mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Zdravie a výživa - 

Orgonity

neznámy
neznámy | 24.3.2011 22:01
Zdravím Vás všetkých! Chcela by som sa spýtať niekoho, kto má vlastné skúsenosti s "Orgonitom" aké účinky na sebe, alebo okolo seba pozoroval...
neznámy
neznámy | 26.4.2011 18:39
ahoj,

najlepšia kvalita aká sa nenájde široko ďaleko (ani v zahraničí):

www.orgonity.org

pocitovo to hocikto nezistí. kvalita je na veľmi veľmi jemných úrovniach, ale dá sa to odmerať...

ja mám asi 3 dni pod posteľou orgonit čo som si sám vyrobil a zatiaľ mu musím poďakovať za svoju sviežosť ráno -LOL- . aj moja manželka sa už v noci nebudí. ona sa niekoľkokrát za noc budí aby sa pozrela či je malá prikritá, ale teraz ju tieto prebytočné materské inštinkty (tiky) opustili a spokojne spí. inokedy keď som sa zobúdzal, potreboval som ešte dospávať, vylihovať a odliepať sa od postele. posledné rána som svieži a ľahký jak cez deň. ak nám to vydrží toto dobíjanie energie, tak to fakt stojí za to. máme ho pod posteľou. ale mal by som povedať aj to, že to nie je malý orgonitík, ale riadny klacek. kúpil som si 9 kryštáľov asi tak 2-3 cm veľké a zalial som ich do živice asi tak za pol kýblika. odhadujem to tak na 15x8 cm tortu. povedal som si že keď už, tak nech to šlape. nech je to turbo 9-válec :-) . dnes som si zase nakúpil ešte väčšie kryštály keď to tak dobre funguje. jeden je široký asi 7x4 a vysoký 7 cm. všetko čisté kryštalické kremene (horské kryštály).
neznámy
neznámy | 26.4.2011 22:30
na kolik vyjde investice cca?:D
turbo 9 válec ....to už radši 10 válců -LOL-
neznámy
neznámy | 28.4.2011 16:53
Pán prezident, opýtajte sa vašich investičných poradcov na vláde.

Nemeň tak často fotografie, lebo začínam strácať obraz, kto si.
Včera Rambo, dnes americký prezident.
Ty vole. :D
neznámy
neznámy | 29.4.2011 09:32
prostě marmelád :D

ve vládní ústavě se nemá cenu ptát...je to samý materialista zajímajíc se jen o sebe a své peníze -ROFL-
neznámy
neznámy | 30.4.2011 11:19
dnes som síce trochu ešte dospával aj s orgonitom, ale manželka stále spí celú noc. ešte s tým poexperimentujem. mám také tušenie, či s tým orgonitom netreba z času na čas pohnúť, zmeniť polohu, alebo čo. mám pocit, že aj keď je orgonit malý, tak citiť účinok ako keby iba prvé noci. preto mám z toho pocit, že s ním možno treba pohnúť. tých 9 kryštálov som dal kvôli úplnosti čísla 9, ale to asi závisí hlavneod veľkosti kryštálov. aspoň tak som počul, že silnú energiu majú aj samotné kryštály keď sú veľké. kryštály treba energeticky čistiť a okolo toho je tiež všeliaká veda. v orgonite sa kryštály čistia samé bez nejakej vedy.

neviem presne koľko to výjde € korún, to závisí za koľko kúpiš kryštály a živicu, no v každom prípade neodporúčam kupovať najlacnejšiu živicu. treba sa pýtať na nízkoemisnú. ja som kúpil najlacnjšiu do celej bandasky a z toho plakala celá pošta keď mi to prišlo, lebo celá pošta z toho smrdela. ten smrad polyesteru prejde cez všetky vrstvy. cez bandasku, cez igelit aj škatuľu. jedine ako sa dá uskladniť bandaska s pryskricou je ponoriť celú bandasku do veľkého vedra s vodou. tak sa vytvorí dostatočná a vzduchotesná vrstva, ktorá pohltí smrad. väčšinou domáci výrobcovia orgonitov kupujú živicu Havelpol. ja som kupoval kryštály po 1 až 2 €/kus a špony mi doniesol známy čo robí vo firme kde obrábajú kovy.
neznámy
neznámy | 30.4.2011 17:57
se šponama nebude problém....křišťály by se taky sehnaly,ale ten zbytek bude problém asi -CONFUSED-
neznámy
neznámy | 30.4.2011 17:57
pošta z tebe musela mít radost....trochu vůně neuškodí -LOL-

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...