mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Astrológia a horoskopy - 

Nestotoznenie s horoskopom

neznámy
neznámy | 13.6.2014 10:40
Ty jo, nechci ti to kazit :D, ale mě u tebe zrovna oslovil ten ASC ve Vodnáři. Normálně mi to sedí z toho jak na mě působíš! Sice tě osobně neznám, ale z projevu, který máš bych tě tak fakt tipla + mě sedí i ten DSC ve Lvu, jak jsem se koukla na tvoje fotky... Nechceš to ještě zvážit? :D-LOL- Je to spíš myšleno ve srandě, ale nedalo mi to. Každopádně jak to zkoumáš tak asi víš, co na tebe sedí ;-) ale chtělo se mi to napsat-SHAME- i když se třeba pletu.
neznámy
neznámy | 13.6.2014 10:42
Rudi pozerala som ho aj v 1 tke no mne už nevonia aj v panne:D ,ale dober ak by sa dalo povedat že pre detail nevidí celok tak áno ,ale stále sa sním neviem skamošiť...tak ako dlhé roky s marsom dokonca som volila stratégiu že
tam nieje,a bol tam stále v 12 dome,cccccsss
ale už dnes je to pre mňa skôr kamoš aj keď je v páde a 12 dome aj kvadrát pluto tak niekedy má veľmi milo prekvapí a už teraz ho oveľa ľahšie zvládam uvidím možno na merkúr si počkám
neznámy
neznámy | 13.6.2014 10:57
Záleží aj na spôsobe výkladu, kto to ako popíše, ako v tom odzrkadlí svoje vnímanie – napr môj ascendent v Panne sa vo väčšine výkladoch točí okolo- malicherný, analytický, racionálny, až neurotický, hľadá poslednú korunu v účtoch atď. Potom som čítala charakteristiku od Heidi Treier v Karmické horoskopy a to bolo oveľa bližšie...
neznámy
neznámy | 13.6.2014 11:51
Fúúúúha tak Ty si ma teraz zmiatla už úplne -CONFUSED-... Ale nieeee, Asc. vo Vodnárovi nemôžem mať z dvoch dôvodov, nesedí mi to celkovo to Vodnárovo odosobnenie, je to vzdušné znamenie, kt. je vždy "nad vecou" a pozerá sa na dianie akoby z pozície pozorovateľa pričom veci si osobne nepripúšťa a drží si odstup, aj keď ako Asc. celkom netuším či sa zrovna takto prejavuje a ten Desc. v Levovi to už vôbec neviem, čo znamená. Okrem toho, tak by sa mi úplne prehádzali planéty v domoch, čo mi nesedí na to, čo riešim v živote a ako sa mi veci dejú. Tým ako ich mám usporiadané teraz som úplne stotožnená a pasuje to na mňa, kde v akých domoch sa mi nachádzajú. Celý život totiž riešim problémy so vzťahmi, hlavne partnerské a to, čo predstavuje môj 7. dom a planéty v ňom mi úplne sedí. Ak by som mala Asc. vo Vodnárovi, tak by som ich mala prehádzané medzi 9. a 8. dom a Slnko v 11. dome to už mi moc nevonia, že by som sa nejako aktivizovala v týchto oblastiach. Aj keď 9. dom mi je blízky, lebo mám ho ako 2. dominantný teraz po tom 7. dome.

Budem si to však musieť nejako overiť a vypočítať si presne ten môj čas narodenia, lebo ma to štve teraz, že skúmam dookola svoj radix aj tranzity, hoci sa stotožňujem s ním úplne, mám isté pochybnosti o tom či je ten čas naozaj správny.

Inak, môžem sa Ťa spýtať prečo na Teba vplývam tak, akoby som mala Asc. vo Vodnárovi? Celkom by ma to zaujímalo, ako ma vnímajú iní ľudia, kt. ma poznajú len takto virtuálne -YES-...
neznámy
neznámy | 13.6.2014 12:17
Neptún v 2. dome
Nepraktickosť, neschopnosť využívať príležitosti, rozptyľovanie svojho potenciálu, intuitívny hodnotový systém. Veľakrát zmätky vo financiách, preto nebezpečenstvo finančného podvodu. Možný zárobok v duševných oblastiach (napr. psychológia, ezoterika) alebo všade tam, kde je potrebná dobrá fantázia a intuícia (napr. umenie, móda, film, grafika). Majetok získaný na úkor väčšiny (napr. akciové spoločnosti, pojisťovne). Rozčarovanie ohľadne zisku. Neschopnosť vymedziť sa voči ostatným, predstieranie svojho potenciálu alebo výšky svojho konta. Mylné hodnotenie seba samého, často sa vidí v ružovom svetle. Idealizácia peňazí. Tajné zisky. U niektorých typov ľudí má majetok podozrivý pôvod.

