mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Oznamy a akcie - 

Upozorneni - ohnivykun.

neznámy
neznámy | 25.7.2013 11:02
Neni mi prijemne o tomto verejne psat.Dnes jsem byl narcen osobou ,ktera tu sama za sebe vystupovala jako "Ni-na" a paraelne jako "Emma,Orol,Kamelie,Ester"
ze ji udajne jako "hacker" manipuluji s jejim osobnim PC.

Nasledne jsem byl upozornen od teto zeny,ze pokud toho nenecham,pak zvazuje pouziti mych fotografii pod mym jmenem na webech.

V dobe,kdy se Nina na tomto webu vydavala za "Emmu" jsem toto vcas nezjistil a s Nickem "Emma" komunikoval.

Chci jen verejne upozornit,ze v soucasne dobe nejsem zaregistrovan na zadnem Ceskem ani Slovenskem webu.


S pozdravem ohnivykun
neznámy
neznámy | 25.7.2013 12:34
Ivan, nič sa nedeje náhodou..Asi si tým máš prejsť, ked to tak neúnavne nejde odohnat. Sám živíš podhubie tejto háklivej situácie a takisto živíš tú bublinu zvanú n-ina, ako keby si zalieval kvetinu.. už len tým že si toto zas sem hodil
Jak môžeš byť nařčen a od ní upozornen, ked s nou komunikovat nechceš? Prišiel ti list z polície, zo súdu, alebo nejaké znamenie "ZHORA " ???
Vypol si si všetky kanály, zablokoval maily, urobil všetko pre to aby táto absurdná situácia skončila ? Pokial máš čisté svedomie, tak nech si píše čo chce. A pokial zistíš že táto žena robí niečo nekalé, používa nejaké tvoje fotky, pomstí sa ti - tak musíš urobiť opatrenia aj iné.
Táto psychopatická hra ti má niečo naznačit a je na tebe, ako to rozlúštiš a čo si vybereš. Žiadne v nesprávnom čase na nesprávnom mieste neexistuje ako som písala minule, takže pokial ťa TO prenasleduje, je načase začať riešiť aj seba, nielen n-inu a spol.
Nech sa ti darí a prajem skôr tie veselé historky..
neznámy
neznámy | 25.7.2013 13:31
Nina ma proste muj e-mail.Po tom co se mi osobne omluvila jsem se k tomu skutecne nevracel a ziji si svuj zivot.Dnes mne 2 x kontaktovala.
Na to jak mne kontaktovala musim nejak reagovat.

Hodil jsem to sem preventivne a i z duvodu ze tuto situaci resim.
Hodil jsem to sem proto,ze momentalne nedokazu zabranit ,aby byl na tomto webu zrizen jakykoliv profil,ktery bude interne pouzivat "moji osobu"

Osobne myslim"ze tuto psychologickou hru" mam rozlustenou a snazil jsem se ,nez ucinim razna opatreni se domluvit.

Hodil jsem to na tento web,protoze chci upozornit ostatni,aby si davali pozor.
Nevidim v tom "ziveni bubliny".
neznámy
neznámy | 25.7.2013 15:05
Tak dá sa to pochopit, že chceš upozornit na to čo sa chystá urobit, ale myslím, že tvoj nezamenitelný prejav sa len tak lahko napodobnit nedá :D a preto akýkolvek profil ktorý by bol založený akože si to ty, bude nedôveryhodný a včas odhalený
-LOL-
Je velmi dôležité si chránit súkromie aspon trochu, byť opatrný vo veciach kvákania o sebe, o svojich pomeroch, o rodine, o deťoch, majetkoch, o cestách
Bol si to práve ty, kto sa niekolkokrát rozčuloval že sme tu mnohí anonymne, že ked nemáme fotku tak to je pokrytecké a niečo schovávame. Ja si pamätám ako ma viacerí bombardovali aby som niečo o sebe napísala, ked som si len zo srandy zmenila nick (na najdi se to šlo), tak jedna o tom založila diskusiu, mnohí si dokladali ako to je prejav faloše, skrývame tajné vlastnosti čo sa bojíme odhalit .Smiala som sa nad psychologickými rozbormi ľudí čo sami majú problémy so sebou a nechápu, že každý necíti ísť s každým prdom na diskusiu, že každý necítu byť potrebu byť s každým kamarát, družiť sa a zdielať všetko, či vykecávať dôvernosti ani sa tu odhalovat
Presne vidíme výsledok čo sa môže stať. Z dobrého priatelstva je velké h***o, z vrelých a hraných internetových vzťahov mnohokrát založených na báze zúfalstva a osamotenia vznikne nenávisť, závisť, neprajnosť, pomsta..
Ja mám svojich priatelov dosť, ktorým sa môžem zdôverovať. Mám ludí aj z Najdi se, ktorí ma poznajú, s ktorými sa stretám osobne, nikdy som nevidela dôvod o sebe tu vyvesovať poznávacie znaky. kto to tak robí, musí počítať s najhorším.
Myslím však že až tak najhoršie to nebude ani v tvojom prípade, každá povodeň prejde a velká voda opadne.
Maj sa pekne a vyber si z toho čo chceš, aj druhí, asi by sme tu zase toto vypisovať nemali, zas sa tu prakticky riešia veci čo by sme mali dávať do správ
-BYE-
neznámy
neznámy | 25.7.2013 19:02
Snad tento web je o astrologii atd a nie drbaren o ludoch, ktori tu nefiguruju a neprispievaju. Nie?
neznámy
neznámy | 26.7.2013 07:16
Tu to už dávnejšie nie je o astrológii...už sa mi pomaly nechce prelúskavať diskusiami ľudí,čo si asi doma nemajú s kým pokecať a potom žijú iba na nete...pekne a pomaly beztrestne si tu užívajú anonymity bez následkov a rozumu-NOOO-
neznámy
neznámy | 26.7.2013 09:44
Ahoj ja som tu už dosť dho a konečne niekto povedal ze to tu už dávno nie je o astrológii. Lebo niektorí ľudia tu ozaj zakladajú témy od veci a to už nehovorím o príspevkoch. Jano.
neznámy
neznámy | 26.7.2013 11:44
Upozornujem na to uz davnejsie. Zacalo to invaziou z najdise.cz, ked adminom pretiekli nervy a zrusili tam forum, lebo bolo zahlcovane podobnymi nezmyslami ako teraz tu, cest vynimkam. Vsetci, ktori astrologii rozumeli svojim sposobom, a dokazali sa k teme aj fundovane vyjadrit su relativne prec. Hat, bohuzial. Akurat tu ostal Rudi, ktory ma tu vydrz a udrzuje astro temy ako tak a poradi ked treba.

