mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Vtipy a haluze - 

Zvířata-zážitky,fotky,videa,vtipy,...Cokoliv,co vás na tohle téma napadne:-)

neznámy
neznámy | 2.6.2012 13:22
Ahojte:-)
Zakládám tohle téma,jelikož jsme na Zvěrokruhu,tudíž si myslím,že je to téma blízké webovým stránkám:-)
Já sama jedno zvířátko doma mám,je to pes,bude mu 14let,je to kříženec Německého ovčáka,ale otec neznámý:-))
Měla jsem i papouška Alexandra malého,ale z nedostatku času na ni,jsem ji musela dát do dobrých rukou.Mou slabostí jsou exotičtí papoušci,např.všechny druhy Arů,Kakdu bílý,Kakadu palmový,Žako šedý,Amazoňané,Alexandři,aj.,...
Včetně těchto tvorů miluju podmořský život,především kytovce-delfíny a velryby.
Tolik o mne a důvodu založení tohoto tématu.-)
Krásný den a budu se těšit na vaše příspěvky:)-FLOWER-
neznámy
neznámy | 2.6.2012 14:48
Možná to Tvé téma není úplně to pravé pro astrologický web, ale co by byl náš život bez zvířat? Takže Ti děkuju.
Máme doma dva psy a dvě kočky...teda psa a fenku a kocoura a kočku:) a pořád máme dveře otevřené pro případného dalšího nalezence.
A zapomněl jsem na akvárium s rybkami:)
Neumím si představit, že bychom nikoho z nich v naší rodině neměli. Patří k nám
neznámy
neznámy | 4.6.2012 10:52
Neďaleko našej chalupy na jeseň pribudlo u suseda biele šteniatko s čiernymi uškami. Sused k nemu prišiel tak, že cestou z práce uvidel na kraji cesty papierovú škatuľu, v ktorej bolo minipsíčatko. Nejakí "láskaví" ľudia sa ho takto zbavili, tak si ho sused vzal.
No a tento, teraz už odrastený havo má zaujímavú záľubu. Miluje mačky. :D
Buď ich vláči v papuli po dvore, alebo medzi nimi oddychuje.
Akurát voči kocúrovi má rešpekt, pretože toho raz skúsil vziať do papule a ponosiť, ale schytal pazúrmi po nose.
To by ma zaujímalo, kde k tej podivnej láske došiel.:)
Alebo.
Keď bol náš mladší kocúrik ešte u chovateľky v opatere svojej mačacej mamy, raz sa stalo, keď nebola dosť ostražitá, že domáca pudlička všetky mačiatka ukradla a odniesla ich do tajného úkrytu. Proste krádeź novorodencov. Boli to čierne mačiatka, pudlička tiež čierna, tak si zrejme myslela, že jej právom patria. :)
neznámy
neznámy | 13.6.2012 22:05
Tak my mame 3 fenky (krizencov, mama a jej 2 polrocne stenata - jedna hnedorysavka a jedna cierna po mame), morca a pavucicu. Same baby sme, okrem manzela. Kedysi sme mali aj uzovku cervenu, ale pred par rokmi, ked bola tuha zima a nam zamrzla voda a nedalo sa kurit, tak to ochladenie chudera uz nerozchodila. Vlastne pisem to preto, ze radi darujeme tie dve stenata ludom, ktori by na ne mali viac casu. Ak mate zaujem, ozvite sa -FLOWER-
ra
ra | 16.1.2013 16:44
Cauky,

