mesiac
Utorok, 16.4.2024
Meniny má Dana, Danica

Zdravie a výživa - 

Kraniosakrálna terapia

neznámy
neznámy » fiohattu | 4.7.2017 14:06
Ďakujem -FLOWER-
Tak sú to rany trhliny, ktoré nemusí mať každý a pripadne si ich "prácou na sebe" dokáže zaceliť alebo aj nie....
fiohattu
fiohattu | 4.7.2017 14:35
Ono je to už zacelené, len je to taká priehlbinka... ;)

A nedá, vraj sa to nedá, nijak odstrániť, tak mi bolo oznámené jedným nekrstencom... Ale nič nie je nemožné... ale zas s tým sa dá žiť, či? -HEART- -FLOWER-
neznámy
neznámy » fiohattu | 4.7.2017 15:05
Píšeš o krste, to áno, nepovažujem to za nejaký problém, možno je to naozaj i účinná ochrana :)
Moja otázka bola na reiki, či sú to ko rany trhliny a prečo sa tak ťažko zacelujú....
neznámy
neznámy » lak | 4.7.2017 23:37
můžete se odvolat na Luthera a Kalvína, kteří tvrdí, že bez víry je křest k ničemu.
Pokud nevěříte ve spásu skrze Ježíše Krista, pak ten křest nefunguje.

Řada evangeliských denominací (církv) křest dětí neuznává, řada jiných evangelických denominací, katolíci i pravoslavní křesť dětí uznává a praktikuje, tvrdí, že se jedná o přijetí pod ochranu křesťanského společenství a o to, že křtěnec se stává údem, já říkám buňkou v mystickém těle Kristově
Aiwi
Aiwi | 5.7.2017 00:25
S Reiky skúsenosť nemám. Ono v poslednom období, akoby sa roztrhlo vrece s rôznymi technikami. Snáď to niekomu pomôže, ale hlavne neuškodí.

Kamarátka skúšala kraniosakrálnu terapiu, hoci v nej vidí potenciál, stále som nepochopila v čom presne ho vidí. Stále je to len nástroj. Vždy záleží od človeka. Niekedy aj dobrá technika robená neznalo môže ublížiť. No existujú fakt rôzne (ani neviem, či slovo terapia je to správne) nástroje a ľudia. Napr. pani Yamuna.
lak
lak | 5.7.2017 00:53
dakujem -FLOWER-
nikav
nikav | 5.7.2017 01:19
MUDr. Rosinský vidí energetické záležitosti a písal o tom, že po prijatí hostie sa ľudom rozžiari aura. Rovnako jeden učiteľ Reiki /vidiaci/ sledoval krsť dieťaťa a povedal - "urobil to dobre". Nepýtali sme sa podrobnosti, ale rozumeli sme.
lak
lak » nikav | 5.7.2017 02:08
to je pekne :) nakoniec budem este za krst vdacna :D
neznámy
neznámy » nikav | 5.7.2017 08:39
:) áno nepovažujem krst za problém a tiež sprostredkovane viem, že kresťanské obrady sú energeticky viditeľne silné a pozitívne, zaujímalo ma hlavne, či je to na človeku naozaj poznať.
s tou reiki dierou v hlave to tiež zrejme nebude také zlé a ide o niečo podobné, tak ako fyzická jazva alebo skôr tetovanie či prepichnuté ucho, alebo obriezka, na fyzickom tele ľudia odjakživa tiež robili zásahy, ktorých účel je hlavne symbolický a čosi ako cajch, príslušnosť k niečomu.... je prosto vidno, že dotyčný rieki zasvätenie má, nepoznám osobne nikoho, čo by reiki ľutovali, buď ho nepoužívajú a neriešia alebo sú vďační za svet ktorý sa im otvoril a mnoho záležitostí vo svojom živote pochopili a doriešili, a to pomerne zrýchlene a nebolo to vôbec bezbolestne...
každopádne ja sama som rada, že som sa touto cestou nedala (reiki) a krst svojmu dieťaťu vyhovárať nebudem, ak sa v dospelosti sám rozhodne, no určite ho mu krúžok na čelo vyraziť sama nedám :)
-FLOWER-
nikav
nikav » lak | 5.7.2017 12:13
Počítala som s tým, milamora, že sa ozveš. V jednej starej piesni sa spievalo "nejde nám to dohromady, já jsem tam a ty si tady..." /plutonik + uranista/ ;)
nikav
nikav | 5.7.2017 12:17
Ja som za reiki vďačná, otvorilo mi nový svet. Teraz ho používam hlavne na čistenie priestoru. :)
Stránka:
2 3 4
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...