mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Láska a vzťahy - 

Vztekání malých dětí.

neznámy
neznámy | 23.4.2012 11:15
OK,OK...no,asi to bude tím,že se neznáme a kdyby ano,pak bysme se domluvili líp a dřív:).-FLOWER-
neznámy
neznámy | 23.4.2012 17:00
co sa tyka mna, tak som rozchodila to, ze na Slovensku volit asi nebudem a verte neverte Horkize Slize by to naozaj vskutku neboli, aj hoc keby som mohla zavolit stylom habraka dabra.
Co sa tyka atenky, cely cas mi do nosa bila jedna informacia, ja neviem ci ju ostatni nevideli ci co? proste atenka si tu vyliala srdce, lebo jej synator nie je biela ovecka, co zabeci, ked niekto povie beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, a mozes becaaaaaaaat teraz, a dalsia vec, nechcem aby mala pocit, ze svojho syna vychovat nedokaze, lebo je sama. Ono to moze byt presne to, ze kazde dieta je osobnost a dalsia vec ze sa skatulkuje a dalsia vec nase nespracovane veci prenasame na nase deti, ak nechceme aby boli take, ako sme boli my, tak just take budu ako na potvoru.
A preco potom si rodicia prehadzuju, ze ked je dieta v niecom dobre, tak po kom? a ked zle, tak pokom? atenka sa moze hadat akurat tak sama v sebe, a ja nepochybujem, ze tie hadky, nielen medzi rodicmi ale aj v rodicoch budu mat dobre ukoncenie. ako aj nepochybujem, ze svojho syna vychova dobre.(aj ked neuroticke ucitelky niektore asi rozsiruju opak, keby som mala vsak zit z toho co ludia nahovoria a aky obraz o mne sa vytvorit snazia, tak som nestasny a zly clovek vcelku, nech si hovoria, mam svoju pravdu a za tym si stojim).
Moja velmi dobra kamaratka zila len s maminou, v piatej triede zacala byt tercom utokov mojich spoluziakov, ja neviem preco, som sa pripojila k nej, proti celej triede. A teraz je mojou kamaratkou, v tych najtazsich zivotnych situaciach vzdy bola pri mne, nikdy ma neopustila. Zatial co sa ini smiali, ze sa mi nedari, ze to pojde dolu vodou, bola pri mne. A je to vcelku v sucastnosti uspesny a stastny clovek, s radostou ju v tom stale podporujem ako aj ona mna, nevymenila by som ju za nic na svete.
nejedna sa o to, kto ma v tejto diskusii pravdu, lebo vsetci a nikto.
neznámy
neznámy | 23.4.2012 19:47
Myslim, ze atena sa rozhodla, ved to aj spomenula "pohnut dalej", mozno si povedala, ze jej bude milsie venovat cas svojmu synovi ako ludom, ktori nechcu chapat (aj vysvetlene, aj upresnene), odsudzuju a stale si melu svoje. Takze "vsetko zle je na nieco dobre" a prajem ti atena otvorene srdce, ake si aj mala a dufam, ze sa tu po nejakom case objavis.
neznámy
neznámy | 27.4.2012 20:30
bola som pár dní zo zdrav.dôvodov preč,takže deti boli bezo mňa a keď som sa vrátila domov,tak ich sestra chcela zobrať na chalupu,nech to ešte vyležím.A najmladší vyhlásil,keď zistil,že ja nejdem,že nikam nejde a hotovo.Ak by som do toho začala "rýpať" skončilo by to jeho vztekom a nič by som nedosiahla,pritom som vedela,že mu bolo bezo mňa smutno a chcel proste iba zostať so mnou.Tak ma napadol Dušek ale pár minút som sa musela prehovárať,aby som to použila /neviem,či to bola moja ješitnosť-ego-alebo radšej proste použiť silu/ ,ale skúsila som to....bolo ti asi bezo mňa smutno...ano...,radšej by si bol so mnou,že...ano,...proste som z neho vypáčila jeho pocity a on súhlasil,že pôjde,a nakoniec sa veľmi tešil.Fungujetóóó-BOW-
neznámy
neznámy | 27.4.2012 20:46
-THUMBSUP- paráda
Stránka:
3 4 5
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...