my sme svojho casu mali andulku Miska. Zili sme so starym otcom, ktory si velice zakladal na dobrych mravov a diplomatickej strohosti. Vzdy, ked sa vratil z prechadzky, prisiel k andulke a pozdravil: "Dobry den, Misko."
Andulka po case mu na kazdy pozdrav odpovedala odpovedala:
"Dobry Misko."
:)
neznámy
neznámy | 16.1.2013 17:45
Já měla 2 pejsky, oba nalezence, Elzu ta byla retrívr s něčím, žila se mnou ve vzájemné lásce 20 let.zbyla Baruška JaVíte oni nás ji mají učit. Pokud porovnám zvířetka a lidigd terier opět s něčím ty už je 15. V dětství jsem odchovala na dudlíku kotátko atd. Zvířatka mi provází cely život a vyměnujemi si vzájemnou lásku. Dle mého názoru není podstatné co kdo doma má, ale to jaky přístup k zvířadkům má. Chápu ,že jiny přístup je na vesnici, jiny v paneláku. Důležité je abychom je milovali a zvířádka měli s náma život plny lásky.
neznámy
neznámy | 16.1.2013 20:25
:) zvieratká sú vždy vďačná téma...:) kým som žila so svojimi rodičmi na dedine, mali sme nádhernú záhradu a v nej aj rôzne zvieratká, ktoré tam žili nezávisle na nás, tak sme sa skamarátili s párikom jašteričiek, ktoré sa pravidelne chodili vyhrievať na chodník. V jeseni vždy niekam zmizli, ale na jar sa znova objavili... Asi rok po mojom odchode z rodičovského domu mi otec povedal, že jašteričky zmizli už uprostred leta a odvtedy sa neukázali...
neznámy
neznámy | 17.1.2013 09:43
Ahojky, no ja mam doma dve morčiatka, samičky, a zbožňujem ich :)
Sú to také chlpaté stvorenia, strašne srandovne..niekedy sa na ne dívam aj polhodinu a nasmejem sa až až, aj odreagujem :)

raz som ich natočila aj na video, to čierno biele nám už síce umrelo :(((((((
ale už máme zase dve

http://www.youtube.com/watch?v=uBP9a9Ok4Qc
neznámy
neznámy | 17.1.2013 09:45
neznámy
neznámy | 17.1.2013 11:00
Zlate su s tym harom :), nasa mi pred niekolkymi dnami zacala zrat knihu, ako som lezala a citala, nevedela som, ze by jej mohol chutit papier...-BIGEYE-
neznámy
neznámy | 17.1.2013 11:05
:) to háro na nich milujem, len oni nenávidia ked sa im ho dotýkam :)) ked ich chcem ucesat tak to je boj na zivot a na smrť :)) ale este nikdy ma neuhryzli, narozdiel od zajaca co som kedysi mala -ROLL- :D
ja mojim sem tam hodim nejaky karton alebo obal z krabice a chvilu ho vyuzivaju ako tunel ale aj tak o chvilu sa do neho pustia a zošrotuju ho.. myslim ze im to nemoze uskodit, ked je toho s mierou, ale nekrmila by som ich tým :)
moje šaleju za uhorkou, ale vazne, este horsie ako ja za čokoládou -LOL-
neznámy
neznámy | 17.1.2013 11:44
Mne sa zda, ze nasa sa pusti do vsetkeho cerstveho ako sialena a citi to az z druhej izby a hlasi sa, vypiskuje, uz ked otvaram chladnicku.
neznámy
neznámy | 17.1.2013 12:44
Tak to s tou chladnickou doverne poznam aj ten kvikot a piskot, to ma vzdy rozosmeje.
Su to super zvieratka :)))
neznámy
neznámy | 19.1.2013 18:21
Dnes sme sa boli poprechadzat po zimnej prirode a natrafili sme na 3 srnky, ktore kusok od nas prebehli..krasne boli. A nevedeli sme sa vynadivat na datla, ktory ozivot dobal do stromu..no stala som tam v uzase, nad krasou prirody :) -HEART-
neznámy
neznámy | 23.1.2013 13:35
pridávam teda zážitok s mojim psom...mám tri fenky lhasa apso , príhoda sa ale stala asi tak pred 8 či 9 rokmi a to sme mali ešte len tú najstaršiu Aminku . Nič lenivejšie a pažravejšie ako ju som v živote nevidela a nepoznala:). Raz som išla s nákupom z Tesca a dcéra mi šla s Aminkou naproti. Stáli sme na zástavke busu ,tašky s nákupom som si položila pri nohy a viedla som s dcérou debatu . Aminku sme si veľmi nevšímali motala sa pomedzi nohy kde komu - oňuchávala tašky :) asi dúfala ,že sa jej čosi dobré medzi zuby dostane.:). Zrazu pozeráme na ňu , stála pri takom veľkom strome a obžierala bratislavskú klobásu . Kričím dcére utekaj jej to vziať veď to môže byť nejaká stará plesnivá hoď ju cez ten plot ! Dcéra už už hádzala milú klobásu cez plot , keď mňa napadlo pozrieť do mojej tašky a kričím : "Nič nezahadzuj to je naša klobása!" Vybuchli sme v ohromný smiech a vtedy som si až uvedomila ,že nás sledovali všetci naokolo a strašne sa na tom cirkuse zabávali. Doma sme ohryzenú časť odkrojili ,milú klobásu umyli , ošúpali a zjedli :)
nikav

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...