mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Ľudská duša - 

Ak sa vám chce plakať

neznámy
neznámy | 20.4.2016 18:15
Toto mi pripomenulo, keď sme sa vracali pred vlani z dovolenky, zaradili sme sa do dlhého radu na predposledný večerný trajekt, bolo zamračené, vypadalo to, že prichádza búrka, dvíhal sa vietor aj vlny. Došli sme tak, že trajekt sa práve otvoril, vyložil autá a náš rad sa pomaly hýbal dopredu. Chodila som sa pozerať, či sa nám ešte ujde miesto, vypadalo to dosť zle, naše auto sa dostalo na trajekt ako predposledné. Plavba na pevninu bola dosť divoká, povážlivo sme sa v tých veľkých vlnách nakláňali, ale došli sme. Neskôr sme sa dozvedeli, že náš trajekt nebol v ten deň predposledný, ale posledný, lebo pre veľké vlny a zlé počasie zastavili premávku ak si dobre pamätám na jeden deň minimálne.
Neviem ako by sme to riešili, keby sme boli o dva autá ďalej v rade, myslela som na to, že za nami boli možno autá s malými deťmi, nie je sranda riešiť také situácie s malými deťmi napríklad. Myslím, že ty, alebo ja sme ešte nemali dôvod plakať od zlosti, alebo zúfalstva, furt sa dá pozrieť na všetko aj tak, že mohlo by to byť ešte aj horšie, predstaviť si pár scenárov horších od toho, ktorý sa nám práve stal a hneď všetko vypadá optimisticky.
Veď sa hovorí, že ak nejde o život, nejde o nič. :D
neznámy
neznámy » lak | 21.4.2016 13:45
:D-THUMBSUP-:D
lak
lak | 21.4.2016 14:47
wemší r r nrím -ROLL-
neznámy
neznámy | 21.4.2016 14:52
U mne šlo o obědnaný velký trajekt asi dva měsíce do předu. Tam hrozí že bude třeba týden plno.-NOSMILE-

Když si člověk nekoupí místo na auto předem. A nebo za hodně velkou cenu. Pokud je náhodou místo.
neznámy
neznámy » damara | 21.4.2016 15:23
Taky pláču málo, když tak o samotě, taky mám nějaké zábrany......-SAD-
neznámy
neznámy » damara | 16.5.2016 14:52
Prejaviť plačom city je ľudské, netreba sa za ne hanbiť. Sú chvíle v živote každého z nás, kedy je jednoducho potrebné slzy vypustiť , poplakať si. Je vždy lepšie emócie nepotláčať ako potom trápiť sa zo vzniknutých chorôb:)-YES-
neznámy
neznámy » damara | 16.5.2016 22:03
Akékoľvek potláčanie nemá význam, aspoň v mojom prípade...pri tých výbuchoch smiechu mi totiž slzy tečú nielen z očí, ale aj po čele a dole chrbtom -LOL- Potom ešte plačem dojatím, napr. pri silnom filme - to je potom jedno či som doma alebo v kine. No a ešte plačem namiesto tých, čo majú sami zábrany.
lak
lak | 17.5.2016 01:16
-ROFL- no rak, cela ja -LOL-
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...