Miestami je mi z tejto momentalnej situacie smutno, a byval to skvely astro kut internetu, tych prispevkov a tem vo fore nebyvalo vela, ale stali za to. Ale ved coho dobreho a kvalitneho je vela?

eq.
neznámy
neznámy | 26.7.2013 11:50
Prepáčte, ale ja mám dojem, že opäť sa tu podporuje niekto, kto sa síce tvári, že má o astrológiu záujem, ale je to len zastierací manéver.
A pokiaľ je málo astrotém, treba proste nejaké založiť.
Tebe nie je v tomto smere čo vytknúť.
Ale Evka a Jano... no neviem, minimálne od Jana som ešte nijakú astrotému nečítala.
Ale možno mám iba zlú pamäť. :)
neznámy
neznámy | 26.7.2013 12:07
Viem si predstavit ze temy co nemaju ani okrajovo nic spolocne s astrologiou by sa kludne prejednavali na chate, a forum by ostalo krasne ciste a prinosne, prehladne. Otravuje ma ked musim cosi dohladavat z minulosti a som zahlteny mnozstvom takpovediac nepodstatnych veci.

Co sa tyka Evky, tej sa zastanem, zvykne priniest do astrotem svoje skusenosti s povedzme tranzitmi dost casto, co je prinosne, Jano neviem, mozno niekedy prinosom pre astro bude, aspon svojimi skusenostami, tak ako Evka.

A co sa tyka priselcov z najdise.cz, k tomu sa mi neda tiez nevyjadrit: je tu zopar ludi, ktori sa daju spocitat na prstoch jednej ruky ale, co su prinosom pre astro. Bohuzial drviva vacsina nie.

eq.
neznámy
neznámy | 26.7.2013 12:38
Ale Jozef, však si stačí vybrať podsekciu Astrológia a horoskopy a ničím sa prelúskavať nemusíš. :)
neznámy
neznámy | 26.7.2013 12:42
Táto "téma" čo založil ohnivy kůn je v sekcii Oznamy a akcie. Proste to oznámil čo mienil, sama som mu napísala že to patrí do správ, predtým čo tu boli tie každodenné témy s ninou to bol otras, aj ja som sa zmohla len na jedovatý výkrik že či sa zbláznili. Avšak nie je nič jednoduchšie ako to zrušiť, aj túto tému čo do nej práve píšem a vymazať. Rudi to kludne môže urobit, ved aj zasiahol a ninu škrtol
Čo však nepochopím je tá kritika a poukazovanie niektorých aký to bol super web a teraz nie je. Ako píše Alnilam, nie je vidiet že by sa tu hrnuli príspevky o astrologii, kto chce tak to sem dá a kto chce reaguje. Nikoho by nemuselo oddelenie Volný pokec trápiť ak by skutočne chcel niečo zmysluplného preberať. Mohol by si každý pozerať astrologiu a iné ani nečuchnúť
Sú tu otvorené témy na astro a ludia píšu do nich málo - z rôznych príčin, nielen kvôli nejakým žabomyším vojnám. Minule sa tu objavila akási slečna čo tu vyvádzala už dávno predtým a s Najdi se nemala nič spoločné. Akási Andrejka. Tak prečo vidíš problém v akýchsi prisťahovalcoch nechápem. Pokial má toto byť výlučne ASTROWEB, tak nech to Rudi dá hore ako výzvu, všetko ostatné nech zruší, vymaže a budete spokojní.
Časy sa menia, témy sú rôznorodé aj z iných oblastí ako je astro a myslím, že tu prispelo pár ľudí ktorí velmi obohatili rozsah záujmov a vedomostí mnohých z vás, čo ste si tu dokola písali pár jedincov. Pamätám si ako si sám rozoberal svoje vzťahy, ako si písal o i-ťingu, ako si rozoberal koniec sveta.Tak prečo ten nepriatelský postoj ? Ja ti napíšem prečo. Pretože tá tolerancia nie je obojstranná, vždy sa ľahšie hľadá chyba u druhého, aj vlastná nečinnosť sa dá schovať za druhého chyby
Prajem ti pekný deň
neznámy
neznámy | 26.7.2013 12:51
Ježišmaria, Zuzi, nikdy nesklameš, som rada že zdravý rozum vždy vyhrá..Dnes mám meniny, škoda že tu nie si, hned by som ti naliala..

