mesiac
Nedeľa, 28.4.2024
Meniny má Jarmila

Astrológia a horoskopy - 

Pluto kvadratúra Urán

Ailin
Ailin | 9.6.2023 10:47
Prvú kvadratúru Pluta na Urán som zvládla v prvej polovici tohto roka, teraz sa po mesiaci vrátila a bude tam s prestávkami až do leta 2024. Mal to tu niekto? Ako ste si s touto kvadratúrou poradili? Pluto mám momentálne v piatom dome a natívny Urán v druhom dome vo Váhach. Po celý čas som pociťovala intenzívnu túžbu opustiť prácu, kde som sa cítila nedocenená a cítila som tam určitú krivdu a nespravodlivosť. Na druhej strane sú tu aj starosti s dospievajúcimi deťmi, kde vidíte, že robia určité chyby v živote a vy to nemôžete vôbec ovplyvniť. Človek je bezmocný. Neviem, či to mám nechať plynúť, rozvíjať v sebe vďačnosť, a pretrpieť to, alebo či mám dať veľké množstvo energie na zmenu, ktorá vôbec nemusí byť k lepšiemu a nemusí ani nastať.

Na astroseeku je takýto výklad:
K zmenám vás prinútia okolnosti, ktoré nemôžete ovplyvniť. Musíte sa pokúsiť oslobodiť od všetkého, čo vás obmedzuje a stať sa opäť nezávislejšími. Silu nájdete v zameraní sa na budúcnosť, nie na minulosť.

Tu na zverokruhu:
Pravdepodobne v sebe pocítite intenzívnu túžbu po slobode a nezávislosti. Ak máte zajačie úmysly, tak sa vyhnite drastickému, radikálnemu spôsobu pretrhnutia väzieb, pretože by to mohlo mať presne tak drastické následky. Napätie, nervozita a podráždenosť sú často sprievodnými javmi tohto obdobia. Pri zmenách vykonávaných v tomto časovom horizonte dochádza obvykle ku krízam. Alebo naopak. Krízy môžu byť spúšťačom nejakej hlbokej zmeny. Tak, či tak by ste sa mali prostredníctvom tejto konštelácie naučiť spraviť si odstup od spoločenských tlakov a tiež náhle zvraty využiť k tomu, aby ste získali väčšiu nezávislosť.
Ailin
Ailin » Ailin | 9.6.2023 11:02
Ešte pre doplnenie: Pluto mám natívne v 1. dome vo váhach a je vládca tretieho domu tranzituje piatym domom. Urán mám natívne v 2. dome vo váhach, je vládcom šiesteho domu a momentálne tranzituje na začiatku deviateho domu.
marcie
marcie » Ailin | 13.6.2023 08:43
to Pluto máš už na konci 5.domu?
Ailin
Ailin » marcie | 13.6.2023 09:19
Na začiatku v minulom roku mi prešlo Pluto do piateho domu, potom sa na chvíľočku vrátilo do štvrtého ale teraz ho už budem mať stabilne veľa rokov v piatom. Ku koncu tranzitu Pluta vo štvrtom dome som si vzala úver (ešte za prijateľné úroky) a kúpila som pre seba a deti byt a odsťahovali sme sa z bytu, ktorý vlastnil môj exmanžel. Symbolicky to sedí, že nastala transformácia domova. Ja v podstate neviem, či mám tú situáciu, v ktorej som radikálne riešiť, alebo sa mám zdržať nejakých radikálnych riešení. Tie dva popisy toho tranzitu sa vlastne stavajú k riešeniu protichodne. Prežívam pocity, ktoré som predtým nikdy nemala. Pritom môžem za veľa vecí ďakovať, ktoré sa mi stali. To si stále pripomínam.
marcie
marcie » Ailin | 16.6.2023 06:26
na tie deti to sedí, asi je potrebné zmeniť vzťah k nim a prijať to, že dospievajú a rebelujú, aby sa mohli odtrhnúť, oslobodiť od rodičov ...
Ailin
Ailin » marcie | 16.6.2023 09:47
No ja proti tomu nie som, aby sa osamostatnili, v podstate to vítam, len by to nemalo byť sebadeštruktívne (aspoň z môjho pohľadu). Tak asi sa budem musieť zmieriť a prijať všetko.
marcie
marcie » Ailin | 17.6.2023 06:46
deštrukcia (aj sebadeštrukcia) súvisí s Plutom - staré musí byť zničené, aby mohlo vzniknúť nové, človek to podvedome cíti, ale nevie to inak

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...