neznámy
neznámy | 18.8.2016 20:40
Ámen....:)
jenom prosím tě přitom osvícení nezpívej (viděla jsem to video, co jsi sem dal na něj odkaz.....ajajaj...-ROLL-...moje umělecká Venuše v rybách docela trpěla....-LOL-
lak
lak | 18.8.2016 20:53
-YUMMIE- aj moja oblubena je azijska :D

nemohol by si prosim ta popisat, co je na obrazku? -LOL-
neznámy
neznámy » lak | 18.8.2016 21:02
z nich nikdo nemluví česky takže netuším jenom podle chutí a vizáže.
vlevo ty bílé tyčky jsou těstovina nejspíše rýžové noky.
vpředu polívka v nerez misce tam je normální klobáska chutná to jako naše frankfurtská.
malá miska s rýží ta je ke každému obědu.
pak to zelené nejspíše mořská řasa čerstvá.
nad rýží nějaké výhonky.
jedna miska s klíčky z munga nakládané. pak nakládaná okurka.
ještě jedna nakládaná zelenina a to poslední netuším.
v principu je to z větší části o kimči což jsou různé druhy nakládané zeleniny což je nejpřirozenější probiotikum.
nakládají to do omáček koření a nejspíše i trochy tuku.
jenom malá část té zeleniny je vařená. smažené nic.
jó a tam vpravo vzadu je kousky hovězího nakládané v omáčce. to hovězí je uvařené. je ho ale celkově málo. oni jedí masa velmi málo v poměru k zelenině.
minule jsem měl kousek ryby na zelenině. teď tam bylo tohle hovězí.
ta polívka je už ale skoro prázdná měl jsem jí skoro snězenou když jsem to fotil.
´
neznámy
neznámy | 19.8.2016 07:51
krásne jedlo :)

wok som mala, zostal pri sťahovaní v dome .. dal si mi inspirejšn!
marcie
marcie | 19.8.2016 09:42
omáčkovité jedlá sú pre vátu výborné, ja ich tiež milujem -YUMMIE-
lak
lak | 19.8.2016 15:55
dakujem -FLOWER- vsetko to vyzera vyborne, dala by som si hned -YUMMIE-
neznámy
neznámy | 21.8.2016 17:57
více používám tavu, indickou železnou pánev.
je mnohem více plochá než wok ideálně rozděluje teplo. původně je na čapátí ale dá se na ní tepelně zpracovat cokoli. a pak železné pánve. čisté železo. žádný povlak. tava je taky čisté železo. a samozřejmě i litinu. švédskou skeppshult.
neznámy
neznámy | 22.8.2016 18:02
indickou železnou pánev
so železom (s kovom obecne) nemám v príprave jedla priaznivú skúsenosť, možná len nemám túto oblasť preskúmanú moje nezdary na woku s tým súvisia

jediné čo mám v domácnosti kovové je táto handmade lampa



slúži na pálenie šišiek ihličia má sitko i misku na hrejivé aroma oleje je skonštruovaná dômyselne do detailu dokáže stíšiť plameň sviečky atd. geniálna myšlienka ...... ale vo varení na kove fakt neviem

hoď mi sem foto čo používaš a ten princíp spolupráce kov s potravinou, pls.
chcela by som to pochopiť
neznámy
neznámy | 22.8.2016 18:17
Jen podotýkám že zdravé jídlo se může stát snadno nezdravým, pokud se jí v nesprávný čas.-ROLL-
neznámy
neznámy | 22.8.2016 18:19
ta je náááádherná -THUMBSUP-..kde se to dá sehnat?
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...