mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Oznamy a akcie - 

Prémiový účet

neznámy
neznámy | 11.11.2012 13:03
Práve sme na našom webe spustili nový koncept prémiového účtu. Prémiový účet vám umožní využívať tie funkcie nášho webu, ku ktorým bežní používatelia nemajú prístup. Súčasne sme zaviedli celý rad takýchto doplnkových funkcií, z ktorých spomeniem:

- životné cykly (nová sekcia v individuálnych horoskopoch),
- doplnkové aspekty a aspekty na midpoint Slnko/Luna v dennom horoskope,
- komentáre konštelácií v dennom horoskope.

Úplný zoznam doplnkových funkcií nájdete na stránke http://www.zverokruh.sk/premiovy-ucet/

Dôležité je podotknúť, že všetky doterajšie funkcie naďalej zostávajú prístupné pre každého zadarmo, prémioví používatelia dostávajú tieto nové funkcie nad rámec pôvodných.


Ako získať prémiový účet?

Za vašu aktivitu na našej stránke budete dostávať body. Body získate už len za prihlásenie na našej stránke, za komentár v diskusnom fóre, za komentár konštelácie denného horoskopu či za množstvo iných akcií ktorých úplný zoznam nájdete na stránke http://www.zverokruh.sk/premiovy-ucet/

Po získaní 100 bodov si môžete aktivovať prémiový účet na 30 dní.

Pokiaľ nepatríte medzi aktívnych používateľov nášho webu, no aj tak by ste chceli prémiový účet vyskúšať, môžete si 100 bodov zakúpiť za 2,90 EUR cez SMS.


Prečo sme k tomuto konceptu pristúpili a nenechávame naďalej všetky funkcie prístupné pre všetkých?

Hlavnou motiváciou bolo odmeniť tých používateľov, ktorí aktivitou prispievajú k rozvoju nášho webu a motivovať k aktivite i ostatných. Pravidelné prispievanie do diskusného fóra či najnovšie i komentovanie konštelácií denného horoskopu sú totiž pre rozvoj stránky mimoriadne dôležité.

Takisto sa nám zdá fér, aby tí používatelia, ktorí nemajú záujem aktívne sa podieľať na rozvoji nášho webu a sú len pasívnymi návštevníkmi aspoň symbolicky prispievali na prevádzkové náklady nášho webu.
Gitus
Gitus | 11.11.2012 13:36
Takisto sa nám zdá fér, aby tí používatelia, ktorí nemajú záujem aktívne sa podieľať na rozvoji nášho webu a sú len pasívnymi návštevníkmi aspoň symbolicky prispievali na prevádzkové náklady nášho webu.

ako sa mam aktivne podielat na rozvoji vasho webu,ked neviem nic o astrologii?to sa mam dat akoze vypchat teraz? okej.-BOW-
neznámy
neznámy » Gitus | 11.11.2012 13:42
Ďakujem za výbornú otázku. Na stránke

http://www.zverokruh.sk/premiovy-ucet/

sú popísané i mnohé ďalšie spôsoby ako je možné získať body, nemusí to byť len prispievaním vo fóre a už vôbec nie sú potrebné žiadne astro znalosti.

Napríklad:

- komentovať konštelácie denného horoskopu (až +5 bodov za každý komentár)
- zdieľať status na Facebooku (až 3 body)
- odporučiť stránku svojim priateľom (až 5 / 10 bodov za každého odporučeného)
Gitus
Gitus | 11.11.2012 13:48
ale ja nie som na fb...
ps:chcela som len ziskat body.;)
neznámy
neznámy » Gitus | 11.11.2012 14:11
Ani ja nie som aktívna na FB. Mám tam síce založený účet, pretože bez neho sa dnes už na niektoré stránky ani len nedá dostať, ale to je všetko, na čo ho využívam.
Takže bohužiaľ, zdieľanie stránky Zverokruhu by akosi nebolo k ničomu. :D
A keď mám pravdu povedať, voči FB mám z istých dôvodov averziu, takže ma ani nepotešilo, že toľko bodov sa dá nadobudnúť práve takto.
Ale s ostatným som spokojná.
Hlavne sa mi páči komentovanie konštelácii v dennom horoskope. To môže urobiť ktokoľvek, nemusí sa do astrológie ani vyznať a zisk bodov je vcelku slušný.
Nehovoriac už o tom, že každý, kto si pozrie konšteláciu, ktorá ho čaká, bude mať lepšiu predstavu, o čom to celé bude, keď to bude. :) Je tam síce astrologický výklad, ale niet nad osobnú skúsenosť.
neznámy
neznámy » Gitus | 11.11.2012 14:31
ved vo fore je aj kopec inych tem mimo astrologie...ci uz tvorba, volny pokec, zdravie a vyziva, vztahy, psychologia...-PUH-
neznámy
neznámy | 11.11.2012 15:00
Teď taky každý bude hrotit, aby měl co nejvíc bodů. si říkám, to mi asi nějaká kočka dala 10 hvězd za líbivý profil, no a ono to má úplně jiný význam, haha -LOL--LOL-
neznámy
neznámy | 11.11.2012 15:15
Platia tieto podmienky pre všetkých, alebo majú známi a priatelia adminov prémiový účet automaticky a bez podmienok?
Prípadne, dalo by sa zariadiť, aby boli prémioví užívatelia nejako rozlíšiteľní?
neznámy
neznámy | 11.11.2012 15:20
A ďalšia vec, nepíše sa o tom, či mi platba za prémiový účet sprístupní chat. Sprístupní?
adelaida
adelaida | 11.11.2012 15:28
Když napíšu a odešlu komentář ke konstelacím svého denního horoskopu, budu si moci sama svůj vlastní komentář přečíst i když nemám dostatečný počet bodů k aktivaci prémiového účtu, abych měla k těmto komentářům přístup?:D
neznámy
neznámy | 11.11.2012 15:31
jaký chat? :D žádný tu neni
neznámy
neznámy | 11.11.2012 15:36
Chat tu je, len je prístupný iba niektorým.
neznámy
neznámy | 11.11.2012 15:39
Když tě tu mám admine, chtěl bych se zeptat, jestli neplánuješ zavedení alespoň třeba u radixu i jiný systém domů. Teď je tam asi placidus, klasicky..?rád bych to viděl třeba v celých znameních "whole sign" a nebo třeba i campanus, ale nemám tušení jak je to náročné pro "překopání" skrz možnosti nastavení.

