mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Tranzit identický s aspektom v radixe

neznámy
neznámy | 12.2.2015 10:41
Mám takú otázku.. Mali ste už niekedy rovnaký tranzit, ako je váš aspekt v radixe? Zaujímajú ma hlavne transsaturny a saturn v aspektoch na osobné planéty..

Ja mam momentálne tranzitny Saturn v sextile na radix Merkur a presne túto
konšteláciu mám aj v natal horoskope.

Postrehli ste pri takýchto tranzitoch niečo zvláštne, zaujimave? Čisto teoreticky by to mohol byť podstatný apel a podpora "zvonku" v procese individualizacie..keďže tranzit podporí presne to, čo by sme mali mať v sebe.. -CONFUSED-

Ešte by som doplnila,že keďže sa transsaturny hýbu pomaly, tak by ma zaujímali aj ostatné aspekty,nemusí byť ten istý...stačí, že sa bude jednať o tú istú tému, napr. Slnko/Urán a pod.
neznámy
neznámy | 13.2.2015 09:47
juuuj, pravdupovediac ja som si tranzity pomalych planet, co mi opakuju temy, moc nevsimal... mozno to bolo preto, lebo to boli vacsinou sextily a tranzity na transaturny a nie osobne planety... napr. vobec netusim, co sa dialo pri tranzite pluto konjunkcia neptun, aj ked v radixe mam sextil tychto planet... tiez som nic vedome necitil, ked som mal kvadrat saturna na neptun, pricom v radixe mam presne tuto konstelaciu... to si pamatam dobre, lebo na tu konstelaciu som sa pripravoval, ze sa nieco udeje... a nic....navrat saturna som citil az ked sa vzdialil od presnej konjunkcie a prehupol sa do vah...
cisto teoreticky by mali nejako podporit tu temu, ktoru mas v radixe... ale mozno ked postupujes tak ako mas, tak az tak silno tieto tranzity necitis...ktovie...
neznámy
neznámy | 13.2.2015 10:39
to sú tie kolektívne vplyvy. kolektívna planéta na kolektívnu sama o sebe nič významne osobného neprinesie.

aspekt na merkúr to je iná vec
neznámy
neznámy | 13.2.2015 10:44
zaujímavé bolo keď mi jupiter tranzitoval v treťom dome trigónom na merkúr (v 8). merkúr mám v radixe s jupíkom v sextile. takže zopakoval svoj vzťah s merkúrom a ešte aj cez merkurický tretí dom. v tom čase som sa s entuziazmom pustil do písania prvých astrologických článkov - cykly a polarity 12tich princípov
neznámy
neznámy | 13.2.2015 11:36
Ahoj:)...v native mam aspekt Uran / Vahy /2. dom - kvdrat Slnko/ Rak/10. dom.
Pocas poslednych dvoch rokov prezivam tento isty tranzit , Uran je tentokrat v 8. dome/ Baran. To znamena ze mi dokonca opozitoval na nativny uran, co znamena v podstate aj to, ze otvoril oci mojmu nativnemu uranu a to priam marsistickou energiou...kedze je zrovna v Baranovi.
Vnimam to ako prilezitost...ak tentokrat neoslobodim svoje Slnko-ego,svoju podstatu...tak potom kedy???
Pamatam si, ze som od malicka chcela zostat slobodna, najlepsie mi je samej so sebou...nepotrebujem zit v pare....ani to nedokazem. Moj ascendent v panne je kruty:D...nik mi nieje skratka dobry...sranda ze som pouzivala tento termin uz vtedy, ked som o astrologii nevedela ani makke f:D

Ale odbocila som...teraz pozeram co sposobilo to, ze som to zmenila a... vydala sa...tak...???-WINKIE-

Pluto mi sadlo na Lunu a spolokvadratovalo ten Uran ... takze mozem zato podakovat jemu???Trigonovalo mi vtedy aj merkur...cize ho oblblo...ze je toto rozumne riesenie pre mna-LOL-
Tranzitny Uran s Neptunom boli v tej dobe v konjunkcii v mojom 5. dome a v sextile na moju Lunu...zeby potreba mat uz dieta?...mohlo to tak byt:)
Saturn trioktil Uran-tym ten moj uran odstavil a trigon Venusa/blizenka...dalsi oblb...-PUH-som sa zamilovala-HEART-...
Vdaka Saturn-WINKIE-

Pytala si sa na rovnake tranzity s aspektami v native...a ja ti chcem len povedat...ze ano ...su dolezite a prebudzaju v nas nieco co mame v sebe dane.

Tuzim po slobode...-FLOWER-

A vies co este?...ten tranzitny Uran mam prave teraz posledny krat dokonca v konjunkcii s mojim chironom...necitim uz ziadny zmatok v sebe...ako doteraz, lebo citim ze moje vnutorne zranenie ...ten chiron, sa vylieci len tak, ked nadobudnem tu svoju osobnu slobodu:):):)
Dogi
Dogi | 15.2.2015 18:07
Momentálne mi beží Neptún kvadrát Venuša a v natíve mám opozíciu. Neptún mám v 5.dome. Takže tú energiu spracovávam celý život. Fakt je, že som bývala v minulosti podvádzaná a aj klamaná a aj sklamaná, čo postupne menilo moje vzťahy k mužom a aj moje očakávania od lásky.
Teraz, keď mi to beží, zatiaľ sa to neprejavuje vo vzťahu nijak dramaticky...iba bežné problémy a skôr to cítim v starostlivosti o dcérku a aj cez finančné veci. Takže téma aspektu sa posunula na inú úroveň oproti minulosti. Trochu som zmätenejšia, to na sebe pozorujem. Ale to môže súvisieť už aj s tým, že sa všetko schyľuje ku kvadráte na Slnko (tu mám tiež opozíciu v natíve) a kvadratúru na natívny Neptún, čo určite nejaké veci prinesie.
Dúfam, že až odíde Neptún z kvadratúry na Slnko a Neptún, budem môcť povedať, že som tému tohto nepríjemného aspektu v mojom horoskope spracovala :-) :-) :-)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...