mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Ľudská duša - 

BILDERBERG - NAJBLIZSIE STRETNUTIE V BRITANII

neznámy
neznámy | 22.5.2013 21:53
neznámy
neznámy | 22.5.2013 22:35
hmm uz sa tu niekedy rozoberali konspiracne teorie? Nie kazdy je rad, ked to ma vo svojej diskusii.

V spravach o nich nepocut, pre bezny svet neexistuju - konspiracna teoria, na ich jednania sú pozyvani aj hlavy vyznamnych statov, cize aj Merkelova a spol., kto vyhra volby v USA rozhodnu oni, EU hra tiez podla toho ako lusknu, minuly rok ich vo Svajciarsku vystopovali a kedze tam sedia aj ludia ako Bush - uznany zlocinec za Irak - do Svajciarska vkrocit nesmie - tak to museli rozpustit predcasne, aby ho nezatkli... Urcite by som ich nenazvala zaujimava, skor zlocinecka - vyvolavaju vojny, nepokoje, zrujnuju stat - momentalne Lybia, Siria... zakladatelia ako klan Rockefeller, Rodshild,... vlastnia vraj do 90% bohatstva sveta...
neznámy
neznámy | 22.5.2013 22:45
neznámy
neznámy | 22.5.2013 23:28
Verejne sa docitas aj o Miklosovej diamantovej bani alebo o dvojickach, ze boli podminovane a wikipediu edituju bezni ludia, mozes aj ty.

Kľúčové tajné spoločnosti

Kľúčové tajné spoločnosti sú: 1) Bilderberg Group a Rada Siedmych, 2) The Council on Foreign Relations a Trilateral Commission, a 3) slobodomurári a Templársky rytieri (Knights Templar). Poradie zoznamu je od najmenších k najväčším podľa počtu členov, ale čím menej členov má daná spoločnosť, tým sú sila a kompetencie jedného člena väčšie.

Bilderberg Group a Rada Siedmych

Bilderberg group je najmenšia elitná skupina, ktorú tvorí približne 120 členov. Stretávajú sa raz do roka, vždy v inej krajine. Aj keď sa prezentujú ako skupina, ktorá riadi budúcnosť sveta, nie sú ani natoľko kreatívni, aby si vymysleli pre seba meno. Ako meno skupiny používaju názov hotela Bilderberg, kde sa po prvý krát zišli.

Predpokladá sa, že úplna elita v tejto skupine sa volá Rada Siedmych, a pozostáva zo siedmych mužov, ktorí sú nad ostatnými členmi v ich hierarchii.

The Council on Foreign Relations a Trilateral Commission (trilaterálna komisia)

V tomto článku sme už rozoberali vznik CFR. Takmer každý s akýmkoľvek postavením vo vo Washington, D.C., je členom tejto skupiny. Horná elita tejto skupiny je známa pod označením “Trilaterálna Komisia”. Hovorí sa, že kontroluje a riadi domácu a zahraničnú politiku USA. Jej poslanie je iné ako skupiny Bilderberg, ktorá kontroluje a riadi celú planétu, pokým pôsobenie CFR je len pre územie USA. Aj keď podľa filozofie zakladateľa skupiny je vytvoriť absolútny celosvetový diktát jedného človeka.

Slobodomurári a Templársky rytieri

Slobodomurári sú medzinárodna organizácia. Ich korene siahajú ešte ďalej ako je vznik USA. Aj keď slobodomurári existujú skoro v každej krajine, ich vplyv je v jednotlivých krajinách rôzny. Výrazné postavenie majú v USA, kde takmer každá pozícia moci a vplyvu je obsadená slobodomurárom. Slobodomurári navrhli a zrealizovali vznik USA. Spolu, kolektívne, riadia krajinu ma všetkých úrovniach. Elita slobodomurárov sú Templársky rytieri.
zdroj: http://www.eiaktivity.sk/2012/satanov-narod
neznámy
neznámy | 22.5.2013 23:43
neznámy
neznámy | 23.5.2013 00:18
neznámy
neznámy | 23.5.2013 09:14
A co Illuminati?;)
neznámy
neznámy | 23.5.2013 22:41
Tam su akurat kratko a celkom vystizne rozpisane tajne spolocnosti, to co tam je zaujimave som ti nakopirovala. Moj muz ma zasobuje vsetkym moznym. A kedze v TV nie je nic na pozeranie, tak u nas pocuvame internetove radio Slobodny vysielac su tam zaujimave relacie. A zacal vychadzat novy casopis Zem a vek, v ktorom sa docitas normalne veci, len nie su oficialne...
neznámy
neznámy | 23.5.2013 23:06
existuje viacej slobodnych stranok hlavne v cestine(teda v anglictine je ich velmi vela, len pre mna je predsalen trochu narocne citanie v anglictine), ale vsade si treba vyberat, nie vsetky clanky su pre mna zaujimave, ale sem tam nieco najdem na VoxVictims.com. zvedavec.org, reformy.cz, euroseptik, freeglobe, finmag - venujem sa financnictvu, tak to sa vo mne nezaprie.. :) ked si clovek vselico pocita aj z ineho uhla pohladu, tak si urobi taky ucelenejsi obraz.
lak
lak | 23.5.2013 23:51
mocni tohto sveta
neznámy
neznámy | 24.5.2013 10:18
hmmm vies si predstavit ako to vyzera pod zamou v syslej kolonii? asi tak je to zamotane a poprepletane aj so vsetkymi tajnymi spolkami... :)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...