mesiac
Utorok, 19.3.2024
Meniny má Jozef

Astrológia a horoskopy - 

horoskop podpisu JAGUAR LANDROVER

neznámy
neznámy | 12.12.2015 00:56
mozno ste zaregistrovali, ale vcera bola podpisana zmluva s automobilkou jaguar landrover... tu su data podpisu zmluvy:
11.12.2015, cca 9:30, Bratislava...
ak si zostojite ten horoskop a predstavite si, ze sa skryva za nim clovek...ako by ste ho videli???
zaujimavy je ten pluto na ascendente ako ohnisko polokrizu s marsom a uranom...
troska ma zamrazilo, ked som cital mozne podmienky odchodu automobilky zo slovenska... napriklad, ze ak bude britska libra 180 dni v kuse mat nizsi kurz ako euro... co pri vystupeni britanie z unie nie je nesplnitelna vec... hlavne ked sa pozriem na ten nevyspytatelny horoskop podpisu zmluvy... dam krk na to, ze astrolog ten termin neurcoval:D
martinbd
martinbd | 12.12.2015 07:48
Aký prsný je ten čas?
Mám zlé skúsenosti s horoskopmi, kde je na hlavnej osi Pluto, ale tu je ešte aj v kvadratúre na Mars a Urán. Navyše Mesiac ide do novu, takže to je dobré skôr na ukončenie niečoho a potom spraví už len kvadratúru na Jupiter. A tá opozícia Marsu s Uránom 3. a 9. dom, keď 3. dom sú zmluvy, to tiež nevyzerá pozitívne, to vyzerá ako niečo unáhlené. Navyše vládca 1. a 7. domu nemajú v podstate žiadne spojenie ani recepciu. Ináč s takými elekciami mám skúsenosť, že z toho nič nebude. Tak som celkom zvedavý. A ja som včera podpisoval zmluvu so zubárom :). Ale môj plán bol tam prísť len na zubnú prehliadku a potom zmeniť zubára.
neznámy
neznámy | 12.12.2015 12:28
To se nedá vyloučit dneska mají poradenské firmy zapojené v marketingu mnoho různých metod nedivil bych se kdyby u toho figurovala i astrologie.
Dneska se používají velmi sofistikované psychologické metody takoví head hounteři proklepávají každého skrze síto neprojde skoro nikdy nic co se nadá upotřebit.
Já být rockefeler určitě bych s astrology spolupracoval. Ale nemluvil bych o tom.
Gratuluju k finanční pobídce pro vaši zemi. Dříve jsme ve firmě něco pro jaguar landrover dělali byla to katastrofa s nimi spolupracovat. Byly to hodně prodělečné zakázky držené z politických důvodů. Ale je to legenda a má svoje kouzlo.
Zajímavý je ten čas těsně před novem lunární den bílá labuť to je velmi dobré.
A co by mělo naznačovat obávaný odcuc peněz? Ketu 2.dům v rybách chiron neptun selena uran to je dobré a rahu v 8.domě s jupiterem taky. Tok financí tady určitě je, otázka je kterým směrem odkud kam. To spojení 8.dům panna rahu blízko lilith a 2.dům ryby je takové zvláštní. Transformace peněz. Ale neumím určit co je za tím musely by být známy finanční okolnosti. Nevíme kam kolik poteče.
neznámy
neznámy | 12.12.2015 13:43
Tu je dosť ťažko povedať, či je pre začatie spolupráce najdôležitejší tento deň,
keď už v auguste 2015 sa niečo uzavrelo s firmou Jaguar Land Rover a už sa aj všeličo začalo pripravovať. Alebo či ju neuzatvárali na dátum 1.1.2016.
Ten tridsiaty deň tesne pred novom Mesiaca sa na Slovensku volá zlatá labuť a v podstate môže priniesť niečo nové, čo urobí ľuďom radosť.
neznámy
neznámy | 12.12.2015 17:13
uzavření smlouvy bývá směrodatné i například při nástupu do zaměstnání.
když podepisuješ smlouvu a ne když děláš první pohovory.
ano ta labuť je radost a peníze se tam točí taky panna/ryby-2.-8.dům.
to mi přijde na tom nejzajímavější.
ale rozdělit se to asi nedá na SK/GB protože těží oba, každý něco jiné.
například v případě prodeje škoda auto česko ztratilo všechno nemá v té firmě žádné slovo moc ani peníze. projedli jsme všechno. VW má 100%. ale máme se dobře pivo je levné a skákat nás němci taky nechaj podle jejich taktovky. takže se máme v globálu dobře. jako dycky. čechovi toto právě vyhovuje - cyklistika. nahoře se hrbit a dole šlapat.
neznámy
neznámy » martinbd | 12.12.2015 22:30
v novinach bolo pisane, ze o 9:00 hod. je predhovor a ze o 9:30 pride k podpisu zmluvy... neviem ako presne ta zmluva bola podpisana, ale pri takychto oficialnych zmluvach sa vacsinou dodrzuje presny casovy harmonogram...