Tak jsem to zkopčila...tady sedí asi ta nepraktičnost a neschopnost využít příležitosti a ještě ta práce v duševních oblastech.
Ale ohledně těch financí a zisků a vymezování se a nebo vidění se v růžovém světle,to ne,to jsou mimo.


Ale jinak jsem si kvůli této doskuzi poctivě přečetla celý svůj horoskop tady a musím říct,že jo,že se tam poznávám.-YES-
neznámy
neznámy | 13.6.2014 15:43
Ja som si veselo žila ako Baran do 25 rokov.
Mala som pocit, že mi to znamenie moc nepasuje, ale nezaoberala som sa astrológiou v tej dobe ani nebolo ako.
Až ako 25 ročná som sa dostala asi k prvému astro programu v bývalom Československu.
Dostal ho môj muž od priateľa, spolužiaka z VŠ, ktorý býval v Prahe.
Muža to nezaujalo, mňa hej. :)
No a tak som zistila, že som narodená ešte v znamení Rýb. Síce len štyri hodiny pred vstupom do Barana, ale bolo to zaujímavé zistenie.
Ryby mi sedeli oveľa viac, aj keď kus baraniny mám samozrejme v sebe tiež. :D

Ďalšie prekvapenie prišlo nedávno, keď som sa odhodlala vyžiadať si čas narodenia na miestnej matrike.
Medzi tým, čo mi povedala mama a tým, čo je zapísané na matrike je dostatočne veľký rozdiel na to aby som opäť preplávala z Vodnára do znamenia Rýb, ale to mi už bolo cudzie.
Napokon rektifikácia a ďalšie udalosti potvrdili, že moja mama sa nemýlila.
Len v pôrodnici to zapísali asi až keď, už bol kľud a mohli si sadnúť k papierom.

Vo svojom radixe mám jedinú vec, ktorá mi dosť nesedí a to je descendent v znamení Leva.
Nikdy som nemala partnera v tomto znamení a ani si to neviem predstaviť. -NOSMILE-
neznámy
neznámy | 13.6.2014 17:28
samozrejme, ze v tvojom pripade by bola najlepsie komplet rektifikacia, ale podla mna by mohlo dost pomoct aj prihliadnutie na sabianske symboly dvojice bodov Ascendent/Descendent...pripadne ich vladcov, ci uz venusi alebo mars...
to mas v podstate tri moznosti dvojic a u ktorej by si sa najviac videla, tak to je pravdepodobne stupen tvojho ascendetu... nad tymi sabianmi vsak treba meditovat, lebo to su symboly a nejde ich posudzovat cisto tak ako su nakreslene...treba ich chapat symbolicky, archetypovo...
napriklad ja som si rektifikoval horoskop, ked som este nepoznal sabiany...ale ked som si potom porovnal stupne dvojic, tak najviac mi sedeli prave tie, ktore mi vysli aj pri rektifikacii inymi metodami...co vlastne dvojnasobne potvrdilo trosku poupraveny moj cas narodenia... :)
neznámy
neznámy | 13.6.2014 17:31
podla mna ten tvoj neuchopitelny descendent suvisi aj s jeho vladcom ako je umiestneny...ty mas "vyzarovanie" toho vladcu, slnka, uplne opacne ako je tvoj descendent...v rybach v konjunkcii so saturnom...podla mna preto sa nevidis v tom levovi na descendente...;)
neznámy
neznámy | 13.6.2014 17:42
Hmm... pouvažujem nad tým, ale v rektifikácii svojho horoskopu sa nevyznám a myslím, že z tých Sabiánskych symbolov by som bola zmätená ešte viac. Ja sa celkovo stotožňujem s tým radixom ako mi vychádza, aj keď netuším či ten Asc. v Baranovi je na mne vidno pritom ako sa prejavujem navonok, lebo neviem ako ma ľudia vnímajú. No znamenia Býka a Asc. v ňom mi vôbec nesedí a ten Vodnár to už vôbec netuším, lebo tým pádom sa mi to všetko prehádže a ja si myslím, že to ako mám rozložené domy teraz pri tomto radixe, kt. uvádzam, tak to aj sedí. Okey, ale ďakujem za radu.
neznámy
neznámy | 14.6.2014 16:17
A co myslite, cim to je, ze niektore veci z horoskopu nesedia? -COOL-
neznámy
neznámy | 14.6.2014 16:21
Lebo dôležitý je celok a nie jednotlivosti.

