mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Láska a vzťahy - 

nemozem si najst vztah

neznámy
neznámy | 23.1.2016 00:05
:)...reagovala som na to posledne ....velice dlheee:)..., popravde som si na to o tej hromade psov ani nespomenula:D

Vies, co ma teraz napadlo?...ze clovek by si mal naozaj davat pozor na to, co si zela, lebo by sa mu to mohlo splnit -LOL-

Mne sa v podstate zelanie vyslovene v mojej mladosti splnilo...-NOSMILE-
neznámy
neznámy | 5.6.2016 07:03
mal som podobny problem rudi je profesional ale mna skor zaujimala prakticka stranka veci trochu som sa do toho vrtal a co som zistil ak je niekto narodeny v pondelok mal by si hladat niekoho kto je narodeny v pondelok a podobne utorok a dalsie dni zaujimave ludia narodeny v piatok a v nedelu jsu na tom podobne Dalej pre mna vahy najlesie sadnu blizenci mozno vodnici ale ty ma niekedy stvu ze chcu od vah niejak vela a podobne ,ak si sa narodila v 1 dekade znamenia tak clovek ktory by sa k tebe hodil by mal byt tak isto narodeny v prvej dekade ako ty co bolo zaujimave som zistil ak ma niekto v datume narodenia cisla 123 ,789, 147 mal by si naist niekoho s tymi istymi cislami, zaujimave zistenie bolo ze ak spocitac cisla datumu narodenia daneho cloveka vinde ti cislo od 1 do 9 napriklad 2+2+5+1+9+9+0=28 2+8 =10 1+0=1 ludia s cislom 1 3 5 7 9 a ludia 2 4 6 8 9 sa k sebe mohli hodit skombinuj to s cinskymi horoskopmi takze ak ty si kon a ku konovy sa hodi povedzme tiger no a ked to budes vsetko takto mat a najdes niekoho kto sa ti hodi do tycho nemoznych cisel a zisteni spytaj sa toho dotycneho cloveka na hodinu minutu a miesto narodenia tieto vsetke udaje zadaj do partnerskeho horoskopu na tejto rudiho stranke a dojde ti niejaky vysledok nebut sklamana ak sa ti to nebude na prvy pohlad pacit skus inu kombinaciu cisel . tak napriklad ja 18.10.1974 narodeny v Trstenej 13.00 som najprv nasiel v zoznamke jednu slecnu ktora bola narodena 11.6.1984 niekde v srbsku vypocet na partnerskom horoskope rudiho stranke velmi dobry az som bol prekvapeny ze niekto taky moze existovat kto sa ku mne hodi. Ale nevyslo to. zacal som menit cisla pre vypocet partnerskeho horoskopu az som a dostal k datumu 17.6.1984.
zistil som ze ludia narodeny na slovensku moc ku mne nepasuju ani z ceska to nevyzera niejak super a ani z anglicka navstivil som rusky server vk.com tam bolo co vyberat , zaujimave to bolo dopisoval som si s niektorymi slecnami po case sa odmlcali az s jednou sme tak niejak cez 3 roky chcel by som aby uz bola so mnou ale som jej povedal ze sa musi ucit anglictinu ze az potom . sice je trochu narocna na peniaze ale niejak mi to moc nevadi .
dufam ze ti to moje zistenie aspon trochu pomoze . v kazdom pripade by som chcel podakovat rudimu za jeho web stranku vypocet partnerskeho horoskopu je asi tak na 90 % pravdivy , tento program som testoval na viacerych ludoch . neviem ako rudi na to prisiel na tie vypocty ale funguje to. Funguje to niejak ako ked pecies kolace zadas ingriedience zmiesas to upravis vlozis do rury na pecenie ak ked je to hotove uvidis ako ti to chuti bud si spokojna alebo nie
milan08
milan08 | 5.6.2016 08:33
nehnevaj sa sama na seba,tym brzdis sana seba!
neznámy
neznámy | 5.6.2016 09:36
Ahoj Rudi . Prosím Ta , mohol by si sa v krátkosti pozriet aj na mna?Mám 7rokov po rozvode a stale nemožem najst partnera s ktorým by som si rozumela .Pred rokmi mi jedna žena povedala, že je u mna vidí velku zmenu , a v podvedomí strach z lásky a vztahov ....a že ide len o rozhodnutie.Ale ja neviem o aké rozhodnutie by sa malo jednat , čo v tom je .Mrkneš sa mi na to , prosím ?
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...