mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Láska a vzťahy - 

Zoznamil sa cez tuto stranku uz niekto?

neznámy
neznámy | 6.5.2010 21:01
Ak ano, ako vam "sadli" partnerske horoskopy?:)
neznámy
neznámy | 7.5.2010 09:44
Ahoj, onanym.
Cez túto stránku nie, ale:) horoskopy sadli celkom dobre.:)
neznámy
neznámy | 11.5.2010 15:31
raz davno som mala stretnutie, mali sme dokonca spoločný záujem - tanec, ale iskra nepreskocila. Z mojej strany nebol zaujem o viac ako kamaratstvo a z jeho strany zas nebol zaujem LEN o kamaratstvo a tanec.... takze nič. Pomôž si sám človeče aj pán Boh Ti pomôže :)
neznámy
neznámy | 2.1.2011 23:14
od takejto temy, by som ocakavala viac odpovedi. sranda, iba jedna. myslim, ze pribehov by tu bolo viac nez dost, ak sa pozriem na zaujem o tuto stranku. ale ked uz reagujem, zrejme sa ocakava odpoved na otazku. odpoved nie, ale som tu za novacika a mna by celkom zaujimalo ako sadnu osobne horoskopy. v podstate vzdy nieco sadne, ved zivot je taky roznorody...:)
neznámy
neznámy | 16.5.2011 17:13
:-)
Moja kamarátka minulý týždeň skonštatovala, že po dni strávenom pracovne v aute je taká unavená, že zoznamky na nete sú jediným zdrojom jej možnosti niekoho si nájsť.
No a dodala: Veštkyni (kartárke ) dôverujem, no nájsť si chlapa podľa astrológie? :D
neznámy
neznámy | 2.6.2011 00:06
ja som sa raz zoznámil s jedným dievčaťom tak, že som zo zvedavosti porovnal naše horoskopy a boli tam kráásne nakombinované trigóny. ona má v konjunkcii lunu, saturn a jupiter a to všetko je v trigóne na moje slnko aj moju lunu a jej slnko v konjunkcii na moju lunu a trigóne na moje slnko. ešte možno zopár iných, ale tieto konštelácie ma "chytili za srdce" :-) takže ma to dievča začalo trochu viac zaujímať. bol som presvedčený, že minimálne dobrý vzťah - kamarátstvo tam musí fungovať... no a dnes máme spolu jeden a pol ročné dieťa a šťastné manželstvo :-) . je pravda že mám slnko v 7. dome, takže som veril, že to vyjde a možno by to dopadlo takisto aj bez toho aby som sa pozrel na naše horoskopy
neznámy
neznámy | 7.6.2011 06:51
:)...blahoželám, našli ste sa či už s alebo bez astrológie...podstatné je, že ste šťastní

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...