Budu rád za reakci, měj se, čus a hodně zdaru s tvořivostí.-BYE-
neznámy
neznámy | 11.11.2012 15:39
proto sem ho neobjevil :D
neznámy
neznámy » adelaida | 11.11.2012 16:21
tak k odpovediam:

- podmienky prideľovania bodov platia samozrejme pre všetkých rovnako
- prémiový účet sprístupní presne tie funkcie, ktoré sú popísané v podmienkach, nič viac ani nič menej
- momentálne používateľ bez prémiového účtu nemôže vidieť ani svoje komentáre denného horoskopu, ale je to dobrý návrh na vylepšenie
- iný systém domov v blízkej budúcnosti neplánujeme, pretože plánujeme iné funkcie, možno neskôr
neznámy
neznámy | 11.11.2012 16:25
Takže ak tomu rozumiem správne, užívatelia, ktorí doteraz testovali prémiový účet, už ho nemajú, ak nezískali za dnes tých sto bodov, alebo neposlali sms. Je tak?

A ešte jedna odpoveď mi chýba, či bude prémiových možné nejako odlíšiť, alebo vidieť stav bodov ostatných profilov. Nebolo by to od veci, človek by hneď vedel, či ide o aktívneho člena atď.
neznámy
neznámy | 11.11.2012 16:38
- tí čo boli zapojení v testovaní mohli získavať body aj počas testovania
- stav bodov z iných profilov určite nebude možné zistiť, bolo by to podobné ako zisťovať stav peňazí na účte iného človeka
- odlíšenie prémiových si ešte premyslíme, ale nerád by som ľudí na portáli škatuľkoval podľa toho či majú alebo nemajú prémiový účet, keďže sa dá aj zakúpiť
neznámy
neznámy | 11.11.2012 16:39
no konecne rudi :) poslal som si esemesku a je to :) urcite rad podporim chod tohto portalu kazdy mesiac. diki za nove funkcie a informacie! :)

eq.
neznámy
neznámy | 11.11.2012 16:48
Ja som sa nepýtal, či mohli získavať body aj počas testovania, ale či im prémiové účty ostali a majú ich aj teraz bez nutnosti získať sto bodov, alebo poslať sms. Takže táto otázka stále platí.

A čo sa týka viditeľnosti bodov, na všetkých portáloch, kde som bol a som registrovaný a majú zavedený nejaký spôsob bodovania, je úplne normálne, že je to údaj verejný. K peniazom sa to prirovnať vôbec nedá, keďže body sa nedajú ukradnúť ani nič iné si s týmto údajom nemôžem nekalé počať, je to akurát informácia, ktorú nemôžem nijako zneužiť.

Keď mi admin uspokojivo zodpovie tieto otázky, pošlem sms a prémiový účet si zaplatím :)
neznámy
neznámy | 11.11.2012 17:03
Jeden navrh na vylepsenie od mna, myslim ze som to uz niekde hovoril:
Nastavit bodovanie za prispevky tak aby boli body len za prispevky, ktore ostatny uzivatelia oznacia za uzitocne. Dat moznost plusovych a minusovych bodov a ktore prispevky su po 14 dnoch v pluse dostanu jednorazovo body.
A aby som si aj sam odpovedal: Ano, viem ... programovat to by bola riadna piplacka ... :-) Ale tak na zvazenie do buducna.
Inak pekny system, spokojnost. A hlavne som rad ze ste tam zahrnuli tie konstalacie, dufam ze to pofici podla predstav.
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...