mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Láska a vzťahy - 

HLADAM TU OSAMELYCH LUDI CO NEMAJU S KYM IST DO DIVADLA NA VIKENDOVE VYLETY ATD.

neznámy
neznámy | 12.4.2013 15:59
CAUTE a opat zase ja tak ma napadlo ze tento vikend som hrozne chcela niekam vypadnut na vylet napr, na zlavomate alebo boomery su take vynikajuce ponuky najde sa tu na zverke niekto kamoska , ktora ma podobny problem. dik za odpovede.-WALL-
neznámy
neznámy | 14.4.2013 23:42
no a toto bola moja intuicia vcera som stravila celu noc v nemocnici mojej mame zlyhavalo srdce a teraz caka na strojcek ona tam a ja sama doma ozaj som ostala uplne sama! tu je to hrozny pocit a kebyze mal byt uz nastalo no neviem asi ma niekto pripravuje aby som si to vyskusala lebo nie nadarmo na moj,,vykrik,, prosbu nikto nezareagoval. neni to sebalutost to nie len realita , ktorej som chcela uniknut ale neda sa zivot ma vzdy dobehne.jana.
a nevadi ak si to nikto neprecita len som to potrebovala povedat......
neznámy
neznámy | 15.4.2013 00:41
Je mi veľmi ľúto, že prežívaš také intenzívne obdobie, čo sa týka pocitu osamelosti aj toho zvyšku:(.
Ale veď už máme jar...určite príde nejaké dobrodružstvo :) ja mám v poslednej doby podobné pocity, aj keď nie také intenzívne lebo momentálne mám tendenciu všetko zľahčovať, ale istým spôsobom rozumiem.
neznámy
neznámy | 15.4.2013 01:56
diky moc jana.
neznámy
neznámy | 15.4.2013 07:51
ahoj, nechci radit když se na radu neptáš, tak jen moje zkušenost..:

jsem člověk poměrně společenskej, takže jsem samotu snášel špatně. problém se o dost zlepšil ve chvíli, kdy jsem to přestal řešit a naplnil volnej čas svejma aktivitama, který mě (za)bavěj.

druhá věc ale je, že ta fyzická samota a z ní plynoucí pocit osamělosti může mít nějakej důvod, do toho ti nebudu kafrat už vůbec, to víš asi ty nejlíp:)
neznámy
neznámy | 15.4.2013 08:26
Parvaroma, mrzi ma, ze mas taketo obdobie, posielam vela sil.-FLOWER--HEART--KISS- Akurat som minule rozmyslala, ze poznam par naozaj skvelych ludi a ziju sami.. dobre vyzerajuci, uspesni, vyrovnani, pohodovi.. ci to je tym, ze clovek sa potrebuje sebarealizovat, vela pracovat sam na sebe alebo neviem.. Ale je pravda, ze sloboda dava velky priestor pre seba, mozes robit co len chces, venovat sa sebe, svojim zalubam, studovat, pracovat, stretavat sa s kym len chces.. Ale zase ked je v zivote zle, clovek nema silu a chut.. drzim palce, nech je cim skor zase dobre, cim je horsie, tym sa to zvykne nasledne neuveritelnejsie otocit, len treba vydrzat.-BYE--YES-
neznámy
neznámy | 15.4.2013 09:28
Posielam veľa lásky a objatie,myslím,že nejake rady a slova sú teraz "zbytočné" .Bude dobre -FLOWER-:)
neznámy
neznámy | 15.4.2013 09:32
mně teda v blbejch chvílích pomoc od druhejch nikdy moc nefungovala, většinou jsem ji dostal v podobě, která pro mě nebyla zajímává. takže jsem se naučil motivovat se sám:)

Parva: ono všechno má svý pro a proti, život ve dvou je fajn, ale..a život singl je zas jinak fajn, ale..

ale o tom ty asi víš svoje;)

(já si spíš někdy říkám, že ať už je člověk s druhejma nebo bez, je to jen etapa. horší je, když se z toho stane zvyk a člověk se pak brání změně, at už ze strachu nebo z pohodlnosti)
neznámy
neznámy | 15.4.2013 09:41
mě teď napadlo jen...dobře bude až v hrobě, jsme tu kvůli "problémům" a "problémy" jsou od toho, aby se řešily..

