mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Ľudská duša - 

help

Gitus
Gitus | 11.9.2012 09:16
neviete mi poradit prosim niekto ako neposliapat ale rozvinut dobro v tejto duśi?obcas si uz trham vlasy.
28.07.2002 10 35 nitra.
neznámy
neznámy » Gitus | 13.9.2012 23:31
Ahoj jestli chceš pošli mi do vzkazníku křestní jméno.
neznámy
neznámy » Gitus | 14.9.2012 07:44
To tvoje dieta je velmi citliva,vnimava dusicka.Ma silnu intuiciu tak sa riadi svojimi pocitmi.Je to samostane dieta a na neho nemozes ist prikazmi.Bude velmi ambiozny ale bude pomahat druhym.Potrebuje vela lasky a trpezlivosti.Treba si ho vypocut a nasluchat mu.Potrebuje pokoj a rodinnu pohodu.Vela lasky mu davat,ze ho mas rada a podporovat ho.Toto tvoje dieta dosiahne uspech a bude oporou pre druhych.On bude vsetko robit pre druhych.Nechaj mu trocha priestor,lebo ma velke dary,ktore si sem priniesol.Ma otvorene 3 oko tak vnima viac a vidi dalej.Keby si ho obmedzovala alebo zakazovala tak by ostal zatrpknuty a tym by bol velmi zlostny.Snazit sa ho viest tak aby pochopil,ze co je pre jeho vyvoj dobre a skor sa s nim rozpravat,ze ho uz povazujes za rozumneho a vysvetlit mu,ze musi vsetko vnimat srdieckom a ci sa mu to paci.Prajem ti vela trpezlivosti a hlavne vediet mu nasluchat..Skus ho zapajat do povinosti,on vtedy pociti,ze je dolezity a ze si ho rada vypocujes.Takym stylom,ze aky on ma nato nazor.To som len z toho datumu narodenia ale Alenka ti urcite napise ako mas ist nanho
neznámy
neznámy » Gitus | 14.9.2012 08:00
Ked to zhodnotim tak skor tam je dolezita komunikacia.Ja by som nanho sla skor zeby som sa ho pytala co si on mysli otom alebo ako by to on chcel spravit.Na neho treba ist velmi citlivo a zaroven mu ukazat,ze jeho nazor je pre teba dolezity.Treba aj pochvalit .
Gitus
Gitus | 14.9.2012 08:46
dakujem za pomoc.ja ju milujem najviac na svete.Len sama zo sebou si obcas neviem rady-NOSMILE- a do toho ked je niekto mudry ako radio a ma desat rokov:) ...
tak ale hovoris ze ked ju budem hlavne lubit,vyrastie z nej naisto dobry clovek a spravna zena-BOW-?DAKUJEM este raz.-FLOWER-
neznámy
neznámy » Gitus | 14.9.2012 09:30
S čím si so sebou nevieš poradiť? Čo cítiš?

Mne sa napr. stávalo, že syn afektovane argumentoval, keď som niečo chcela, aby si spravil do školy. V takých situáciách zvyknem splanúť a vyzerám akoby ma zasiahlo elektrické vedenie. A on sa na mne v pohodičke smeje.
Mne pomáha, keď si v tom momente uvedomím detail - presne to, čo ma v tom momente rozčuľuje a priamo mu to poviem. Napr. Nevyškieraj sa na mňa, táto tvoja grimasa ma brutálne rozčuľuje.

