mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Pluto v 11. dome

neznámy
neznámy | 24.8.2014 20:22
Mate niekto Pluto v 10. alebo 11. dome? Ako ho vnimate?
neznámy
neznámy | 25.8.2014 13:58
No mne sa Pluto už viac ako 2 roky točí okoly osy MC/IC v 10. dome a u mňa sa to prejavilo tak, že sa mi radikálne a rázne zmenil život, čo sa týka práce, ale tiež partnerských vzťahov.
Keď Pluto prvý raz preťalo bod MC, tak sa mi začali diať zo dňa na deň rázne zmeny v práci, že som sa nestačila čudovať, čo sa to deje. Mám tam ešte Merkúr na MC priamo. Prišla som nie vlastnou vinou o miesto a v priebehu 3 mesiacov som menila pracovný post 4x, avšak v tej istej firme. Teraz sa to už ukludnilo a navyše to viem zvládať a inak sa na to pozerám, zmeny boli nevyhnutné, aby som sa dostala na to miesto, kde som teraz. Mám stabilné miesto v práci, kde som relatívne spokojná, avšak boj o moc, skrytá manipulácia a iné taktiky zo strany Pluta pretrvávajú.
Pluto je u mňa, ako som už viac krát uvádzala v diskusiách, dominantnou planétou a vládne polku môjho horoskopu. V natíve ho mám blízko Desc. v 7. dome.
neznámy
neznámy | 27.8.2014 08:04
tie časté zmeny v práci ako si raz spomínala, hlavne ie rýchle premeny, tie mohli súvisieť práve s merkúrom. s plutom súvisia nie rýchle, ale hlboké zmeny. hlboké zmeny možno nastali aj za prítomnosti merkurickej kvality. Mercury - ortuť. deti naríklad predstavujú kvalitu nie len luny, ale aj merkúra. luna, merkúr aj deti sú veľmi nestále a premenlivé/nestabilné
neznámy
neznámy | 27.8.2014 09:19
No ale ja tam mám Merkúr na MC v natíve, Pluto mi tam len tranzituje, ale tak určite to súvisí aj s Merkúrom, keďže Pluto bolo v konj. s MC aj Merkúrom. Hlboké zmeny boli tiež, týkajú sa aj práce aj partnerských vzťahov. Pluto totiž mám v natíve v 7. dome a je dominantou môjho horoskopu.
neznámy
neznámy | 27.8.2014 09:41
Ja mam Pluto v natíve v 11. dome. Ako sa tu prejavuje? Kde sa objavi Pluto, je nieco bud cierne, alebo biele, ide bud o vsetko, alebo o nic, ziadne polovicne veci. Pocas svojho doterajsieho zivota som mala niekolko intenzivnych priatelstiev, vascinou so zenami, vela z nich ma lunu v skorpikovi. Nie vsetky napriek intenzite pretrvali, hlavne, ked sa kamaratky vydali a mali ine starosti. Bolo to citit na nasich rozhovoroch, zacala som postradat istu hlbku, ktora tam kedysi bola a postupne to islo do stratena.
neznámy
neznámy | 27.8.2014 12:34
ja mám tiež pluta v 11d v radixe. dostávam sa do skupín a komunít ľudí, ktroré sa zaoberajú podstatami vecí a transformáciou. tam patrí hlavne joga a zverokruh. to sú komunity, kde si väčšinou všetci tykáme. priatelia sú pre mňa jedno z najdôležitejších vecí v živote. pluto mám vo váhach a vždy snívam o dokonalej harmónii medzi priateľmi. často stretávam ľudí s plutom na ascendente medzi priateľmi. nakoniec zopár týchto ľudí sa časom ukázali trošku v inom svetle. ale týchto ľudí niečim nevedome priťahujem a často mám k nim hlbší vzťah, alebo je to vzťah, ktorý prežije všetko a nedá sa ani zlikvidovať. akoby sme boli zavretý v jednej klietke. jedného kamoša som spoznal už v škôlke, potom sme sa druhý raz stretli v 4.ročníku na ZŠ a ťahali to v dobrom aj zlom až do 8čky. občas sme sa videli aj po ZŠ, ale potom dlhá pauza a nevedel som ho nijak zohnať. potom keď mi tranzitoval jupiter 7mim domom, kamoš sa zrazu objavil na fejzbuku. potom sme sa stretli a kukol som sa mu na horoskop... a mal ho tam! na ascendente! :D taže som s ním zase v kontakte

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...