mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Voľný pokec - 

Numerologie-prázdné roviny

neznámy
neznámy | 5.9.2013 11:06
Když se tu tak hezky rozjely numerologické diskuse,zajímalo by mě,jestli máte někdo jako já prázdnou rovinu Saturnu a jak se to u vás konkrétně projevuje v životě...
neznámy
neznámy | 6.9.2013 08:01
Vzhledem k tomu, že se numerologií zabývám docela hodně let a rozbory jsem dělala pro velkou řadu lidí, odpovím etdy z vlastní praxe.
Rovinu Saturnu má poměrně hodně lidí - v podstatě velká část lidí z ročníků narození 1972,1973,1978,1979,1980,1981,1982 atd..., tam kde z roku a přímého čísla ze dne narození nevzniká 4,5,6.
Já osobně si ji "užívám" taky :-).
Obecně je to rovina karmická, Saturn je učitel. Ukazuje nám to na nezvládnuté záležitosti z minulých inkarnací a tendenci opakovat je i v tomto životě. V závislosti na třetím místě v roku narození poznáme, jestli jsou ty nezpracované záležitosti spíše v materiální či duchovní nebo duševní rovině. V praxi to vypadá tak, že lidé se Saturnovou rovinou to mívají o něco těžší něž ostatní - často je provází těžké zkoušky osudu už od dětství -zde ale zase záleží na přítomnosti dalších karmických čísel v datu narození - u někoho tudíž tato rovina působí silněji než u jiných. Taky hodně záleží na tom, jaká čísla se do roviny Saturnu posléze dostávají z dalších mezisoučtů - v té rovině obvykle nastává největší problém.
Saturn je tvrdý učitel, dost nekompromisní. Tudíž před nás staví lekce,které obsahují naše nezvládnuté záležitosti. Pokud je nezvládneme nebo šikovně obejdeme i v tomto životě,jen zamručí "hmmm". A za nějaký čas je tady ta lekce znovu,jen v trošku jiném obalu,nicméně mnohem bolestivější. Pokud se nám ji opět "podaří" obejít či nezvládnout, přichází posléze další kolo, to jde ale až na dřeň. Nelze to obejít. Lze se maximálně "zaseknout" v jakémsi stavu letargie,ale tito lidé pak celý život trpí (nemocemi - i hodně vážnými,vztahy, domácím násilím apod.)
Na druhou stranu, jakmile danou lekci zvládneme, velmi se nám uleví a z výsledků těžíme už napořád. Každá takto zvládnutá lekce pod Saturnovým dohledem nás nesmírně posiluje a zoceluje. Chce to nebát se a jít tomu vstříc ;)
neznámy
neznámy | 6.9.2013 08:45
Aha,jestli tomu dobře rozumím-třetí místo v roce narození-mám se zaměřit na sedmičku?:)
neznámy
neznámy | 6.9.2013 12:21
Ahojte aj mne chýba rovina Saturnu (4,5,6) u mna dost prevladaju 2ky.. tie lekcie Saturna uz ma začínajú znervoznovat, vsade na to narazam ale ani za svet neviem, čo sa mam vlastne naučiť a čo mám nezvládnute..
neznámy
neznámy | 6.9.2013 12:36
Ja mám tiež prázdnu rovinu Saturna. No a v prekonávaní prekážok v medziľudských vzťahoch, finančnej istoty, ... nám pomôže jedine byť trpezlivým a vytrvalým. Veď čo nám iné ostáva, že? Tiež je pre nás dôležité, aby sme milovali a boli milovaní...
neznámy
neznámy | 6.9.2013 12:38
Jsem mimo mísu, ale když nemám žádnou rovinu prázdnou? :-)
vevuska
vevuska | 6.9.2013 12:43
heh... ja mám tiež rovinu Saturna a tiež sa zaoberám aj numerológiu a súhlasím s Ametysta. Je to tak ako to napísala. Ľudia s takouto rovinou majú život ťažší než ostatní. Musíme sa viac predierať v živote a keď si povieme, že dosť a kašleme na to, ono sa nám to vráti s dvojnásobnou ťažkosťou.Jednoducho ak je to karmického rázu, musíme to v tomto živote zvládnuť, aby v budúcom to nebolo ešte horšie. A viac sme duchovne zameranejší, než ostatní. Hlavne ja, ale aj u ostatných to vidím, keď za mnou príde človek, čo potrebuje niečo riešiť - duchovné niečo, tak sa ho spýtam na dátum narodenia a väčšinou sú to ľudia čo majú rovinu saturna. A všimla som si aj to, že ľudia so saturnom priťahujú ľudí čo majú saturna. :)
vevuska
vevuska | 6.9.2013 13:00
časom to zistíš, keď si tie situácie budeš viac všímať. Niektoré sa totiž opakujú. A hlavne chce to veľa trpezlivosti a pokoja :)
neznámy
neznámy | 6.9.2013 13:13
Jasně,tohle jsem si mohla někde načíst.
Mě zajímá, v jaký oblasti se to u koho projevuje.
U mě je to jednoznačně trpělivost ve vztazích s lidmi,nejvíc v rodině,kde opravdu narážím neustále na stejný problémy-neprostupný zdi a připadá mi,že můj život je fakt jedna velká zkouška trpělivosti.
Pokud si odmyslím tohle vleklý trápení a představím si,že by to nebylo,tak bych asi měla úplně vysmátej život....:D
neznámy
neznámy » vevuska | 6.9.2013 13:17
No akoze tá trpezlivosť je u mna skusana kazdodenne a tiez v zavislosti asi od hladiny hormonov, lebo niekedy som kludna ako anglican ale vacsinu casu som nervozna a napätá a hlavne v komunikacii s ludmi, ked mi niekto oponuje tak mi to dvíha adrenalín a radšej odchádzam akoby som mala niečo konzultovať, takže žeby toto?? :D
včera som mala takú výmenu názorov v práci, že ešte teraz ma z toho bolí žalúdok ale ked od niekoho niečo chcete a on vás má posluchnut lebo ste jeho nadriadený a on vám s kľudom a pokojne oponuje a neurobí to čo chcete, a este sa kludne usmieva, tak som sa tak rozculila že som vybuchla a jačala ale mne to inak nešlo.
A toto mávam často, ale ja sa fakt snažím ale nedarí sa mi to vždy zvladnuť, ja tiež nie som Budha alebo čo..
neznámy
neznámy » vevuska | 6.9.2013 13:18
Vidíš,to jsem nezkoumala,jestli taky přitahuju ty saturnový retardy-SHINY-,na to se musím podívat;)-FLOWER-
neznámy
neznámy | 6.9.2013 13:19
Sarjer, toto presne mam aj ja, medziludske vztahy.. A tiez v rodine, keby to tu mám rozpísať tak som tu do večera, ale napr. nie vzdy je chyba na mojej strane lebo clovek sa snazit moze ale ked ten druhy nema zaujem a nepozrie sa na seba a nezamysli sa nad sebou, tak ja to za neho urobit nemozem.

