mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Hudba a filmy - 

Zeitgeist

neznámy
neznámy | 29.4.2010 20:02
videl niekto ten film?čo si o nom myslíte?
neznámy
neznámy | 30.4.2010 11:07
Ja som ho videl už dávnejšie. Určite sa oplatí pozrieť si ho a zamyslieť sa nad niektorými vo filme nastolenými témami, avšak podľa mňa je nutné brať ho s pomerne veľkou rezervou.
neznámy
neznámy | 30.4.2010 18:11
Suhlasim s Rastom. Pozriet sa to rozhodne oplati, ale musi to clovek brat s urcitym nadhladom. Konspiracne teorie ludi vzdy dostavali, len ci su aj skutocne pravdive, to je uz ina vec.:)
neznámy
neznámy | 30.4.2010 20:02
ja som to zatial nevidela celé,ale tá teória ohľadne náboženstva je celkom zaujímavá...tak jasné,že to treba brať s nadhľadom v dnešnej dobe;)
neznámy
neznámy | 30.4.2010 20:07
je mozne ze mnoho faktov o krestanskom nabozenstve mnoho ludi nepozna a preto je zaciatok filmu zaujimavy, ostatna cast filmu je len jedna velka konspiracna teoria a ako kazda konspiracna teoria, mnoho faktov zamlcuje a inym priklada vyznam v zmysle svojej "vlastnej pravdy"
neznámy
neznámy | 30.4.2010 21:28
O tom náboženstve veľmi pekne a objasňujúco hovorí Emil Páleš v Angelológii dejín.
Sú to symboly, ktoré len sú v rôznych kultúrach rovnaké, len menia mená, ale ich podstata je tá istá. Katolíci astrológiu popierajú a odsudzujú, ale stredoveké kostoly sú plné astrologických symbolov.:D Dokonca aj v tom našom, ktorý má asi len okolo 100 rokov, sú základné astrologické znamenia v podobe apoštolov zobrazené rovno nad
hlavami ľudí. Je tam vodnár, býk, lev a orol / čo bolo kedysi znamenie škorpióna/.
neznámy
neznámy | 20.7.2011 18:51
ja som ho videla 2x lebo raz nestaci a hovori sa ze bez vetrika sa listok nepohne
napriklad preco by niekto zbieral info za ucelom matat ludi, preco neboli zidia vtedy v praci vo svetovom centre myslim si ze taka vysoka budova by takymto sposobom nepadla pna seba ja asi tam bolo viac pravdy ako lzi.jana
neznámy
neznámy | 21.7.2011 20:30
Tiež som videla Zeitgeist movy dva razy, vlastne ho mám v počítači, ale tiež súhlasím s názorom, že ide sčasti o konšpiráciu. Aj keď mnohé informácie majú svoju váhu.
Prečo by ľudia zbierali informácie? Podľa mňa napríklad pre propagáciu vlastných názorov a s nimi spojenú moc.
V tomto filme napríklad hovoria, že na mieste, že na mieste, kde bol Ježiš, žilo okolo 400 historikov a že ani jeden ho vo svojich dokumentoch nespomína. Lenže vzápätí som na STV 2 pozerala dokument, kde jeden z najvýznamnejších historikov hovoril, že z historického hľadiska nie je ani najmenšia pochybnosť, že Ježiš žil.
Podobne konšpiračný som videla nejaký americký dokument, ktorý sa snažil presvedčiť o tom, že otepľovanie je prirodzené a že by nastalo aj keby sme sa k prostrediu nesprávali tak, ako sa správame. Skutočnú pravdu, samozrejme, nemôžeme vedieť, ale bol to práve americký prezident, ktorý vyhlásil, že kvôli ekológii nenaruší americkú ekonomiku (ap. že Amerika nezamedzí výrobe freónov). Do tohto sa obulo viacero odborníkov - vznikol z tohto film, už som ho tu niekde možno spomínala, ten sa fakt oplatí pozrieť.
Volá sa Nepohodlné pravdy.
neznámy
neznámy | 21.7.2011 20:31
Zeitgeist movie som chcela napísať...

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...