mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Nezamestnanosť v horoskope

neznámy
neznámy | 24.3.2014 18:46
Nezamestnanosť predstavuje jednu z najaktuálnejších tém u ľudí. Rada by som vedela vaše názory a postrehy k tejto téme.
Nezamestnanosť v horoskope by sa mohla prejaviť neharmonickým postavením Marsu alebo Saturna v VI. dome. Alebo neharmonické tranzity Saturna cez MC, Slnko alebo vládcu VI. domu.
Máte nejaké iné skúsenosti?
neznámy
neznámy | 24.3.2014 20:32
Podľa mňa je nezamestnanosť skôr sociálny jav. Veď za komunizmu robili všetci, aj tí, čo mali Saturn s Marsom v konjunkcii, v 6 dome, v Rakovi :D.
neznámy
neznámy | 25.3.2014 10:18
Myslela som skôr jedinca, než ako sociálny jav :).
neznámy
neznámy | 25.3.2014 11:25
Ale nazamestnanosť je sociálny jav :D netreba pchať astrológiu tam kde nie je :)
Môže sa to síce brať do úvahy ako nejaký horoskop štátu, ale z jednotlivcom to má niečo dočinenia iba v prípade natívu a tranzitov. :P
neznámy
neznámy | 25.3.2014 19:34
Mozno sa to da rozdelit napr.ked niekto da vypoved alebo,ked zamestnavatel da vypoved clovieciku.
Ja som prastila s pracou Saturn v konjukcii Saturn/6.dom/ a bola ochotna ist pracovat za menej penazi,ale muselo ma to naplnat.
Moj manzel odsiel dobrovolne,ked mu Saturn prechadzal cez Pluto v 10.dome,dostal vysoke odstupne,ale bol potom 2 roky nezamestnany.
No a pred tyzdnom mu oznamili z nicoho nic-ze od 1.4.je bez prace,po 8-ych rokoch-to ma opoziciu Uran 5 a 11.dom.MC na Urane v dome 11,
Pluto a aj uran teraz rozohral jeho kvadrat z nativu slnko/uran..
Toto jeho postavenie neviem posudit,no mozno kedze Uran je aj o technike a on s nou pracuje,tak zeby to mohlo byt aj tym?
Takze rychlovka,nestabilita,oslobodenie sa od vztahov-nakoniec sme zistili,ze prepustaju tych,co najlepsie zarabaju a su pre firmu pritaz.
Samozrejme sef ostava-SHINY-
neznámy
neznámy | 25.3.2014 19:55
Ďakujem za tvoj postreh. Takže pravdepodobne súhlasí ten prechod Saturna cez MC a tiež cez VI. dom.
neznámy
neznámy | 25.3.2014 20:04
Slnko v neharmonickom aspekte na Urán by mohlo znamenať túžbu po slobode, nejakú zmenu či krízu vedúcu k transformácii.
neznámy
neznámy | 25.3.2014 20:51
tazko sa k tomu vyjadrit, lebo konstelacii moze byt neurekom...ale velmi pravdepodobne bude, ze astrologicky moze asistovat nejaky neprijemny tranzit na planetu v 2., 6. alebo 10.dome, pripadne na ich vladcov...
inak typicky aspekt, ktory mnohi spajaju s abdikaciou, rezignaciou, odchodom do ustrania ale aj vyhadzovom, je spojenie saturna s neptunom...
samozrejme vsak, ze inak budu konstelacie posobit v krajine, kde je 4% nezamestnanost a inak kde je 20%. :)
neznámy
neznámy | 25.3.2014 21:04
nejaky neprijemny tranzit na planetu v 2., 6. alebo 10.dome, pripadne na ich vladcov...
S těmi tranzity se dá souhlasit.
Už jsem to zde psala dříve, jsem od loňska nezaměstnaná a celé to vypuklo, když mi tranzitní Uran vstoupil do 2. domu, kde mám Jupitera. Vpodstatě mi na něm stále sedí-SAD-, takže ani teď nic nehledám, řeším jiné problémy (navíc Saturn kvadrátuje mé Slunko, asi by to bylo k ničemu) ale věřím, že časem bude lépe.
neznámy
neznámy | 25.3.2014 21:19
Ďakujem za postreh. Ja som už v mnohých prípadoch spozorovala aj Saturn v konjunkcii s Venušou v čase nezamestnanosti.
