mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Ľudská duša - 

"dostanes to, az se toho vzdas"

neznámy
neznámy | 29.7.2013 12:44
:)

znate? ;)
neznámy
neznámy | 29.7.2013 12:51
Jo asi jo, právě to prožívám... nicmoc pocit... páč jsem zatím v té fázi CHI a TOUŽÍM.
Ale jinak to co píšeš jsem už zažila ... V některých oblastech je to na pytel...
neznámy
neznámy | 29.7.2013 12:57
na pytel je to bude ve vsech, nebo v zadne ;)-FLOWER--HEART--HEART--HEART--HEART--HEART-
neznámy
neznámy | 29.7.2013 13:13
Jo to je hezké, ale pro mě zatím teorie, kterou jsem ještě nepřijala, přiznávám ;-)
neznámy
neznámy | 29.7.2013 13:27
ani ja :) ono me to donutilo -SHAME- a pak jsem tim fakt samovolne byla obdarovana -SHAME--FLOWER-
neznámy
neznámy | 29.7.2013 13:47
Jo

ale nedělal bych z toho železné pravidlo

někdy to totiž funguje i úplně běžným způsobem :D

http://www.youtube.com/watch?v=lvT3pzS_RbE
neznámy
neznámy | 29.7.2013 14:14
H&P skvělý!! :-D


A k tématu,... Snad jen občas když něco moc chci a není to třeba pro mne úplně OK, začnou chodit takové naléhavé upozornění, že si mám dát pohov a když tyhlety signály nepřehlížím a poslechnu, zpravidla se pak dostaví něco daleko lepšího, výhodnějšího, jakoby mně ušité na míru.

Tak asi na tom "dostaneš to, až se toho vzdáš" něco bude. :-)
neznámy
neznámy | 29.7.2013 14:34
hehe... s niektorymi vecami to tak fakt fungovalo... len skoda, ze nie pri tom, co chcem fakt najviac -SADLEY- a vzdavacia metoda mi velmi nejde -PUH-
neznámy
neznámy | 29.7.2013 14:35
Ťažko si je predstavit pre normálneho smrtelníka že - niečo dosiahnem až ked sa na to vykašlem, ked to vypustím z hlavy. Zvlášť ked sme denne masírovaní teóriami o tom ako treba práveže cielene myslieť na to čo chceme, využívať predstavivosť, precítiť a vedome myšlienkami priťahovať niečo po čom túžime - jedno či chlap, nové kozačky alebo kabelka -LOL- Toľko hovorí zákon rezonancie, podobné priťahuje podobné, na čo myslíme to sme, to máme atď.
Takže ako sa na to vys*ať s prepáčením a teraz to púšťať z hlavy ked to chceme a rôzne poučky amerického typu majú v tom chaos ?

Vysvetlenie je skôr duchovného rázu A to tom zmysle, že jediná naša CESTA vedie k BOHU
Vetička "na čem lpíte, o to přicházíte" bola mnohokrát skloňovaná a preberaná OSHO-m a inými duchovnými učiteĺmi
Že nemáme tiahnut k veciam, k materiálnu ale venovať sa iným ušlachtilejším cieľom, že sa nemáme zaoberať vzťahmi ktoré nás zrážajú žiarlivosťou, nenávisťou, pohŕdaním ale pozdvihovať ducha čistými vzťahmi založenými na láske bez podmienok a to sa jedná vzťahov ako milostných, tak všetkých bežných..ostatných - je už stará vec :)
Prijímaním skutočností, javov ktoré nás stretajú, prijímaním takzvanej vôle Božej sami určujeme svojou slobodnou vôľou ktorým smerom sa pohneme. Posunutím nášho myslenia a konania do sfér povzbudzujúcich skôr ducha sa nám dostane odmeny, za to že sme sa dokázali odpútať od CHCENIA. Za to že nelipneme na tom svetskom, že za každú cenu netrváme na tom ako malé decko - ja to chceeeem a nedupeme nožičkami sa nám posupne (dá sa povedať logicky) dostane situácií kedy ani nevieme ako zrazu to tu máme ako na tácke. A to je jedno či ide o osobu, dobrú prácu či pekné bývanie ..

