mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

VRAHOVIA Z MOCIAROV

neznámy
neznámy | 29.5.2017 21:42
Žena s lunou v škorpionovi je femme fatale ...a na tom stupni čo mám ja, tak ešte aj kudlanka nábožná...-LOL-...sedí to-PUH-
To s boschom, to je láska dievča...;)
neznámy
neznámy | 29.5.2017 21:54
To sa hovori o zenach, ktore maju Venusu v Skorpionovi -LOL-

Hej vsimla som si :D
neznámy
neznámy | 29.5.2017 22:11
A predstav si, že toto zrovna som čítala, že lunu...takže si ty hovor že venušu ak myslíš? Luna a venuša sú nie to isté...luna je predsa svetlo:)...napokon, v škorpíkovi má lunu aj Lucka Bílá a tá teda vie čarovať;)
neznámy
neznámy | 30.5.2017 06:52
Dúfam mi rudi prepáči, keď zareagujem na Tvoj príspevok mimo jeho tému. Vieš, že mám tiež Lunu v Škorpíkovi a tie Tvoje opakujúce sa jej opisy mi síce už lezú na nervy -FLOWER-, lebo si myslím, že takto postavenú Lunu opakovane opisuješ len v jednom jej možnom svetle, no mňa napríklad viac zaujalo, že jeden muž, ktorý má tiež takto aspektovanú Lunu sa staral či ešte stará (neviem) o postihnutých ľudí, ja tiež, je možné, že to má súvis?
A ďalšia vec, ktorá súvisí s Tvojim príspevkom je tá modlivka, pretože takto ma zobrazil jeden ujo umelec, no mňa to vôbec neteší https://s9.postimg.org/87b3s5yqn/6025-1399719229-0.jpg
neznámy
neznámy | 30.5.2017 11:09
Super modlivka-LOL-...
K tomu tvojmu lezie na nervy:)...ja som vďačná keď mi niekto alebo niečo lezie na nervy, pretože to znamená, že sa mám ešte niečo učiť...niekedy mám obdobia, kedy sa už vo mne nič nedeje, je to neuveriteľný pokoj vo mne...a tak potom keď nastane situácia, že ma niekto alebo niečo vytočí je ako také znamenie, že haló!!!...ešte som tu na zemi a žijem...:)
Všetko je to u mňa o pocitoch...a viem už aj to, že som nenadarmo vyfasovala túto lunu ...a u teba to iste má taktiež súvis a týka sa to aj tých postihnutých, teda starostlivosti o nich.
O škorpiónovi sa píše, že je jedinným tvorom na zemi, ktorý prežije aj atomový výbuch...
Vieš akú prácu robím ja a ja viem čo máš doma ty...ja som vďačná za tú lunu-FLOWER-
Neviem:) treba ešte niečo vysvetľovať?...
neznámy
neznámy | 30.5.2017 11:14
Nie, ešte aj potkan prežije. :-D Ale toho by sme našli iba v čínskom horoskope.
Aj moja mamka mala lunu v škorpíkovi. :-)
Inak znamenie škorpióna, bolo kedysi znamením nazývaným orol.
Ten lietal, potom padol a teraz sa musí plaziť...
neznámy
neznámy | 30.5.2017 11:16
Včera som hľadala , kde som to čítala o tej femme fatale a nenašla som to-LOL-
...no je toto možné?-ROLL-...
Pritom som si prečítala aj obsiahlejšiu charakteristiku venuše v škorpiónovi...no poviem ti...sme postihnuté obe-LOL--PUH--FLOWER-