no hej nic moc konstelacie, ale v elekciach sa aj ako vseobecny signifikator pouziva postavenie luny...a ta nie je najhorsie postavena...konjunckia slnko, sextil mars a trigon uran... a tiez si myslim, ze automobilovy priemysel signifikuje uran a dost mozne ze aj 11.dom... a uran okrem toho, ze je v tecku, tak prijima trigony od slnka aj luny... a slnko s lunou je v 11.dome....
neznámy
neznámy | 12.12.2015 22:35
mne nejde ani tak o tok penazi, kde a kam pojde...aj ked to je dolezite, ale skor mi ide o to, ci nezdrhne odtialto skor ako stihne zamestnat nejakych ludi... kedze je to britska automobilka a ako vieme, ze ako briti rozmyslaju o eu...a podmienky zmluvy su take ake su... -PUH-
martinbd
martinbd | 13.12.2015 09:43
Ale Luna má predsa separatívne aspekty na Mars a Urán, to už nič neznamená, to je minulosť a tá konjukcia so Slnkom je vlastne ten nov, a to nie je práve pozitívny aspekt, ale niekde som čítal, že na nov je dobré robiť veci, ktoré sú skryté a tajné, tak kto vie, či tam nie je niečo skryté, u tejto vlády by som sa nečudoval. Takže potom je tam už len kvadratúra na Jupiter, ktorý vládne Mesiacu, toto tiež vraj nie je dobré znamenie, ak na svojho vládcu robí disharmonický aspekt, ale neviem prečo, lebo kvadratúra na dobrodeja nie je až taká strašná, ale môže to byť nejaká zrada.
ASC tam ohrozujú 3 škodcovia, je to divný horoskop. Bolo by dobré zistiť, ktorú stranu zastupuje 1. a ktorú 7. dom. Ale ani Saturn a ani Mesiac nie sú v znamení svojho povýšenia, alebo doma, takže ani jeden tam nemá nejakú silnejšiu pozíciu. Ale 3. a 9. dom poškodené, keď ide o zmluvu, to tiež nie je dobré, lebo 9. dom je vlastne 3. od 7.
Urán prijíma trigony, ale separatívne a navyše je retrográdny. Toto je elekčná astrológia, neviem aký typ astrológie na to aplikuješ. Retrográdne planéty v elekciách sú dosť na nič.
neznámy
neznámy | 13.12.2015 10:03
Ano pro mě jsou určující lunární uzly v jakých jsou domech a znemaní. To co vypadá jako stabilní směr vývoje z ryb do panny se může ukázat jako náhlé zmizení nevíme kam (8.dům). Vzhledem i k tomu těsnému novu kdy se vyplavují právě takové "zbytky" (říkám tomu období že se vyplavují zvratky moře) bych počítal s touto verzí. To už je ale hodně spekulativní jenomže když má horoskop platit na lidi stejně jako na smlouvy pak proč ne. Navíc v blízkosti rahu lilith s marsem. Smouvu vnímám souhrnně v tomto světle spíše jako riziko. Ale asi tam budou nějaké dohody s vládou myslím že tyto věci dějí vždy za oboustranně výhodných podmínek a i s tou verzí vyšumění se myslím si počítá. Existují analytici. Pokud se tak stane, pak už to roziko myslím si bylo ve smlouvě za smlouvou. Dozvíme se před příštími volbami. :)
neznámy
neznámy » martinbd | 13.12.2015 10:08
Myslím si že 1.dům zastupuje SK už jen proto že jde o východní stranu a oblast já tedy SK, smlouva se podepisuje na slovensku blízko je i merkur (úmluva). Západ rover- oni.
Part of fortune v přesné konj s plutem ale nad ( ! ) asc v domě 12. neni dobre znameni. -NOOO-
neznámy
neznámy » martinbd | 13.12.2015 10:11
ja neviem, ty ten horoskop posudzujes s horarnymi pravidlami...a neviem, ci horarny horoskop je to iste ako elekcie... elekcie si vysvetlujem ako predstupen mundannej astrologie. ved ked nieco planujes (napr. vznik statu, ci firmy), tak potom astrologovia vykladaju ten radix ako osobny horoskop. nevidel som este nikde na fore, ze na vznik statu, ci firmy, ci prvej svetovej vojny alebo zaciatku inej udalosti, by pouzivali pravidla horarnej astrologie... vzdy ho vykladali ako radix a to som uz tych diskusnych for precital neurekom...
neznámy
neznámy | 13.12.2015 11:39
Ten T-kvadrát mars-urán-pluto pôsobí veľmi nepriaznivo. Je možné, vzhľadom na to, že mars v negativnom aspekte k uranu je katastroficky aspekt, prinášajúci rôzne nehody, že hrozí katastrofa aj na fyzickej úrovni? Živly oheň, vzduch, zem... môžu dať výbuch.
Aj eď opozícia medzi marsom a uránom nie je asi tak tvrdá a jednoznačná, ako kvadrát.

