mesiac
Utorok, 16.4.2024
Meniny má Dana, Danica

Oznamy a akcie - 

Upozorneni - ohnivykun.

neznámy
neznámy | 26.7.2013 22:02
Zlatíčko, ja som písala že by som naliala, pripit asi len symbolicky , od istého času nedám ani kvapku, neviem prečo, už to ide so mnou asi dole vodou jak som za zenitom, alebo pomaly kráčam do toho 5D - neviem :D V každom prípade ti blahoželám k tým naroďkám takisto, nech vkročíš do ďalšieho roka nejakým šťastným krokom a prečo tu tak gundžuješ za témy neviem, ja som mala tvoje príspevky rada, boli vtipné aj zaujímavé a vôbec sa netýkali astrologie, tie totiž nečítam. Pripisujem to tomu horku že sme kvapku nervóznejší a niekedy je dobré trochu prevetrat vzduch, tak je to ok -LOL--FLOWER--COFFEE-
posielam ti kávu, šampanské tu neni -MUSIC-
neznámy
neznámy
neznámy | 27.7.2013 06:48
Vdaka vdaka Zornicka :)
neznámy
neznámy | 27.7.2013 13:05
Člověk jsem přijde jednou za čas a už tu čtu takové nekalosti, to se mi moc nelíbí, doufám, že se to brzy vyřeší :)
hodně štěstí..:)
neznámy
neznámy | 28.7.2013 19:10
tak skusim sa aj ja ako admin k tomuto vsetkemu vyjadrit, aj ked uz tato tema sa tu raz preberala a povedal som co si o tom myslim:) v podstate suhlasim so zuzkou/alnilam. len by som este nieco doplnil...urcite si pamatas, ze ako to tu vyzeralo od zaciatku spustenia fora a ako teraz. ak ma pamat neklame, tak prispevkov na astro temy bolo priblizne rovnako, len coho bolo menej, tak to bolo prispevkov na ine temy. treba si vsak uvedomit, ze vsade prebieha urcity vyvoj...aj na tomto fore (a inych astro forach). co myslis, preco na inych astrologickych strankach sa prispevky do for znacne zredukovali? ja mam dva take postrehy, co som si vsimol...prvy je ten, ze tie fora funguju dostatocne dlho, takze temy sa v podsate vycerpali...ked si pozries aj nase astro forum, tak zistis, ze mnoho tem je vycerpanych...a kto sa chce nieco nove dozvediet o nich, tak staci si ich prelistovat a precitat a nema potrebu zakladat novu temu. ale jednym s tebou suhlasim...urcite ludia, ktori mali vela astro praxe, tak prestali prispievat...kedze s niektorymi som v kontakte doteraz, tak viem, ze hlavnou pricinou nebol najazd najdisakov...teda urcite nie u vsetkych:) casto sa jednalo o uplne ine veci, aj ked u niekoho "reci o nicom" mohli byt takym spustacom...pokial ja viem, tak ludia, co sa profesionalne venovali astrologii, tak sa jej uz profesionalne nevenuju...doba je proste taka, ze astrologom nepraje-PUH-...a to je aj odpoved, preco nielen na tomto fore je tych astro diskusii pomenej...aj byvali astrologovia maju rodiny, ktore musia zivit...a tym padom astrologia je prepych, ktoreho sa casto musia vzdat...
a tiez som tu predtym pisal, ze vyhoda tohto fora je v tom, ze sa mozes ucit astrologiu prakticky...ked niekto prispieva do fora aj mimo astro tem, tak mas moznost ho blizsie spoznat a vlastne kedze su tu spristupnene aj jeho astro udaje, tak sa ucit na nom a jeho zivote a nazoroch astrologiu;) ja ked som s astrologiou zacinal, tak ja som take moznosti nemal...a co by som za to dal. :ver mi, ze uplne inak by si napredoval, keby si cital to, co ty nazyvas "kecami" a porovnaval to z horoskopmi dotycnych uzivatelov, co to pisali;)
a este k tym poslednym udalostiam co tu boli...to ze sa to dostalo do takej fazy do akej sa to dostalo, tak v urcitom zmysle je to aj moja chyba:
1. neuvazene som rozdaval VIP, ked som nemal este dostatocne ochekovanych ludi...z coho som sa dufam poucil:)
2. nedisponujem zatial funkciou mazania prispevkov...maximalne co zatial mozem je blokovat ucet...ak chcem nieco mazat, tak musim pockat na rastov zasah...ale rasto mi slubil, ze mi tu funkciu dorobi, takze mozno o par tyzdnov a mesiacov to bude v tomto smere opat o cosi lepsie...
kazdopadne si nemyslim, ze toto bola posledne hromobitie na tychto strankach...to proste bohuzial k internetu patri...jedine, co my admini mozeme spravit, tak taketo najazdy co najviac minimalizovat...;)
neznámy
neznámy | 28.7.2013 19:28
Ved ti rozumiem. No na niektore veci mam svoj nazor a mozno sa lisi. To ale problem nie je myslim. Kolko ludi tolko nazorov. Tesim sa vobec ze taketo nieco existuje. A na internete, hlavne vo forach je celkom bezne, ze niektori sa radi nemaju, niektori ano. S tym sa robit neda nic :) V kazdom pripade respektujem tvoj nazor, ako admina aj ako cloveka.

eq.
neznámy
neznámy | 10.8.2013 01:32
Pripadate mi ako zalobaba a ublizeny cloviecik.