Týmto chcem vyjadriť úctu a obdiv k tvojím príspevkom, ktoré boli vždy pre mňa prínosom, hoci sa astrológie vôbec netýkali, si jedným z mála, ktorých by som niekedy rada spoznala aj inak než len podľa písmen.
-KISS-
neznámy
neznámy | 26.7.2013 13:09
Kdyby tvůrce tohoto webu chtěl čistě astologický web,nedělal by 12 diskuzních koutků...si myslím ;)
Vybrat si ten svůj je otázka jednoho kliknutí...

takže otázka zní : Opravdu je ta čistota a přehlednost hlavní problém ?

Svým způsobem myslím je.
Ale jiným než se tu prezentuje -v tom s Alnilam úplně souhlasím-YES-.

jen tak mimochodem - dal jsem si tu práci:) -Astro diskuzí je 35%,což můžeme posuzovat různě,ale statisticky je to hodně nad 1/12 :) ...a ne že bych si někdy myslel,že kvalita má něco společného s kvantitou :D
neznámy
neznámy | 26.7.2013 13:50
Asi se mělo rovnou říct,že kdo je tu zaregistrovný musí být "prínosom"...-SAD-
Ze mě teda nic astrologickýho nevyrazíte,to je fakt,já se tu spíš chtěla něco přiučit a něco zajímavýho si přečíst...nehledě k tomu,že moje registrace tady s exodem najdisáku neměla vůbec nic společnýho,já už tu tenkrát byla.

Koukám,že je to adresovaný na buddhu,snad to neva,se mi to nehce mazat..-BLUSH-
neznámy
neznámy | 26.7.2013 14:33
Tak jste si postěžoval, co tak ted taky trochu konat....vylepšit zdejší skoré astrologických diskuzí na úrovni? -FLOWER-
Kritika je snadná, nicméně řešení se v ní většinou neukrývá :)
neznámy
neznámy | 26.7.2013 14:41
Tak nazdravie a všetko najlepšie -COFFEE--COFFEE-, aj takto sa dá. :D
A raz sa iste aj stretneme, svet je malý.

Inak ja som všetko. Aj seriózny prispievateľ do astrotém aj spamer ako poleno.
Tieto moje aktivity považujem za rovnocenne prínosné, alebo neprínosné, bez ohľadu na to, čo si kto o tom myslí.
Jediný koho som ochotná rešpektovať, je admin.
Ak mi ten napíše, že mám držať hubu, vykonám. :)
neznámy
neznámy | 26.7.2013 14:59
Nevadia mi ludia, bozechran, ale vadi mi to mnozstvo nicnehovoriacich tem vo fore, ktore nic nemaju spolocne s astrologiou, to je vsetko. Kludne som sa voci tomuto postavil do opozicie :) To je vsetko k tejto teme odo mna. Tak prajem vsetko dobre k meninam, a aj by som si s tebou pripil, vzhladom k mojim dnesnym narodkam :)

Pekny den.
neznámy
neznámy | 26.7.2013 15:05
Kaca, ano, riesenie si asi prehliadla, odstahovat vacsinu balastu co nic nema s astrotemami na chat. Co sa tyka urovne astrodiskuzii, staviam sa vzdy do pozicie zakladatela temy, otazky. Nie som v astrologii tak zdatny ze by som dokazal s istotou odpovedat. Je pravdou ze pol roka som sa nepytal ani nediskutoval, lebo som bol v podstate off. No tri roky predtym to bolo inak. No zvrtlo sa to tu takym sposobom, ze uz v podstate ani nema kto odpovedat okrem Rudiho. A Rudiho a inych astrologov sa to radsej spytam sukromne, to je momentalne lepsie riesenie, ako keby moj dotaz zanikol v nekonecnej spleti ostatneho materialu vo fore. Mimo ine, mnoho z nich tu ani nechodi uz :(

Dik, pekny den.
neznámy
neznámy | 26.7.2013 15:09
Ano, vadi mi to mnozstvo tem vo fore co nemaju nic spolocne s astro. Astro temy v podstate zanikaju medzi tym mnozstvom. 35% je pekne cislo sice, no keby to cislo bolo povedzme 90% bol by som spokojnejsi :)

eq.
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...