A keď si uvedomím, že je to vlastne iba o grimase, ktorá mi vadí, upokojím sa. Deti sa často podceňujú. V skutočnosti sú v tomto niekedy chápavejšie ako dospelí. Často sa pred nimi zamlčujú veci, pocity, ale oni to za našim konaním aj tak vycítia a práve to ich mätie - ten klam, skrývanie. Ja som veľa krát napr. skrývala pred synom smútok a nastala u nás zmätená situácia (nervozita, napätie, nepokoj). Minule som povedala synovi: "Nechaj ma teraz chvíľu, pretože sa necítim dobre, je mi veľmi smutno." On ma objal, odkráčal do izby a keď som sa za ním prišla, robil si sám od seba úlohy - čo nikdy nerobí:)
Gitus
Gitus | 14.9.2012 10:16
-SAD-som velmi nestastna momentalne
neznámy
neznámy » Gitus | 14.9.2012 10:29
Viem ťa pochopiť, ale tu asi žiadna rada nepomôže. Láska?
Gitus
Gitus | 14.9.2012 11:16
ale naozaj ste mi pomohli .DAKUJEM.-FLOWER-
a ta laska ne/konecna..
hm.to prejde dufam.
musi.
neznámy
neznámy » Gitus | 14.9.2012 11:44
Prepac ale s tvojich pismenok mam pocit,ze ty mas problem sama so sebou a nie si spokojna so svojim zivotom.Mas nejaky problem a potrebujes skor riesit seba ako to dieta.Ked mas zlomene srdce tak asi riesis vztah.
Gitus
Gitus | 14.9.2012 11:59
odpustam Vam.prisla som si sem po radu ako byt lepsou matkou,lebo mam pocit ze v niektorych situaciach robim nieco zle.
to ze sa mi momentalne stalo nieco neprijemne je druha vec,to tu riesit nechcem,
iba som odpovedala na otazku ,,s cim si zo sebou nevies rady?? to je vsetko.:)-FLOWER-
neznámy
neznámy » Gitus | 14.9.2012 12:09
Ahojky, tak ja ti veľmi neporadím, ale chápem ťa, pretože sama mám doma malého prváčika. Je tiež živé striebro, vo všetkom musí mať pravdu, nenechá si v ničom poradiť, čo ma neskutočne vytáča. No a ja neustálym vysvetľovaním a upozorňovaním zase vytáčam jeho. Niekedy to u nás vyzerá jak u Talianov. Neviem, ale ja si nemyslím, že problém by bol v tebe alebo v dieťati. Len niekedy reagujeme automaticky prchko na nejaké detské odvrávania, necháme sa rýchlo vytočiť.
Už, keď k nejakej tej výmene názorov dôjde, tak potom najlepším liekom na upokojenie je, silne si dieťa objať a pokojným hlasom vysvetľovať. Dať im najavo, že chceme pre nich len to najlepšie a aj napriek tomu, že v niektorých veciach im nepoľavíme, stále ich ľúbime. Aspoň u nás to takto funguje a potom je opäť jak andílek. Takže tiež sa pripájam k ostatným. Treba dávať dieťaťu, čo najviac lásky. Pevné nervy a pekný deň prajem. -FLOWER-
neznámy
neznámy » Gitus | 14.9.2012 12:15
Asi o tom nemáš chuť hovoriť a zrejme by to aj bolo zbytočné - citové veci treba nechať plynúť.
Ale ak ti to pomôže, môžeš mi pokojne napísať do osobnej pošty, keď ti bude ťažko. Sme na jednej lodi, viem, aké to je, keď človek zostane so svojimi pocitmi sám.
Ale najlepšia pomoc, ktorú som v sebe objavila, je úprimnosť k sebe samej. Proste neklamať sa ilúziami. Niekedy pomôže práve to, čo sa zdá možno drsné, a to keď si človek jednoducho pripustí: "Nestojí o mňa, nepatrí ku mne".
Tým človek nestráca hodnotu, skôr naopak, získava. Občas nezostáva nič iné, iba uveriť, že život má s nami svoje plány. Určite príde niekto, kto ťa bude mať rád celú, so všetkým, čo k tebe patrí. Vtedy to má cenu, keď vieš, že ti ten človek bude chcieť pomáhať vstávať z postele, keď už nebudeš vládať vstávať sama, bude ťa s láskou kŕmiť , keď budeš chorá a stará a naopak - ty jeho ;)
Gitus
Gitus » Gitus | 14.9.2012 12:22
dakujem Vam vsetkym velmi pekne.
dakujem.
dakujem.
dakujem.
-FLOWER-
neznámy
neznámy » Gitus | 14.9.2012 12:32