Ked to tu tak citam, mnohe vase diskusie boli nezmyselne a viac ludi protestovalo.
Vasa e-mail adresa je zverejnena vami na webe: viem ju aj ja, staci napisat do googlu ohnivykun, a je to tam: ked ste na Najdise prosil o vyklad kariet.
I odtial ste boli vyhodeny, na Ukazse ste vystupoval roky pod roznymi nickami, manipuloval, klamal, podvadzal, nicil, intrigoval.
NEROBTE Z N-INY DEBILA. MOZETE SI ZA TO SAM. VED STE O SEBE VSETKO POVEDAL, CI TU, ALEBO NA UKAZSE. N-INA TAM JE CELE ROKY S TYM ISTYM NICKOM, NA ROZDIEL OD VAS.
Len sa cudujem, ze tato diskusia a vas utocny, nepravdivy prispevok, nebol zmazany.
Je len dobre, ze nikde nefungujete. Aspon u nas. Nemozete viac ublizovat.
Zaujimave, ze n-ina bola zrusena a vy nie. Hm...
neznámy
neznámy | 10.8.2013 01:50
Este nieco: n-ina nikdy neklamala.
neznámy
neznámy | 10.8.2013 01:55
Stále ťa to bavi n-ina ?? -ROFL-:)
neznámy
neznámy | 10.8.2013 02:12
Nie.
A teba bavi co? Tebe ide o co? Branis sa? Ak si pospinena, nechas to tak?
Stale nuchat a hovorit i nezmysly?
Tak sa vyjadri. A strucne rucne. Ja nemam cas citat tvoje rozpravky co tu kazes?
Budem branit n-inu do smrti. Dufam, ze je to jasne.:)
.
Tym koncim. Nereaguj ak si mudra:)
neznámy
neznámy | 10.8.2013 09:02
Ha ha, múdra nie som a reagovať budem kedy ja chcem .. To nič na veci nemení že si otravná s touto verejnou vojnou ktorú s ohnivákom vediete -BYE-:D;)
neznámy
neznámy | 10.8.2013 11:18
Správanie niny, alebo Andrei mi pripomenulo bábkové divadlo.
Sú tam rôzne figúrky, ktoré medzi sebou vedú dialógy, odohráva sa tam akože nejaký príbeh, ale v pozadí stojí jeden ukrytý človek.
A ten je raz princeznou, inokedy rytierom, ktorý bráni jej česť, ale divákom sa aj tak zdá, že hlavnú úlohu hrá gašparko. :D
neznámy
neznámy | 12.8.2013 00:15
Každý sme občas tým smutným klaunom v živote, treba však poznať správnu mieru.. ako vo všetkom...
neznámy
neznámy | 12.8.2013 14:28
Koňský maso bude zřejmě dost tvrdý,když někomu leží v žaludku takovou dobu-PUH-
neznámy
neznámy | 15.8.2013 01:01
Tuto diskusiu som nezalozila ja. Aj Rudimu aj ohnivemukonovi som sa ospravedlnila, napisal, ze ponaucenie si berieme obidvaja.
Ja som zrusila vsetko, i google account po tych vyhrazkach. To som mu aj povedala. Diali sa mi vsak divne veci s mojim pc, mizla mi posta a fotky iba od neho. Upozornila som ho sukromne, ze toto mi robit nebude. Denne 3-40 e-mailov s roznymi vyhrazkami, prepac, to je na mna vela. A HNED ZALOZIL TUTO DISKUSIU. Odolavala som dlho, no zareagovat uz neslo.
A dozvedela som sa pravdu.
A co taky stinohnivehokone?
To naozaj nie som ja, ani Andrejka.
No Zornicka, Alnilam, Sarka-sarjer=veverka, atd nie som MUZ. To bude asi jediny vas problem. Ze?
Majte sa fajn.
A nesudte ked nic neviete.
Ostatnym sa ospravedlnujem a dakujem za pochopenie.
neznámy
neznámy | 15.8.2013 01:25
Sarko, na tvojom mieste by som mlcala. Nicim si tu neprispela co sa astrologie tyka, a sama vies dobre co sa dialo na Use cele roky, a co tam vyvadzal. Nelezi mi v zaludku, naopak, cele roky som ho branila, no aj mu povedala, ze to prehana. A TO JE PRAVDA. Alebo nie?:)
Len mi je luto ako clovek moze byt zneuzity, vyuzity, pouzity.
neznámy
neznámy | 15.8.2013 01:51
Este nieco. Clovek, ktory ma ciste svedomie, nemizne len tak a nemeni si svoje nicky 10x rocne ako to robil on, a nakoniec i Sarka na Use. Bola som n-ina a nou som bola vzdy, nemam potrebu hrat divadlo. Alebo sa za nieco hambit.
Tu som to urobila 1x, Rudimu som sa ospravedlnila s tym, ze to moze zverejnit. NO NEZALOVALA SOM AKO TO ROBIL KUN. Ani som nesledovala tajne IP niekoho. Na toto a vlupanie sa do pc moze len uboziak. A tym nie som. Ani uchylakom k comu sa tu verejne priznal. A k dalsim veciam.
Zornicka, nechaj si svoje rozbory pre seba. Alebo si ich pis ak nemas co robit.:)

Zijem inde, no cestnym clovekom som.
neznámy
neznámy | 26.1.2014 18:26
preco tu vznikaju taketo konflikty? Kazdy by si mal sledovat sam seba, nie robit rozbory inym.
neznámy
neznámy | 26.1.2014 21:52
Sto rokov dávno zabudnutá a "vyriešená" diskusia, tak sa pýtam možno aj za viacerých,
prečo tu vzniká "problém" znova otvárať práve toto ??
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...