(ale naprosto si uvědomuju přínos i slabiny tohohle přístupu:)-COFFEE-
neznámy
neznámy | 15.4.2013 09:58
Pravda, najvacsiu silu ma clovek sam v sebe.:)-THUMBSUP- Ale pekne slovo, uprimne objatie od druheho tiez vedia dat chut do zivota a chut popasovat sa s problemami.-YES-
vevuska
vevuska | 15.4.2013 12:19
už sa tu síce popísalo toho veľa, ale všetko má svoje pre a proti. A to že máš pocit, že budeš sama... nemyslím. Vždy sa nájde niekto kto bude pri tebe a s tebou. Aj keď tvoja mama nebodaj odíde, príde druhý človek, s ktorým spoznáš nové veci. Prípadne aj sama sa k tomu pričiň. Ja som to kedysi tak poriešila s mojimi záľubami, že som to nakoniec musela zredukovať, aby som to vôbec stíhala :D Neviem čo máš rada, či plávanie, alebo radšej prechádzky v parku, alebo či sú aj dáke kreatívne kurzy v TT ( či už je to maľba, hačkovanie, štrikovanie, sezónne veci, keramika /. Mnohý starší ľudia si krátia čas chodením na takéto kurzy a sú aj v spoločnosti. Alebo niektorí chodia na univerzitu tretieho veku :)
neznámy
neznámy » vevuska | 15.4.2013 12:49
dakujem vam vsetkym vsetky nazory berem, lenze uz predtym pred tou sobotou som sa nachadzala v stave ze zufalstvo...... nic ma nebavilo ovladam vsetky rucne prace, kreslim, chodim do fitka, plavam ale asi na mna prislo dajake vyhorenie , bo stale nemam tu pracu a bez prace nie su kolace.... ja som bola naucena makat v roznych dobrych firmach , ale teraz skapal pes.ono sa to vsetko pre nieco deje ja viem a toto uvidim neskor preco to bolo. no niekto nebere samotu tragicky ale ja som jedinak a odjakziva som mala kamaratky a priatelov ale teraz nic uvidim kam ma tato cesta dovedie ale vy vsetci ste tu pre mnA VELMI DOLEZITI LEBO VZDY DATE NAZOR RADU A ZA TO DIK. VEVUSKA JA SA OMLUVAM ZE SOM TI NEODPOVEDALA NA SMS to preto tuto prihodu . jana.
neznámy
neznámy | 15.4.2013 14:19
Nechcela by si ísť študovať univerzitu 3.veku? Stryko sa na to dal, študoval v Nitre a spoznal nových priateľov, ešte viac priateliek a necíti sa vôbec sam.
neznámy
neznámy | 15.4.2013 17:13
ahoj ja uz som studovala psychologiu ale diky.jana.
vevuska
vevuska | 15.4.2013 17:30
Nevadí, že si mi neodpovedala a podľa mňa si aj pre tú príhodu nemala nikam ísť, ale byť s mamou. A možno tá samota ti teraz má ukázať, aby si sa troška do seba zahĺbila a na chvíľu zastavila. Kto vie. Možno ťa táto samota privedie na novú cestu. :)
neznámy
neznámy | 15.4.2013 17:43
A sociálnu pracu alebo čosi podobne, že by si robila "zurky" pre babičky a dedkov?
Myslím vazne, take medzidedinske dochodcovske stretnutia,...na vidieku je to ziaduce, len "nikto" nemá čas na organizaciu.
neznámy
neznámy | 15.4.2013 18:43
skús strelnicu.
neznámy
neznámy | 15.4.2013 19:58
nooooo ale my tu nemame len tak ze idem leda kolotociarsku cez jarmok.ale trafila si strielam dobre ucil ma jeden major z pistole, samopalu aj z takej co maju ostrelovaci.dik. jana.:)
lak
lak | 15.4.2013 22:34
suhlasim so Synthiou - tiez som mala zle obdobie a prisla po nom prilis dobre :D cize treba "len" preckat zle casy... urcite mas pred sebou pekne obdobie, len vydrz.. zelam ti vela sily :) -HEART-
neznámy
neznámy | 15.4.2013 23:50
no to by ma veru bavilo len ako zacat to neviem.jana.
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...