Dakujem,ze mi odpustas,len som trocha ostala zaskocena,ked ti napiseme o tvojom dietati a ty napises o svojom zlomenom srdci.Takze mna to pomylilo,ze ty vlastne prezivas tazsie obdobie.Verim,ze ti moze byt tazko a niekedy potrebujeme sa vyrozpravat.Mozem ti povedat,ze urcite kazdy z nas zazil daku ranu alebo bolest.Mne mohli vsetci hovorit a utesovat ale uplne mi to nepomohlo.Musela som sa najprv s tym vysporiadat a kazdy sa po svojom.Potom,ked som sa upokojila hladala som preco sa to stalo.Niekedy nevieme odpovedat,preco ja ale ver tomu,ze po case nato prides.Ta tvoja dcerka ti moze byt hodne napomocna a ona ti moze dat teraz tu lasku,ktoru budes potrebovat a silu-FLOWER-
neznámy
neznámy » Gitus | 14.9.2012 19:48
tak skusim aj par riadkov pridat...a hlavne ako vidim tento problem podla astrologie...
v prvom rade mi padlo do oci, ze ty mas s dcerou velmi podobny horoskop (stelium v 11.dome, luna rovnako aspektovana, dvojicka Luna/Venusa na horizonte).
este viac "svietia" rovnake aspekty na vase Luny, cize v preklade ako mozete prezivat alebo ako ste prezivali svoj vztah k matke (samozrejme vsak mate Lunu v inom znameni a dome, co zas hovori o urcitych odlisnostiach). Luna kvadrat Saturn, Pluto kvadrat Luna a Luna opozicia na Venusi u teba aj u dcery...co povazujem za velmi dolezite je, aby si ty neopakovala rovnake chyby, co tvoja matka vo vztahu k tebe...preto by bolo dobre, keby si rozanalyzovala svoj vztah so svojou matkou a uvedomila si pristup, ktory sa ti na nej nepacil a samozrejme aby si sa takemu pristupu vystrihala u dcery...napriklad Pluto kvadrat Luna moze hovorit o urcitom uplatnovani moci, mozes nevedome podsuvat na nu svoje tuzby a nesplnene sny, respektive si mysliet, ze co je na pre nu najlepsie a to jej vedome, ci nevedome nutit alebo ju mozes prilis "dusit" svojou laskou...Luna v aspekte so Saturnom moze byt o prilisnom uplatnovani discipliny, ktore dieta blokuje, ci ho obmedzuje alebo o prilisnom kritickom postoji voci nemu. pri tomto aspekte je dolezite ho nekritizovat a nehladat na nom chyby, lebo dieta je extremne citlive na kazdu kritiku, co mu moze odoberat sebavedomie alebo pocit vlastnej hodnoty, ktory mu moze potom v neskorsom zivote chybat...taktiez si treba davat pozor na to, aby sa necitilo osamele alebo nechcene, ci odstrkovane...riesenie prave moze ponukat opozicna Venusa k Lune, cize ku vztahu k nej pristupovat priatelsky, laskavo a povzbudzujuco, aj ked chapem, ze nie vzdy to ide-PUH- o to viac vyssie spominane riadky platia, ked tvoja dcera ma jednu z dominantnych tem spojenie Slnko/Uran (slnko v 11.dome, uran v 5.dome), ktora dava cloveku extremnu tuzbu po slobode a tiez sklony k individualizmu, respektive k individualnemu zivotnemu stylu a k postojom, ci k prekracovaniu hranic a noriem...a navyse tiez stelium v Levovi neznesie ziadne obmedzovat a linajkovanie zivota...takze skor aby si potlacovala jej individualitu odlisnost od davu, tak by si prave naopak mala ju podporovat, lebo evidentne je to jedna z hlavnych uloh v jej zivote, ktorou moze inspirovat spolocnost a prispievat k jej rozvoju...este by som mozno doporucil, kedze ma stelium v 11.dome, cize v oblasti skupinovych aktivit, priatelskych vztahov, teamovej prace a podobne, aby nastevovala alebo vyuzivala cas mozno v nejakych klubovych, ci kolektivnych aktivitach (napr. kolektivne sporty, umelecke kruzky a podobne), pretoze evidentne je to oblast, kde sa v buducnosti moze realizovat a odkial moze cerpat silu a vitalitu (Slnko).
a este k tvojmu smutku a sklamaniu...Saturn v poslednej dobe rozkolisal tvoj kriz medzi Lunou, Venusou a Saturnom/Plutom na konci znameni Vah...verim, ze ked zmizne zo znamenia Vah a presunie sa do Skorpiona a navyse ked este par mesiacov bude tranzitovat Jupiter cez tvoje znamenie Blizencov, tak na celu terajsiu situaciu budes mat iny pohlad a na sklamanie rychlo zabudnes-SHINY-

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...