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 26.3.2014 00:17
Ani podľa mňa sa to nedá tak vyčítať, ale na druhej strane ja som 6 rokov (takmer) zamestnaná bez zmeny. Pracujem v odbore, ktorý stále viac stráca ako dostáva,.. mňa by zas zaujímalo, čo ma tak chráni... budúci rok ma čaká akurát Neptún kvadrát Saturn (vládca 6. domu) a koncom roka návrat Saturna. Zato som teraz pod paľbou urán kvadrát Mars v 6. dome a zároveň Pluto konjunkcia Mars... Mars vládce môjmu MC... a čaká ma aj Urán konjunkcia MC...
Buď ešte len budem nezamestnaná, alebo budem na materskej :) 6. domu mi vládne Kozohožec - možno to prináša stabilitu v práci, Slnko mám býčie a Leva mám v 2. dome. :/ hm... Niežeby som sa sťažovala, že som zamestnaná a nikto ma nevyhadzuje...
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 26.3.2014 00:38
Pravdepodobne ťa chráni tvoj prístup k životu alebo tvoj zodpovedný prístup k zamestnaniu :). Rudi tu už niečo spomínal za spojenie Saturna s Neptúnom. Z toho čo si vymenovala, tak najväčší strach by mi naháňalo Pluto konjunkcia Mars a možno trošku Urán konjunkcia MC.
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 26.3.2014 00:49
Možno ma chráni to, čo píšeš, ale ja poznám viac ľudí, ktorí sú vzdelaní, pracovití, chodia na pohovory, a nie a nie sa zamestnať, alebo prácu sú nútení striedať kvôli skrachovaniu predajne, alebo rušeniu pracovných miest... Aj moja mamka nikdy neprišla o zamestnanie. Je síce pravda, že musela odísť z prestížnejšieho miesta, pretože otehotnela so mnou, a už sa nemohla vrátiť, ale po materskej pracuje stále pre toho istého zamestnávateľa s výnimkou výmeny majiteľov, alebo pracovísk ale firma tá istá... ale jej čas narodenia netušíme.
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 26.3.2014 01:01
Myslím si, že nie vždy záleží iba na vzdelaní. Samozrejme, že je k životu dôležité, ale niekedy je to skôr o šťastí. Veď sama píšeš, že poznáš takých ľudí, ktorí sú vzdelaní, pracovití, chodia na pohovory a nie a nie sa zamestnať.
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 26.3.2014 01:04
Viem, že nezáleží iba na vzdelaní, ale zaujíma ma, prečo ja som ešte v živote nebola nezamestnaná (nie som o nič viac akčná ako iní ľudia), a niekto iný je možno viac akčný a buď sa dlho neohreje v jednej práci a už musí do druhej, alebo si ju nedokáže nájsť... Niekedy skôr to šťastie... A možno si len myslím, že ja robím málo a iní veľa :D
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 26.3.2014 01:11
Vieš ako sa hovorí, že šikovným patrí svet. Buď rada, že sa ti darí :).
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 26.3.2014 01:13
Ale tak to, čo chcem a to čo mám je už iná téma. Mať stabilnú prácu je výhrou v dnešnej dobe, ale pod akými tlakmi teraz som už taká výhra nie je :) Ale to je už iná téma :)
neznámy
neznámy | 26.3.2014 06:34
Prácu som si našla keď mi saturn robil opozíciu na mc som to spätne pozerala cítim sa v práci ako v škole nonstop skúšaná nielen profesne ale aj medziľudsky...
neznámy
neznámy | 26.3.2014 08:52
Ďakujem za postreh. Kolektív kde sa ľudia podrážajú a neschopní víťazia, vie riadne zdeptať a ničiť sebavedomie. Je to jedna z najhorších vecí, ktorá sa môže stať pri novom zamestnaní.
neznámy
neznámy | 26.3.2014 08:58
Úplne presne vystrihnuté kolega chce dostať ženu svoju n. Moje miesto, intrigy ohováranie atď
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...