mesiac
Utorok, 23.4.2024
Meniny má Vojtech

Ľudská duša - 

Antares.

neznámy
neznámy | 24.2.2012 13:19
čafte všetci. rád by som sa dozvedel niečo viac o tejto osudovej stálici, no bohužiaľ, informácie z Kefera a z internetu sú dosť biedne a neurčité. kto vie niečo viac? hmm?
neznámy
neznámy | 26.2.2012 17:39
tak napriklad Ebertin o nej hovori, ze pod jej vplyvom sa rodia osoby huzevnante a bojovne s moznostou vojenskej kariery (ja by som doplnil nie len kariery vojenskej, ale vo vsetkych martovskych povolaniach - sport, podnikatel, manazer...). K prisnosti sa pripaja horliva mentalita a odvaha, ale aj nebezpecie k sebedestrukcii...
B.brady o tejto stalici pise zhruba to, ze clovek ovplyvneny touto stalicou sa rad vrha do extremov a miluje vzrusenie a dramaticke situacie, co mu moze priniest to, ze lahko moze stratit vsetko to, co ziskal (kedze tato stalica patri medzi kralovske hviezdy, tak slubuje uspech bud svetsky alebo duchovny).
a vo vela knihach a textoch sa pise, ze tato stalica suvisi s poruchami zraku ci oci...poznam par ludi, co maju tuto stalicu bud na ascendente, slnku alebo lune a je pravda, ze kazdy z nich nosi okuliare...ale zas Winston Churchill na nej mal slnko a okuliare tusim nenosil:)

ak vies po anglicky, tak tu je tiez nieco o tejto stalici:

http://www.constellationsofwords.com/stars/Antares.html
ballin
ballin | 26.2.2012 20:16
ako sa dozviem ktore planety mam na niakej stalici? nieje niaka stranka? nasiel som uhly iba -WINKIE-
neznámy
neznámy » ballin | 26.2.2012 20:21
Odkaz na tuto stranku dal kedysi rudi k teme bod stastia, ale je na nej omnoho viac, ak si rozkliknes cast Astrologia, tu je o staliciach:
http://www.romanhynek.cz/astrologie/ostatni_body/astr_oth_stalice.htm
neznámy
neznámy | 27.2.2012 15:48
Ja mam Antares blizko MC a Uranu, ktory vladne mojmu Ascendentu a zatial teda o ziadnom jeho efekte neviem :-)
neznámy
neznámy | 27.2.2012 16:40
este si mlady, tak nekric, kym este nie tvoj zivot v plnom rozpuku:) a MC je uplne o niecom inom ako Slnko,ci Ascendent...v prvom pripade pojde o karieru, pripadne spolocenske postavenie...v druhom pripade aj o temperament a povahu....
neznámy
neznámy | 1.3.2012 23:27
vdaka za reakcie, som sa opäť niečo nové dozvedel. no,,,určite má veľa spoločného s kariérou. neviem, ako ovplyvňuje povahu, pokiaľ to má byť hádzanie z extrému do extrému v zdanlivom pokoji, tak to bude ono :)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...