A prečo si furt dávaš čierne okuliare? Aby ti nebolo vidieť do očí? -PUH-
neznámy
neznámy | 14.6.2014 16:23
Lebo dolezity je celok, nie len oci -COOL-.
neznámy
neznámy | 14.6.2014 16:32
alter ego -COOL-
neznámy
neznámy | 14.6.2014 19:53
Nevím jak uchopit Jupiter v 11. domě ve Střelci (přesný kvadrát na Pluto do 8. domu).
vandalka
vandalka | 14.6.2014 20:10
mne nesedi moja venusa vo vodnarovi..prelietavost, nestalost, "vzdusnost" vo vztahoch kamaratskych, ci partnerskych mi je uplne vzdialena..som uplne "zemsky" typ, co sa tyka vztahov..cize trvacnost, pevnost atd.
A este celkom nerozumiem svojmu descendentu v baranovi :D Baranie typy, muzi, ci zeny mi nie su vobec blizke. Mam sice Mars v 12.dome, cize sa to moze predo mnou skryvat, ale asi sa to skryva velmi :D Asc vo Vahach na mna sedi, ale desc ee..
Inak asi secko sedi :)
neznámy
neznámy | 14.6.2014 21:07
Čím to je?tak kedysi som sa nevidela ani v marse 12 dome v rakovi,takže u mňa ten merkúr môže byt že ho neviem ešte uchopiť nerozbalil sa? A myslim že ako kráčam životom tak aj na rôznych stupňoch alebo inak využívam tu energiu planét a postavenia v radixe, čo platilo pre mars pred 10 rokmi tak dnes ho vnímam úplne inak ....
neznámy
neznámy | 14.6.2014 22:47
"V pôrodnici čas zapísali asi až keď už bol kľud a mohli si sadnúť k papierom."

Kedyže vieš akého chrobáka do hlavy si mi týmto dala...
Mama mala strašne ťažké tehotenstvo, pôrod, rodila ma cez celú noc, celé ráno a k tomu ma ešte prenášala 10 dní, takže som bola aj dosť ťažká a vôbec som nechcela ísť von. Je teda pre mňa úplne pochopiteľné, že ten čas od nej musím brať s rezervou, ale ona by bola aj prisahala, že isto ma porodila doobeda a nie ako mám napísané v karte 14:10 (čiže ten čas, ktorým sa aj riadim).
Čím sa samozrejme mení skoro všetko..
A vážne.. Momentálne som na maximálnych pochybách, čo robiť ďalej..
neznámy
neznámy | 15.6.2014 08:47
Dodnes nie že by som sa nestotožnila,ale nepochopila som môj jupiter...........celkovo má u mňa jedno veľké áčko...je v rybách v 6.dome-COOL-:)
neznámy
neznámy | 15.6.2014 10:55
Hmm, ja si myslím, že mamy to vedia najlepšie. :)

Ale ty si mladučká, to už by malo byť iné ako za hlbokého socializmu kdesi na polodedine v minipôrodnici s minimálnym množstvom personálu.
V pôrodnici, kde som sa narodila, sa robili iba bezproblémové pôrody, ak bolo treba sekciu, alebo čosi podobné, prišla pre rodičku sanitka a odviezla ju do okresného mesta 24 km vzdialeného.
Takže všetko tam bolo také provizórne.

Už nejaký čas mám na rozume, že skúsim zistiť na matrike aký čas zapísali mojim deťom. Narodili sa v normálnej pôrodnici a okrem mňa vtedy nerodil nikto, takže času bolo dosť. Akurát pri prvom synovi nebol takmer nijaký personál, lebo boli Vianoce.
Pri oboch pôrodoch som si sledovala čas, mali na stene hodiny, tak som si istá, kedy sa narodili obaja.

Ja to zistím a dám vedieť. :)
To by bol gól, keby som zistila, že je na matrike napísaná somarina.
neznámy
neznámy | 15.6.2014 14:31
Ahoj.Tiež mam tak trochu podobný problém ako Ty,lebo v zdravotnej karte mam uvedený uplne iný čas ako mi tvrdí a je o tom aj presvedčena moja mama.Ja sa vsak spolieham na čas,co mi povedala mama a na základe tohto času sa aj najviac stotožňujem s mojím horoskopom a hlavne s rozmiestnenim planét v domoch.Ak by som brala do úvahy čas z karty,kt. je 9:10 hod,uplne sa mi samozrejme prehádže rozmiestnenie planét v domoch a mení sa Asc.,Desc., no nesedí mi to...Sim nad tym uvažovala,napr. Slnko a ďalšie planéty z 9. domu do 11., v kt. mam teraz len Lilith.Oblasť 11. domu mi je však cudzia a nehovorí mi nič,takže nezdá sa mi ten čas ako správny hlavne z tohto dôvodu.Zato oblasť 9. domu mi je veľmi blízka a dosť sa v nej realizujem, tiez tento 9. dom a to co predstavuje dáva môjmu životu zmysel a smerovanie a nachafzam v nom svoju hlavnú sebarealizáciu, co vlastne e Slnko v danom dome.Ťakze tak...zamietla som jednoducho verziu času v karte a spolieham sa na čas,kt. mam od mamy a som presvedčena o ňom,že je správny. :)
Stránka:
1 2 3 4
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...