http://cestaduse.wordpress.com/2012/11/29/vsetci-sme-jedno/

Samozrejme, bez práce nie sú koláče, veciam aj ľuďom musíme dopomáhať aby nás stretli, ale vzdať sa niečoho, to neznamená vzdať sa svojich túžob a sedieť v obývačke a čakať na smrť, že sa dostaneme do neba, však nič zlé nerobíme.
Vzdať sa znamená pozdvihnúť svoje pohnútky na niečo NAD, získať taký nadhľad a nájsť vyšší záujem, prejaviť srdce naplno (nielen rozum). Nie nadarmo sa hovorí že múdrejší ustúpi, alebo že netreba tlačiť na pílu...Ved sa s tým stretáme denne a bežne každý deň. Vždy sa na našom živote prejaví ako zmýšľame - či podlo, len si hľadíme svoje zájmy a nepozeráme na nič. Ak sa niekomu beztrestne darí a že má čo si zmyslí , tak to je len klam
neznámy
neznámy | 29.7.2013 14:40
Modlu si lze vytvořit z čehokoli, co ve svém žebříčku postavíme před lásku k Bohu, před úctu k životu a pokoru před vesmírným řádem. A vše, na čem příliš lpíme, musíme ztratit. Protože nic pozemského nemůže být cílem, může to být jedině prostředkem.
neznámy
neznámy | 29.7.2013 14:42
Hej, podľa mňa to platí. A dosť zásadne.
Keď niečo príliš chcem, akoby som si to od seba vzďaľovala.
Mám pre tento princíp takú predstavu.
Je to veľké koleso, do ktorého treba opatrne a s citom tlačiť, len toľko, koľko znesie.
Ak tlačím málo, zastaví sa.
Ak prisilno, zasekne sa. :)
neznámy
neznámy | 29.7.2013 15:01
No však hovorím..Netreba tlačit moc, lebo sa to zasekne. To je jak ked chlapa chceme uhnat, tak pred nami uteká .. Ale ked otočíme smer (to znamená "že sa vzdáš") tak pri zachovaní zákona rezonancie nasleduje on nás..
(Tento krok sa však mnohé ženy nikdy neodvážia urobiť, strach zo straty nám to nedovolí, čo je však absolutne v rozpore s LÁSKOU)
Ak nás dotyčný nenasleduje, tak potom nám ostáva len ďakovať Bohu, že nás také šťastie postihlo -THUMBSUP-
Zmizne nám totiž zo života človek ktorého sme si v našej ilúzii vytvorenej v mozgu zaumienili CHCIET, MAT a VLASTNIT napriek tomu že to je človek nevhodný, ktorého k nám prirodzene netiahne
Toto pochopiť nám trvá celé roky, nietorým celý život a niektorým s tými istými ľuďmi aj viac životov. Takúto jednoduchú záležitosť potom strkáme do škatuliek zvaných karma, rany osudu a podobne :D
neznámy
neznámy | 29.7.2013 15:09
-BOW--FLOWER-
neznámy
neznámy | 29.7.2013 15:18
Hej, môže ísť o chlapa, ale je to aj princíp všeobecný.
S platnosťou pre všetko. :D
Posadnutosť kýmkoľvek a čímkoľvek proste berie rozhľad. Lebo keď sa prisilno upriamime na nejaký bod, narastú nám na očiach konské klapky.
neznámy
neznámy | 29.7.2013 15:27
Plati to aj v pripade ak zena a jej partner velmi tuzia po dietati a pracuju na tom cieli ako divi. Ked sa uvolnia, pripadne si adoptuju, dietatko prijde...:)
Je to nielen o materii...
neznámy
neznámy | 29.7.2013 23:27
Dozvěděla jsem se, že když něco chci a stále na to myslím, znamená to, že to nemám a vysílám do Vesmíru zprávu, že chci CHTĚNÍ. Takže je mi vyhověno a mohu chtít do konce života, aniž by se mi něco vyplnilo. Prý by se člověk neměl toho, co si přeje, vzdát, ale chovat se tak, jakoby už to měl a poděkovat za ten dar

Hojnost a bohatství nevychází z představ o tomto, ale jak vnitřně bohatý život žijeme, takový se manifestuje do vnější reality. Máme-li vnitřně strach z nedostatku, budoucnosti, bídy a přejeme si peníze, naše představy jsou v rozporu s naším jednáním a my se setkáváme např. s bohatými lakomci

Je fajn, že si můžeme vybrat :)-FLOWER-
neznámy
neznámy | 30.7.2013 08:14
lidska vule proste vse jen komplikuje ;):)-FLOWER-
neznámy
neznámy | 30.7.2013 17:46
To je pravda :D-THUMBSUP--FLOWER-
neznámy
neznámy | 30.7.2013 17:49
-THUMBSUP--FLOWER-
neznámy
neznámy | 30.7.2013 19:28
Volu beriem skor pozitivne, ako aj vydrz, vytrvalost...tu by som sa skor priklonila k tvrdohlavemu a neustupnemu mysleniu, a neochoty sa tej myslienky vzdat.
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...