mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Aké povolanie zvoliť????

neznámy
neznámy | 24.3.2015 22:30
Už dlhodobejšie ma trápi moja dcéra ,hlavne to,že ju od malička nič nebaví.....Vychodila jazykové školy,má prirodzené nadanie na jazyky,priam ma fascinuje s akou ľahkosťou sa ich učí......Nakoľko sa dá celkom dobre viesť,často dá na smerovanie,ktoré jej ja načrtnem...Teraz by som potrebovala radu kam ju smerovať v pracovnej oblasti,momentálne je v zahraničí a zatial neplánuje návrat domov....Trvala som na tom,aby si urobila tlmočníctvo,ale štátnice s jazykov,ale nechce o tom zatial ani počuť,hoci si myslím že by jej tlmočnístvo sedelo,je neskutočne diplomatická a nevie pracovať ,ani existovať sama...narodená je 5.9.1995 o 19,45 v Zlatých Moravciach...ďakujem za každú odpoveď;)
neznámy
neznámy | 25.3.2015 07:41
S lilith ve 3 byvaji lide dobri v uceni,ale pote jakoby zacnou trochu vzdorovat,a jdou si v tomhe smeru svou rebelskou cestou,navic už je temer ve 4,coz znaci že just nebude poslouchat co narizuje maminka,jakoze ani omylem.Luna,Neptun,Uran konjunkce ,to je něco na ten zpusob,neplet se mi do zivota,neb ji to tahne ven mezi pratele,nicmene je tam Saturn pobliz asc. MC Strelec zahranici,Slunce Venuse konjunkce v 6,Panna,ona bude mezi lidmi,prace ve skupine,mozna neco originalniho,neb 11 Luna,Uran,Neptun,.Neptun v Kozorohu zde dost vládne,takze by při snaze mohla byt dobra ,originalni v oblasti umeni,sluzby lidem v ruznych podobach atd.
martinbd
martinbd | 25.3.2015 08:06
Tak v prvom rade, má zemskú dominantu, takže je asi prakticky orientovaná, aj na prácu. Takže asi niečo praktické by jej sedelo, hmatateľné.
Základná kvalita ukazuje na ambície, cieľavedomosť, môže aj niečo sama začať, iniciovať.
Má silnú aj pohyblivú kvalitu, takže bude asi aj dosť všestranná, možno to nebude len jedno povolanie, tiež môže mať trochu roztrieštené sily, lebo má tam aj viacero planét ako konečných dispozitorov Jednak je tam Jupiter v Strelcovi v dome Strelca, čiže zahraničie, cesty, ale aj štúdium - také celoživotné, potom ten Merkúr v recepcii na Venušu, takže tie jazyky, ale nie je tam vzťah k X. domu, tak asi preto nechce tie schopnosti využiť v povolaní, skôr vo vzťahoch Vii. dom - Merkúr vo Váhach - diplomacia. Neptún a Saturn v recepcii a v sextile - toto sa vzťahuje k povolaniu. Saturn je tesne nad ASC a má zhluk planét v Kozorohovi, takže disciplína tam bude, zmysel pre zodpovednosť. Ten X. dom je možno ešte v Strelcovi, to by ukazovalo na to zahraničie, ale aj Kozoroha treba brať do úvahy. Takže zasa niečo praktické, alebo veda, práca v ústavoch, v ústraní - Saturn je v XII. dome a v recepcii na Neptún - Neptún je o súcite a pomoci. Jednoducho, u nej povolanie bude súvisieť s témou Neptún Saturn - napríklad realizácia snov, súcit, duchovno, ale môžu tam byť aj nereálne obavy, môže mať nejasno v tom, čo chce robiť v živote, lebo vládca X. domu, Saturn je v XII. dome navyše retrográdny, takže asi bude musieť dozrieť na to, čo chce robiť, možno až po 30 -tke sa nájde. Zatiaľ môže fungovať cez Slnko v Panne v dome povinností - služba, praktické veci.
neznámy
neznámy | 25.3.2015 08:08
Ďakujem....pravda je poznám jej tenkú hranicu,pokial môžem zájsť s ovplyvňovaním,ale celkom mi to ide,moje pluto v 1.dome sa na nej realizuje:)Umenie to je úplne mimo,ale služby ľuďom a práca v kolektíve to je pre ňu....je pomerne netrpezlivá a nedoťahuje veci,našťastie som dosť trpezlivá a podporujem ju,lebo jej jedináčikovské maniere ju dosť valcujú....ako začala samostatne žiť a pracovať,je na nej vidieť,že bola naučená všetko dostávať a moc sa nesnažiť:)
neznámy
neznámy » martinbd | 25.3.2015 08:13
Juj za toto ďakujem,myslela som si že je iná ako ja,ale to,čo si opísal sa dosť podobá na mňa,pomaly ako cez kopirák,zrejme som jej väčším vzorom ako som myslela,hoci som jej nechávala dosť volnosti.....ďakujem za príspevok,aspom jej teda nebudem moc vnucovať moje predstavy a asi ju život nasmeruje ...vyzerá to tak,ak sa nič nestane so mnou že jej budem vedieť odovzdať viac skúseností,ako som si myslela:)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...