mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Tranzity na hlavné osi pred a po vycestovaní

Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 25.4.2015 12:17
Ahojte astráči, táto téma je určená špeciálne pre tých, ktorí majú skúsenosti s tranzitmi superplanet cez hlavné osi a posun aspektov pri vycestovani. Konkrétne, čo môžem čakať u človeka ktorý mal pri pobyte doma Pluto 5st. pred IC a po vycestovani asi 6st.za ním. Vládcu ic má v natíve v 1.dome ale teraz na rozhraní 1 a 2. A Urán v tranzitoch doma sedel na descendente ale teraz je ďaleko za ním. Dá sa vyhnúť istým radikálnym zmenám osobnosti prestahovanim sa do inej krajiny alebo sa stanú tak že človeka nepoznám...?
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 26.4.2015 23:34
v tomto pripade by som az tak relokaciu neriesil... jednak tie posuny voci hlavnym osam su relativne male... ak bol pluto pred ci za IC, tak stale zostane v konjunkcii s IC... urcite nove posobisko moze sposobit, ze na tranzity budu citlive aj nove osy... ale to neznamena, ze povodny horoskop prestane uplne platit...
najviac co sa moze pri prestahovani do zahranicia zmenit, tak zaujem o urcite oblasti... napriklad niekto ma doma stelium v 5.dome a prestahovanim mu padne do 4.domu... takze sa moze zacat viac zaujimat o svoje korene, rodinu, domov, nehnutelnosti... ale to, ze aby sa clovek zmenil tak, ze ho druhy ani nespozna, tak to moze byt vplyvom okolia, do ktoreho sa dostal... moze rozvinut v sebe tie zlozky osobnosti, ktore doma potlacoval...a podobne...-PUH-
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 27.4.2015 08:34
Já jsem měla toto:
Solar - Solární Merkur na mém MC + solární Slunce a MC na Merkur-Pluto-Slunce + Pluto sextil Merkur-Pluto-Slunce.
S těmi radikálními změnami, myslím že v závislosti na tom kam člověk vycestuje, zákonitě nějaká změna proběhnout musí a zřejmě je to i žádoucí, jinak by člověk nikam nejel. Myslím, že tam vždycky dojde ke změnám, které někteří lidé, kteří zůstali v rodném státě, nerozdýchají. :D S tím bych si starosti nedělala, to je jejich problém a dokud je změna ku prospěchu vlastnímu životu, je to tak v pořádku.
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 28.4.2015 01:27
Rudi, ja myslím na tranzitne Pluto. U danej osoby bolo pred IC a konjunkcia ho čakala o pár rokov, teraz je preč a pluto je za IC. Z rôznych článkov a reakcií ľudí sledujem že pluto robí radikálne poriadky... I to viac ak majú dopad na hlavné osi... Mňa skrátka oslovilo to...či vlastne tej zmene neušiel alebo do nej skrátka vhupol...
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 28.4.2015 01:37
Zaujímavé ;-), len mňa by to teda malo trápiť lebo sa jedná o môjho partnera :-D. Sme od seba pár mesiacov a teraz som so všimla že by ho čakala celkom rušivá plutónska špecialita týkajúca sa jeho súkromia, rodiny, s dopadom na jeho správanie, zdravie... A teraz ako tam je, tak ten citlivý bodik akoby ani nebol.... Neviem s čím počítať. Obaja máme v súčasnosti urán na hlavných osiach ( on na Descendente, ja na MC) ibaže jemu sa už tie aspekty posunuli viac vpred. Mne sa po vycestovani naopak iste veci opozdia. No až sa bojím, kto má privíta má letisku :-D Od jednej kamošky, ktorá mala pluto cez ic prešla náročnym obdobím, ale si ním prešla... Od začiatku po koniec. A môj partner po odlete preskočil ten bodik.
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 28.4.2015 01:54
no urcite neusiel...lebo hlavne osy z radixu miesta narodenia, budu stale citlive na tranzity...aj ked sily sa mozu rozlozit aj na tie nove osy... -PUH-
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 28.4.2015 10:41
Ahoj,jen pro zajímavost, když měl manžel (tehdy ještě přítel) pluto na IC resp 1°-1,5 °před IC,jelikož tam působily retrogrady pluta, tak byla svatba : ) a když se pluto vrátilo na stejný stupeň jak při svatbě,tak se narodilo mimčo....,taktéž byl pracovně v zahraničí,kam se po vstupu pluta na IC již na trvalo nevrátil a s tímto by snad mohl souviset jeho mars na MC tehdy v opozici na tranzit pluto na IC,jinak je tedy vzdušný typ uranisticko -merkurický( i když v 8.domě manželství má saturna nativně ),tak alespoň dosud bere rodinu smrtelně vážně : )
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 28.4.2015 11:34
No tak schválne, v natíve je IC na 20,25 stupni kozy, a tranzitne Pluto na 15,31... A presný aspekt ho čaká od februára 2018. Takže dovtedy by sa motkalo a motkalo kým by odpálilo nálož. Ale v zahraničí má IC v natíve na 9,42 stupni. Viem že prvoradé je to kde sme sa narodili a práve preto ma zaujíma, ako ho to mohlo zmeniť. Je to celkom veľký Orbis aj keď u Pluta to možno nevadí.
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 28.4.2015 12:06
Veľmi zaujímavé, pretože my sa tiež plánujeme vziať, ale on je skalopevne presvedčený, že tam v zahraničí chce byť tak dlho, aby sa usadil a mal nárok na tamojší dôchodok. Ja nie som presvedčená o tom, že tam chcem byť nastálo, a celkom by ma zaujímalo, či ho to Pluto nepripúta domov, či sa mu to bude páčiť alebo nie.
U mňa sa naopak tranzity posunú vzad... Som pred uranskym vplyvom na MC, a po vycestovani bude akoby ešte za humnami. Teraz mám MC na 21,05 barana a Urán je na 17,41..zmení sa na 24.50...
Ak by som ostala na Slovensku, tak koncom júla by som mala tranzitný urán asi stupeň od MC, a keď odídem tak asi 4 stupne pred.
Takto, oboch nás zahraničie zmení, ale preto sa zaujímam čo nás možno postretne, lebo sa nám tie aspekty zmenia... Mne sa akoby zdržali a jemu naopak, akoby už mal po všetkom.
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 30.4.2015 10:57
Variant je vždy více,třeba vás potká baby,ty pobudeš chvíli s mimčem v rodné zemi,přítel se vás bude snažit zabezpečit prací v zahraničí,za vámi se bude vracet a třeba to budete mít úplně jinak,však uvidíš.Přeji ať se daří.:)
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 3.5.2015 21:01
Jeden moj znamy ktory sa venuje astro uz nejaku dobu a hlavne ho specialne najviac zaujima astrokartografia, tak ked som sa jeho spytovala na jeho skusenosti s tymto, tak on mi napriklad hovoril ze jemu sa vyznamost relokacie horoskopu (resp citlivosti osi noveho horoskopu, zmeny domov apod) zo skusenosti u klientov demonstruje spravidla ked ziju mimo domovskej krajiny dlhsiu dobu, on mi vravel ze on by sa pod tri roky pobytu ani s relokovanym horoskopom vobec nezaoberal a studoval len ten natalny i tranzity na natalny ... no a potom ak ta zaujima teda hlavne prognosticka astro, tak sek.direkcie a solar arc by sa tak ci tak nemali relokovat takze s tym problem nemas

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...