Zdravie a výživa -
Kraniosakrálna terapia
Pokud nevěříte ve spásu skrze Ježíše Krista, pak ten křest nefunguje.
Řada evangeliských denominací (církv) křest dětí neuznává, řada jiných evangelických denominací, katolíci i pravoslavní křesť dětí uznává a praktikuje, tvrdí, že se jedná o přijetí pod ochranu křesťanského společenství a o to, že křtěnec se stává údem, já říkám buňkou v mystickém těle Kristově
Kamarátka skúšala kraniosakrálnu terapiu, hoci v nej vidí potenciál, stále som nepochopila v čom presne ho vidí. Stále je to len nástroj. Vždy záleží od človeka. Niekedy aj dobrá technika robená neznalo môže ublížiť. No existujú fakt rôzne (ani neviem, či slovo terapia je to správne) nástroje a ľudia. Napr. pani Yamuna.
s tou reiki dierou v hlave to tiež zrejme nebude také zlé a ide o niečo podobné, tak ako fyzická jazva alebo skôr tetovanie či prepichnuté ucho, alebo obriezka, na fyzickom tele ľudia odjakživa tiež robili zásahy, ktorých účel je hlavne symbolický a čosi ako cajch, príslušnosť k niečomu.... je prosto vidno, že dotyčný rieki zasvätenie má, nepoznám osobne nikoho, čo by reiki ľutovali, buď ho nepoužívajú a neriešia alebo sú vďační za svet ktorý sa im otvoril a mnoho záležitostí vo svojom živote pochopili a doriešili, a to pomerne zrýchlene a nebolo to vôbec bezbolestne...
každopádne ja sama som rada, že som sa touto cestou nedala (reiki) a krst svojmu dieťaťu vyhovárať nebudem, ak sa v dospelosti sám rozhodne, no určite ho mu krúžok na čelo vyraziť sama nedám :)
-FLOWER-