mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Láska a vzťahy - 

Partnersky vztah vs. okolie...

neznámy
neznámy | 10.1.2015 21:11
:)

Stretli ste sa niekedy s tym, ze ste boli vo vztahu, ktory po vsetkych strankach klapal, ale problem robila rodina partnera/ky alebo blizke okolie partnera/ky? Co by ste robili v takej situacii ak by sa neustale niekto miesal do vasho vztahu?
neznámy
neznámy | 10.1.2015 21:14
Prestal som to vnimat. Ale clovek to vzdy citi ak aj na to prave nemysli.
neznámy
neznámy | 10.1.2015 21:25
Áno,ale chvála bohu až tak častý kontakt snimi nebol,nám sa zrovna nemiesali ale dosť rázne bolo vyslovene že nesúhlasia so vzťahom....ale c tej dobe sme si to ustali lebo bola vôľa
neznámy
neznámy | 10.1.2015 21:26
Áno, ale je fakt ťažké ak sú rodičia a partneri navzájom nepriatelia. Veľa to sťažuje.
neznámy
neznámy | 10.1.2015 22:19
Tak potom ma napada otazka, ze na ako dlho sa to da prestat vnimat? Kym jeden z dvojice nestrati trpezlivost? Alebo kym sa vztah nerozpadne?

Ten lepsi pripad by bol, ak by partner vedel uvazovat "triezvo" popripade by vedel rozlisit, ze co sa deje a podla toho by sa zachoval... Ale co ked partner stoji medzi dvoma stranami ako nemluvna...
:)
neznámy
neznámy | 10.1.2015 22:26
Nikto nie je tak osvieteny, aby si uvedomil, co sa deje a dal to do poriadku.
Ale jednoducho moje skusenosti su najprv ignorovaat a ked sa rodicia zmieria so vztahom, tak potom davat dokopy.
ninka50000
ninka50000 | 11.1.2015 00:02
A co ked sa do vztahu miesaju deti z predchadzajucich vztahov? :) nemusia to byt vzdy rodicia..
neznámy
neznámy » ninka50000 | 11.1.2015 00:04
Hlavně aby z toho míchání nevznikla vnoučata-NOSMILE-
neznámy
neznámy » ninka50000 | 11.1.2015 00:11
Deti majú výsostné právo mať požiadavky na rodičov. Ale ako každý, nesmú robiť zbytočné problémy, ak sú už dospelé. Rak si tu ty a nechcem poúčať o rodine, ale pre svojich rodičov chcem tiež dobrých partnerov a deti si predstavujem ako niekoho, pre koho tu chcem byť vždy najprv a až potom pre niekoho, kto nie je ich krvou.

Je mi ľúto, že nemôžem povedať z vlastnej skúsenosti a že nemám deti, ale rodičia sú autorita a súrodenci rovnako vedia veľa ovplyvniť. Ale deťom by sme mali byť autoritami a niekým, koho si vážia.


Ak premýšľam nad tým, že by mala partnerka už nejaké svoje, tak pri nedospelých by som nechcel byť odmietaný. Je to možno podobný pocit, ako keď odmietajú jej rodičia. Lebo potom má človek pocit že je tu len dočasne. Lebo ak ma neprijme rodina, tak ťažko sa budem niečoho chytať, ak by nás problémy išli rozdeliť.

A ak sú dospelí a partnerka stojí pri mne, tak by nemali môcť spraviť veci, ktoré nám uškodia.

Ale neviem, ako myslíš to miešanie. To som zvedavý, ako to vyzerá. A som rád, za takúto otázku, lebo to ma nenapadlo.
neznámy
neznámy | 11.1.2015 00:12
Také pikantnosti ten problém pekne komplikujú -LOL-
ninka50000
ninka50000 | 11.1.2015 00:21
Viem ze sa hovori ze partner je len patner ale krv je krv..ale...rodicia sa raz pominu..deti budu mat raz svoje lasky a odidu..ostane iba partner....detom poziciavas rodicom vracias..tak ako sa to pise v rozpravke o troch grosoch..ale iba partner ti vracia hned co mu das..a myslim tym duchovne veci :)
neznámy
neznámy » ninka50000 | 11.1.2015 00:31
Áno, súhlas ale deti vidím, ako časť seba a svojho života. Neviem si predstaviť, že by som ich bral menej ako svoj ďalší život bez nejakej reinkarnácie a hneď tu a teraz. Ak sú zdravé a žijú svoj život, tak je to jediná vec, ktorú dokážem stvoriť a skutočne stvorím niečo božské.