-FLOWER--FLOWER--FLOWER-
neznámy
neznámy | 30.5.2017 11:20
brrrrr...potkan...ja som v čínskom prasa a sedí to...som dôverčivá k ľuďom a preto ma vraj využívajú-LOL-...čo už-NOSMILE-...ešteže som vrahyňa citov...-PUH-
neznámy
neznámy | 30.5.2017 12:03
Aj ja mám lunu v škorpiónovi :)
neznámy
neznámy | 30.5.2017 14:29
Pekne:)...ozvem sa kedy bude nejaký sabat-LOL-
neznámy
neznámy | 30.5.2017 14:36
K tej modlivke ešte, vieš že môj radixový urán je na 9°33´váh?...to je na Vindemiatrix...stálici vdov-LOL-
lak
lak | 30.5.2017 14:41
-LOL- aj mne sa ozvi na sabat -LOL- som plutonik, urcite ziadny sabat nepokazim -LOL-
lak
lak | 30.5.2017 14:43
dakujem, to nemam :)
neznámy
neznámy » lak | 30.5.2017 14:44
s tebou ja už počítam:) -FLOWER-
lak
lak | 30.5.2017 14:48
:) dakujem -FLOWER-
neznámy
neznámy | 30.5.2017 15:17
Hyndley bola viac menej pomocnicka a asistentka pri Bradyho vrazdach a unosoch. Bola nim fascinovana.. jeho intelektom, zaujmami, vizazou. Spolocne sa zaoberali kriminalistikou, pornografiou, nacizmom, sadizmom, pricom to bol Brady, kto k tomu priviedol Hyndleyovu. Cize ona, sice dostala tusim dvakrat dozivotie, bola v tom celom skor ako babka, ktora posluchala pokyny svojho psychopatickeho priatela.
Kazdopadne, jej vlastna agresivita je taktiez nepopieratelna, kde Mars robi kvadraturu na Lunu a zaroven Uran. Bud sa to realizovalo jej vlastnou nevyspytatelnou agresivitou alebo si pritahovala do zivota takych muzov (muza), ako reprezentanta Marsu. Na Bradyho by sa aj jej projekcia hodila, kedze ho vnimala ako slnecnu, vynimocnu osobu (Mars-Lev) a velmi ho obdivovala.
Sama mala konj. Pluto/Slnko v 3.dome, co podtrhuje intelektualny zaujem o tabuizovane temy (+ vyraznu prevahu vzdusneho zivlu), zaujem o vsetko to, co zaujimalo aj Bradyho. Hyndley vsak nemala potrebu vsetko to, o com chcela komunikovat (o vrazdach, nacizme, muceni), realizovat aj realne. Na rozdiel od Bradyho, ktory chcel ist do praxe. S tak extremnou prevahou zeme sa ani "nedivim", ze sa nemienil utapat v myslienkovych predstavach, ale ze si to vsetko chcel skusit real.
Brady - Venusa je v konjunkcii s retro Merkurom a Slnkom. Kvadratura na Saturn nemusi ako taka znamenat, ze s cloveka bude uchyl, no tu je to vysperkovane prave tym stelliom, ktore kontroluje same seba navzajom a kazdy chce byt naplneny. Ego, mysel, chtic, jeden bez druheho nevedia existovat, ani venovat sa niecomu "normalnemu". Vsetci su v trigone na Uran (na asc) - to je prva vec. A druha, vdaka ktorej to sotva tí traja potiahnu do normality, je retro merkur, ktory Venusu taha do napadov, ake by ju ani vo sne nenapadli. No a ked sa k tomu prida kvadratura od Saturna, dodava im to krasny smrnc podprahovej zakomplexovanosti. Ked si ich predstavim ako suzvuk tonov, vydava to divny zvuk :).
Jupiter 10d, vodnar, (opo Pluto 4.d - nauceny verit tomu, co sa naucil doma), skrze kvadraturu povie Uranu na Asc: "Jasne, chod do toho, si predsa kral!" Vznika pretlak, zvedavost, intelektualna nadradenost a napad ako predviest dokonaly zlocin je na svete...

Btw. obaja maju spolocne, ze problem tiahne zo 4.domu, kde jeden ma Pluto a druhy Mars, v oboch pripadoch planety poskodzuju Lunu. V jednom pripade je dispozitorom 4.d Slnko, v druhom Luna. Obaja boli v detstve odtrhnuti od rodiny a umiestneni inam, ako dosledok financnych problemov. Taketo konstelacie symbolizuju hlboku zast a agresivitu voci celemu archetypu vlastnej i nevlastnej rodiny/matky/otca/deti/detstva ako takemu. Chut zabit, znicit, zneuzit, rozdrtit to, co je detske, agresivne, smerom až do zerotizovaneho chtica.
neznámy
neznámy | 30.5.2017 19:04
Tesim sa :)
neznámy
neznámy | 30.5.2017 19:20
Môj radixový Urán je na 10°13’ Váh....to je na čom?
fiohattu
fiohattu | 30.5.2017 20:01
Túto stálicu mám aj ja... pri Slnku :) -LOL- je celkom bežná, nie ?
neznámy
neznámy » fiohattu | 30.5.2017 23:19
Ano je, len neni moc kladná-LOL-
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...