mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Návrat Cheiróna

neznámy
neznámy | 17.3.2017 17:47
Takřka všechno.:)
neznámy
neznámy | 17.3.2017 17:52
Nevěděla jsem, vyguglila jsem, přemýšlela.
Rozhodně moje matka měla vysoké SQ (buddhistka). byla poslední roky nemocná snad se vším , do 91 psychika a mozek fungovaly fantasticky. Nemyslím, že by byla pokorná, vděčná, skromná v každodenním bývání, to ne, docela i buzerovala, ale bylo to něco uvnitř ní. já to nemám, třeba se ještě vdechnu....;)
neznámy
neznámy | 17.3.2017 20:51
V 40tke mi prišlo Pluto a zrúcalo čo sa dá...v 50 návrat chirona to zasa sprevracia môj život naruby?
neznámy
neznámy | 18.3.2017 07:50
Ďakujem
neznámy
neznámy | 18.3.2017 07:55
Vďaka za tip :)
neznámy
neznámy | 18.3.2017 12:52
Milá Boen.
Dakujem za vysvetlenie. Tak ,,kukla,, som v Astrograme, dodatočne,že aké konštelácie som tam mala v tom roku 2012 v Auguste, a mala si veru pravdu! Merkur bol kvd. Pluto a Mars kvd. Saturn -SAD- Takže lekcie od Saturna, aj od Pluta. Mám Saturn v Býk. v 9. dome...a to nie je tá najružovejšia konštelácia...
Včera bolo aj u nás krásny slniečkový deň,no dneska prší. Ale o dva dni už bude zasa peknučko :D Teším sa,že konečne prichádza JAR !!! (moje najobľúbenejšie obdobie roka)... Pekný víkend prajem ,a aj veľa šťastia podobne ! :)
a ešte raz veľká vdaka ! -LOL- -FLOWER--BYE-
neznámy
neznámy | 18.3.2017 13:22
Mohla tam pôsobiť aj tá uránska opozícia, ktorá pôsobí vo veku okolo 42 rokov,
ak máš napr. Urán v radixe v znamení Váh a v roku 2012 tranzitne bol Urán v znamení Baran - vtedy nastávajú náhle zmeny v (domoch) oblastiach, ktorých sa to týka.
A ak sa k tomu pripoja aj iné aspekty tak sa to prejaví o to viac, a ak sú nejaké dobré hlavne od Slnka a Mesiaca,Jupitera, Venuše - tak to pôsobí miernejšie.
neznámy
neznámy | 18.3.2017 14:27
Milá MPG.
V Astrograme mám Pluto v Panne v 1.dome, a Uran vo Váhach v 1. dome. Ano, som pozerala dozadu aktuálny Solárny horoskop... od polovice roku 2012 (od dátumu mojich narodenín v danom roku, takže od Júla) v nasledovn. poradí. (skopírujem to sem z tej webstránky ) :
.........................................................................................................
Mars trigon Jupiter, Mars kvadr.. Pluto, Mars opoz. Uran, Jupiter sext. Uran, Uran kvadr. Pluto, Merkur sext. Venuša, Slnko kvadr. Saturn, Merkur trigon Uran, Merkur sext. Mars, .........................................................................................................
Slnko v 9. Solar dome, Mesiac v 9. Sd, Merkur 10. Sd, Venuša v 8. Sd, Mars v 12. Sd, Jupiter v 8. Sd, Saturn v 1. Sd, Uran v 6. Sd, Neptun v 5. Sd, Pluto v 3. Sd.
..........................................................................................................
Som tam čítala o problémoch (s peniazmi),donútené okolnosti, veľké premeny, o viac (Rx) retrográdne pohybujúcich planét a negatívnych aspektov.
Ano mala som veľmi negatívny rok vtedy, lebo stratila som svoju prácu, čo som naozaj milovala, a robila z celého srdca s láskou. Potom, ked to všetko zlé sa skončilo, našla som novú prácu v zahraničí v Septembri toho roku. Casom som prišla na to, že aj túto prácu môžem mať rada, a teraz už aj mám, milujem, a robím už tiež z celého srdca -HEART- . Teraz už viem, nie náhodou pokračoval môj život týmto smerom. (Tá práca,čo teraz vykonávam je mojim poslaním). I ked síce začiatky boli veľmi ťažké, a to hlavne psychicky.... Spoznala som veľa nových, dobrých ľudí, (aj tu na Zverokruhu -LOL- ) a získala som veľa nových skúseností a zážitkov... :) a som za to osudu nesmierne vdačná ! -BOW- Takže tie Retrográdne aspekty boli na niečo dobré. Mala som dosť bolestivé skúsenosti, ale napokon všetko dobre dopadlo, posledná štvrtina toho roku sa zmenilo na pozitívne...
V Astrologii ešte som veľmi ,,nováčik-prváčik,, ale rada sa učím od múdrejších. Dakujem za pomoc a vysvetlenie. Je to milé od Vás ! Aj ostaným dakujem ! Pekný slniečkový víkend prajem Vám Všetkým ! :) -FLOWER- -BYE-
neznámy
neznámy | 22.3.2017 09:25
-LOL-:D...jak naivní..... -ROFL-:D
Stránka:
3 4 5
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...