Pokoj a klud je moj zivotny ciel, ale ja to neviem najsť :D

Takze nakoniec som tu lekciu Saturnu našla :D
neznámy
neznámy | 6.9.2013 13:20
No,ano...tak toto mám doma-ROFL-
neznámy
neznámy | 6.9.2013 13:21
Tak to máme podobne to s tými vzťahmi, najmä s rodinnými príslušníkmi. No mne trpezlivosť už niekedy ozaj dochádza.
Z tých spomínaných medzisúčtov mi vyšla jednotka v rovine Vášní.
neznámy
neznámy | 6.9.2013 13:27
Jednotka v rovině vášní...a co to znamená?
neznámy
neznámy | 6.9.2013 13:33
no to by aj mna zaujimalo tie jednotky v rovinach..
neznámy
neznámy | 6.9.2013 13:34
tak ale zas na druhej strane málokto má dokonalu rodinu su super vzťahmi
neznámy
neznámy | 6.9.2013 13:35
Myslím, že sa v mojom prípade príliš nechám unášať emóciami. A to mi práve môže spôsobovať tie problémy v komunikácii s niektorými ľuďmi. Ale tak bola by som rada, keby nám k tomu Ametysta niečo bližšie napísala. Lebo ja to až tak veľmi neovládam.
vevuska
vevuska | 6.9.2013 14:28
:D he he....tak začni a uvidíš :)
vevuska
vevuska | 6.9.2013 14:35
hm... ono to závisí aj od povahy samotnej ale aj od planét, kde si ich mala, keď si sa narodila. A ako pozerám, tak by si nemala byť výbušnej povahy, bo strelec aj ryby sú také kľúdné znamenia. A možno už aj vieš na čom máš pracovať.... ani nie tak sa ukľudňovať, keď ťa niekto naštve, aby si na neho nezačala kričať, ale aby si to prehupla do diplomatického a dialógového riešenia a komunikácie. A keď sa nazlostíš na niekoho, preto že nespravil to čo si mu prikázala ako podriadenému, tak to začni riešiť ináč. No nie krikom. Ono.... nechcem byť zlá, ale takýto ľudia milujú, keď sa nanich niekto naštve a nakričia na neho. Oni si to vychutnávajú a potom z teba ťahajú energiu. Sú ako upíri. A na to si dávaj pozor.
Stránka:
1 2 3 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...