Veď všetko ostatné, čo človek robí je len pominuteľné nič. Veci, činnosti, umenie a dokonca i vlastný život. jediné, čo zostáva je ďalší život, ktorý z nás vyšiel.

Takže nikdy by som nechcel aby boli deti moji nepriatelia, lebo ich beriem ako jedinú vec, ktorú dokáže stvoriť moja láska k žene, moja schopnosť na niečom pracovať a moje vlastné vlohy, ktoré sa prenášajú génmi.

Niekomu sa to môže zdať ako malá ašpirácia a že človek asi nemá na to skutočne niečo dosiahnuť, ale myslím si, že dieťa je skutočný úspech v živote.

Ale deti partnerky s niekym iným mi ani z biol. ani osobného hľadiska nič nehovoria. Takže ich asi fakt zaradím tam, kde jej rodičov a súrodencov. Proste ži a nechaj žiť.
Ani adoptovať by som nechcel. Vážim si svoju krv a krv svojej milovanej.
neznámy
neznámy | 11.1.2015 01:00
Nikto nie je tak osvieteny, aby si uvedomil, co sa deje a dal to do poriadku.
To nema s osvietenim nic spolocne a tiez som sa nepytala na detske vztahy... ;)
neznámy
neznámy | 11.1.2015 01:14
Ale pre ninku je to asi dôležité. A mne to už vlastne tiež príde ako dobrá otázka.
neznámy
neznámy | 19.1.2015 22:29
Fú vlastná skúsenosť dokonca už druhá asi mi to je dané, ale ja si vždy nájdem muža, ktorý na prvý pohľad pôsobí veľmi vyrovnane a sebaisto a vyzreto, že má svoj život vo svojich rukách, chvíľu ich to aj baví sa hrať na "dospelých" lenže keď nadobudnú pocit, že už som ich :D a je všetko super :D tak sa ukáže presne táto stránka, že rodičia a hlavne v mojom prípade staršie sestry sa neskutočne starajú do vzťahu a múúúdre sú pre svojho BRAČEKA :D .... RADÍM naozaj hneď pri prvej podobnej situácii si hneď určiť pravidlá, ale veľmi opatrne... rodina je krehká záležitosť ... sama som to parkrát prehnala ... momentálna situácia je, že každý takýto vzťah sa mi rozpadol, lebo som to nezvládla ... resp. nevydržala :D som baran :D mne sa nechce prispôsobiť a čakať kým niekomu príde rozum a uvedomí si, nejaké veci a fakty :) ...
neznámy
neznámy | 19.1.2015 22:43
Podla mna najlepsie je z takeho "vztahu" rychlo vycuvat... :-) Vdaka za skusenost...
neznámy
neznámy | 19.1.2015 23:16
Si baran, trpezlivost musi byt pri tebe darom, nie? :D Tak ho musis aj sama mat :P
neznámy
neznámy | 19.1.2015 23:38
Nestretla u nás sú všetci toho názoru,že do vsťahov sa netreba miešať......ale keď som bola mladá rodičia aj starší mali akosi lepší nos na toho s kým žijem,nikdy to nepovedali,ale mali buď kladné,alebo záporné reakcie na môjho partnera,ktoré sa ukázali vždy po rokoch ako správne,hoci ja som to vtedy nevnímala-SHAME-
neznámy
neznámy | 20.1.2015 00:29
Ja to mam podobne... Do mna sa tiez nikto u nas nestaral a vlastne ani doteraz nikto nevie dovod mojich rozchodov...
U nas to dobre vsetci vedia, ze ja ked sa pre nieco/niekoho rozhodnem, tak by bolo uplne zbytocne mi aj nieco rozpravat... Ale aj tak nemaju taketo veci vo zvyku...
neznámy
neznámy | 20.1.2015 13:56
Musím s Tebou súhlasiť, že moji najbližší sa nikdy nestarali do mojich vzťahov (narozdiel od partnerovej rodiny), napriek tomu raz za dlhý čas skonštatovali môj partnerský život medzi štyrmi očami a naozaj sa neskôr ukázalo, že mali pravdu resp. pozerali sa na vzťah bez ružových okuliarov teda tiezvo :) ... preto v tomto období, keď som skúsenejšia čo sa týka vzťahov tak si veľmi rada vypočujem názor hlavne mojej maminy ... ale musím zdôrazniť, že nikdy sa nestarali rôznymi vonkajšími vplyvmi zasahovať do vzťahu ...
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...