mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Láska a vzťahy - 

Partnerský horoskop

neznámy
neznámy | 23.12.2013 23:06
Hi, Má perspektívu vzťah,ktorý nemá dobrú kompatibilitu v part. horo?! Má šancu?
neznámy
neznámy | 23.12.2013 23:58
Ani tá najlepšia kompatibilita nie je zárukou dokonalého, alebo dobrého vzťahu. Čo horoskopy nie sú schopné obsiahnuť, je úroveň človeka, jeho osobnosť.
Nikdy by som sa nepozerala na vzťah takto. Či je astrologicky kompatibilný, alebo nie, alebo či je vhodný konkrétny človek ako partner podľa nejakých iných kritérií.
Jediné, čo by malo skutočne rozhodovať, nie je obsiahnutelné rozumom a jeho schopnosťou posudzovať.
Ak si iba tam, tak do nijakého vzťahu radšej nechoď, ani keby mal ukážkovo dokonalú kompatibilitu. Lebo ti to aj tak nebude k ničomu. :)
neznámy
neznámy | 24.12.2013 13:44
Dikes,neriadím sa astro.
milan08
milan08 | 25.2.2014 07:31
suhlasim sAlniham,nieje zaruka ze to vyde,vsetky horoskopy hovorili ze Panna aKozorozec patria spolu v mojom pripade to boli smrtelne omyli.....
neznámy
neznámy | 25.2.2014 08:11
Ja sama som sa stretla s niekym, kto ma velmi pritahoval a citila som sa s nim velmi dobre, vzdy sme vedeli spolu dobre komunikovat, mala som o neho ozaj velky zaujem. Nasa synastria bola skvela, boli tam aj viacere karmicke aspekty, dalej viacere aspekty poukazujuce na obojstrannu pritazlivost aj solidnost, stabiltu, spekty Jupitera...atd. Fakt ukazkova synastria. Ale......dotycny muz na zaklade toho co prezil zatvrdol a rezignoval, nechce ziaden vztah so ziadnou zenou, chce ostat sam-SAD-.
Takze aj vyborna synastria moze zlyhat na tom, ze sa stretnete v nespravnom case a jeden z nich nie je pripraveny/ochotny mat vztah, alebo nedajboch by mohol byt zadany alebo je tam nejaka ina bariera. Mozno aj toto je nejaka karmicka vec medzi nami.

S opacnym pripadom ked dvaja mali nedobru kompaktibilitu som sa stretla akurat u mojich rodicov. A tak aj ich vztah vyzeral. Absolutne sa k sebe nehodili, dodnes nechapem, ako sa dali dokopy.
EntRois
EntRois | 25.2.2014 08:58
Partnerský horoskop jsem zpětně (když jsem objevil zverokruh.sk, cca. 4-5let zpět) odzkoušel na všech kamarádech, přátelích obojího pohlaví... Zjistil jsem, že moji dlouhodobější dobří kamarádi, se ke mě absolutně nehodí... jakože já vycházím s každým, ale bylo znát, že jejich chování se odporovalo mýmu a moje chování také nebylo pro ně tím pravým ořechovým. Měli jsme podobný zájmy a pak jsme se stejnak rozhádali a šli jsme nakonec svojí cestou (to jsem si ověřil až po tom co už jsme třeba s polu nechodili pravidelnějc ven atp.)

Chodil jsem také s vodnářkou a ke mě se vodnáři absolutně nehodí. Je fakt, že to byl vztah na prd, neupřímný, takový "suchý" i když partnerka řekla, že jsem byl zatím její nejlepší kluk, stejnak nám to dlouho nevydrželo a rozešla se se mnou ona -THUMBSUP-

Pak mám zase zkušenosti, že se k sobě hodíme celkem, jako že všechno v pohodě, ale třeba zájmy toho člověka směřují tak moc k počítačům, hrám a mobilům, že bavit se celý den o hrách...... -ROFL-

Takže člověk, když se k sobě hodí, má "většinou" podobné zájmy, pak velmi záleží jaký má IQ a EQ a jak je na tom "duchovně" ... třeba poslední příklad, je venku pěkně, a já jdu ven do přírody se psem, protože mi je tam dobře, tak když člověk radši sedí doma a hraje hry, když je pěkně, nebo "zewlí" ve městě, je to pro mě nezajímavý, chodim se do přírody nabít pozitivní energií, osvěžit se... takže takhle beru to "duchovně"


Posledního člověka koho jsem potkal, má podobné zájmy a hodíme se k sobě, ale jako kamarádi ... tak už máme naplánovaný výlety a cestujeme dost, všechno co navrhnu tak on domyslí, co navrhne on domyslím já a domluvíme se vždycky na všem a skvěle si pokecáme.

Je více případů, ale partnerský horoskop je vodítkem, již bych s nikym dlouhodobě nespolupracoval, pokud bych zjistil, že se k sobě vůbec nehodíme:)

Prý atlanťané když se narodili, tak již při narození měli vybranýho předem partnera (byli to skvělý astrologové) a prý to takhle fungovalo skvěle, jenže měli lepší poznatky genetické, astrologické, karmické, že si to mohli více dovolit asi -HEART-
neznámy
neznámy | 25.2.2014 09:20
V roce 2009 vedci z vyzkumneho strediska CERN vyvinuli specialni pristroj ktery vyhodnocuje partnery dle DNA z jejich lidskeho vlasu.

Pristroj je schopen s neuveritelnou presnosti urcit perspektivu budouciho paru.
Pristroj je i dokonce schopen urcit povahu a vzhled potencialnich deti a vytvorit jejich podobu ve specialnim 3-D programu.

Tento 3-D program vytvari simulaci -spojeni vajicka se spermii a vyvoj plodu.

Pristroj je schopen analyzovat DNA z lidskeho vlasu na tri generace dozadu.
To znamena ze z lidskeho vlasu jedince je schopen pristroj urcit rodice a prarodice rodicu jedince.

Pristroj je uspesne jiz dva roky pouzivan pro lidi kteri jsou perspektivni pro dalsi vyvoj planety.
neznámy
neznámy | 25.2.2014 09:26
WOW, aj ja chcem mať taký prístroj... hneď by som všetkých mojich "perspektívnych manželov" podrobila analýze DNA :D. A vybrala si najlepšiu možnosť pre seba.
Inak, to je ako z nejakého sci-fi filmu ;)... darmo veda kračá s dobou.
neznámy
neznámy | 25.2.2014 09:34
Je to jen jeden z mnoha vynalezu a technologii ktere nejsou dostupne pro bezne obyvatelstvo.
neznámy
neznámy | 25.2.2014 10:01
Je mi to jasné, že sa k tomu bežní smrteľníci nedostanú, ale inak to môže byť fayn vypočítať si takto zhodu pomocou DNA... no myslím, že synastrie tiež vedia povedať svoje :)...
neznámy
neznámy | 25.2.2014 10:11
DNA je presnejsi nez Astrologie a numerologie.
Astrologie urcuje prostor nasich moznych vlastnosti z hlediska vzajemneho pusobeni teles v den vzniku naseho fyzickeho tela.

DNA nas definuje uz jako finalni produkt bohybujici se v nasi astrologicke charakteristice.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...