Je tam naakumulovaná energia, ktorá sa môže vymknúť spod kontroly. Na druhej strane, poznám osobu, ktorá má podobnú konfiguráciu v radixe a naučila sa tú nebezpečnú energiu využívať prospešne (za pomoci iných, priaznivých aspektov).
martinbd
martinbd | 13.12.2015 11:52
To je práve problém, že čerpáš informácie z fór, kde diskutujú amatéri, ale skús si naštudovať nejaké knihy. Elekčná astrológia vychádza z horárnej a fungujú presne také pravidlá, akurát sa hľadá okamih, kedy by bola odpoveď na otázku pozitívna. Horoskop zmluvy je typická elekčná záležitosť.
martinbd
martinbd » martinbd | 13.12.2015 12:05
Námatkovo som len pozrel nejakú stránku

http://www.leahwhitehorse.com/2015/01/06/choose-your-wedding-date-with-astrology-electional-guidelines/

"The aspects that the Moon makes are important in the final chart. In electional astrology, it is the applying aspects that count."

Ak chceš, môžem nájsť aj iné stránky, viacero som ich preštudoval na túto tému, vždy lepšie ako fóra.

Aj v knihe Příznivý okamžik od Claudia von Schierstedt sa používajú aplikatívne aspekty.
martinbd
martinbd » martinbd | 13.12.2015 12:07
ináč aj v mojej praxi som si všimol, že napríklad funguje "void fo course" Mesiac, ale podľa teba by také niečo nemohlo fungovať, lebo by tvoril separatívne aspekty.
neznámy
neznámy » martinbd | 14.12.2015 15:53
:) vsetky fora, co kedy boli aktivne (teraz nemyslim zverokruh a najdise), tak debatovali povacsinou profi astrologovia... len posledne roky je trend, ze cisto astrolgicke fora (minimalne u nas) padli a zostali zive vpodstate len dve, ktore nie su cisto o astro...a kde mas pravdu, je drtiva vacsina amaterov...
schvalne som si nalistoval, co vravi o elekcnej astrologii Nick Campion, kedze viem, ze vo svojej knihy ma zvlast kapitolu o horarnej a zvlast o elekcnej... A myslim, ze Nick Campion by mal tomu rozumiet, kedze bol v predsednictve anglickej astro spolocnosti a je povazovany za tradicneho astrologa...
on pise v stati o elekcnej astrologii, ze existuju u neho 4 hlavne prudy astrologie... osobna, mundanna, horarna a elekcna...
a potom pise o elekcnej astrologii... keby som to mal zhrnut, tak co sa tyka pravidiel, tak sa to podoba na zmes horarnej a mundannej/osobnej astrologie...
konkretne tam spomina pravidla z horornej to, ze najdolezitejsie su aplikativne aspekty (nikde vsak nepise ze separativne neplatia) medzi dolezitymi prvkami... tiez spomina rychlost luny, ci je dorastajuca alebo ubyvajuca...spln a nov povazuje za nepriaznive znamenie... void of course tam nespomina, ale to asi pozabudol...
v com sa vsak lisi od horarnej astrologie, tak v tom, ze okrem luny a vladcu prveho domu povazuje dolezite aj postavenie slnka ako vseobecneho signifikatora... a planet, ktore vladnu skumanym domom... dalej neskuma len vladcov dolezitych domov, ale aj postavenie planet v tych domoch... tiez dava doraz na silne postavenie venuse a jupitera ako dobrodejov vseobecne...a naopak mars a saturn by mali byt slaby, ak sa nejedna o zalezitosti, ktore su im blizke... a na co este upozornuje, ze je dolezite elekcny horoskop porovnat s radixom, cize v nasom pripade by sa jednalo s horoskopmi slovenska, jaguaru, pripadne velkej britanie... v tej stati ma priklady elekcie...napriklad korunovaciu alzbety, zalozenie britskej astro spolocnosti, nastup regana za prezidenta ale aj mundanny horoskop vzniku nejakeho statu, ktoreho datum a cas bol voleny astrologom...
cize mi to vychadza, ze elekcie su na pol ceste medzi horarnou a mundannou/personalnou astrologiou... cize tolko o tom Nick Campion...
co sa tyka landroveru, tak som si az teraz vsimol, ze vladca ascendentu saturn je na silnej stalici antares a osa ascendent/descendent na staliciach vega/sirius, ak cas podpisu je presny,... sam som zvedavy ako sa to vsetko vyvinie... ci budu viac sediet horarne ci mundanne pravidla alebo ci to bude nejaky stred medzi nimi ako o tom pise Campion...

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...