mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Zdravie a výživa - 

Fitnes

neznámy
neznámy | 7.9.2011 01:10
uz tu bolo vselico, ale tato osoba v teme zdravie nemoze chybat, lebo je prinajmensom inspirativna, ako aj vsetky jej videa:)
http://www.youtube.com/watch?v=DqUb3L1IRYA&feature=relmfu
neznámy
neznámy | 7.9.2011 08:19
sorr patrilo tam toto, zle som okopirovala:))))
http://www.youtube.com/watch?v=yDQfu9HDYYw
neznámy
neznámy | 7.9.2011 13:50
Hej, páči sa mi to, je to inšpirujúce. Ale potrebovala by som priestor a nejakého drsného dozorcu s bičom v ruke. :D
Mám dozorcu, čo sa volá Vôľa, ale nie je taký prísny ako by bolo treba.
Ona
Ona | 8.9.2011 20:06
Tá Fitneska je zrejme profesionálka - ide v tréníingu veľmi tvrdo a na doraz.
Mne sa páči vyšportované telo keď je to na spôsob tanečníc z Lúčnice alebo zo SĽUKu a podobných súborov.
Keď má však mladá žena "tehličky" na bruchu tak sa obávam o jej tehotenstvo a pôrod dieťaťa v budúcnosti. Tie "tehličky" podľa mňa patria skôr na mužské telo.
neznámy
neznámy » Ona | 8.9.2011 23:31
ta fitneska ide v treningu presne tak, ako to planovala, aby isla. Nie je to ani maskulinny typ z posilnovne, kedy vyzera zena ako chlap co sa tyka muskulatury celeho tela a zhrubnutych crt tvare, ani lezerny neprirodzeny typ. Paci sa mi to
a myslim, ze nielen mne, ze je vytrvala a razantna, presne taky typ cloveka, co motivuje ludi, aby nieco so sebou robili a na nej to vidiet, ze nieco so sebou robi, tak je silnym prikladom. Ked ma zena tehlicky na bruchu a nielen mlada, vobec sa neobavam o jej tehotenstvo a verim tomu, ze ho zvladne lavou zadnou, bude nielen benefitovat jej chrbtica, ktorej svaly su antagonisticke k bruchu. Cize ak cvicime brucho, precvicuje sa aj chrbtica, na ktoru je pocas tehotenstva/ anielen tehotenstva, chrbtica nosi cele telo a preto najcastejsie trpi, lebo necvicime/ v dosledku zvacsujucej sa hmotnosti ako aj jednostrannemu tahu, vyvijana neprimeranejsia zataz a takisto svaly panvoveho dna, ktorych sila je dolezita pocas nielen vegetacneho obdobia zeny, ci uz pocas tehotenstva alebo neskorsie pre pripad castejsieho problemu inkontinencie moca v dosledku jeho oslabenia po porode ci vekom. Dieta z toho bude prosperovat takisto, tym, ze pri jeho raste bude musiet prechadzat cez vacsi protiklad sa jeho svalstvo vyvinie, lebo brucho sa nerozleje poddajne do vsetkych stran, bude mat zdrave a krasne dieta. A dokonca si myslim, ze by elegentne dokazala zvladnut aj hocijaky ludovy tanec, ma totiz urcite zvladnuty zmysel pre rytmus podavany v ludovych suboroch slovanskeho typu, lebo jej anglictina je vyslovene zaspievana typickou cestinou. Co sa v mladosti naucis, v starobe akoby si nasiel. Dievcina ma potencial, a pritom je velmi zenska a pritazliva podla mna:) no neviem, asi by sme potrebovali nazor chlapa, ale toto si myslim ja:)
neznámy
neznámy | 8.9.2011 23:56
inac stale sa bazirovalo v minulych vzoroch, ze muz by mal byt zosobnenim sily a vytrvalosti, kym zena bola ta nezna kvetina, ktorej by akakolvek fyzicka aktivita nebodaj aj ublizila.. ja si vsak myslim, ze ak maju vytvarat rovnocenny par, tak by sa to malo vztahovat aj na fyzicku kondiciu oboch, bez toho, ze by zena stratila na svojej zenskosti a neznosti:)
Ona
Ona | 9.9.2011 11:19
Vidím Vanda777 že Ty to o tehotenstve a pôrodoch vieš zo všetkých najlepšie - Koľko detí si porodila ?
neznámy
neznámy | 9.9.2011 11:34
Z vlastnej skúsenosti poznám, že ak moja vôľa poľaví a vykašlem sa na cvičenie, tak moja chrbtica ma na to čoskoro upozorní.
Tak tak, brušné svaly a chrbtica sú spojená nádoba. :)
neznámy
neznámy » Ona | 9.9.2011 16:37
porodila som jedno, iba, behavala som cca 3km dvakrat tyzdenne do tretieho mesiaca tehotenstva a cvicila som pravidelne...o tehotenstve a zdravi s tym suvisiacim neviem uplne vsetko, ale nieco predsa len viem a mam to namakane nielen v teoretickej rovine..zaujima ma vsak tema zdravie vseobecne a vkuse sa da nieco objavovat, myslim, ze fyzicky pohyb a pravidelne cvicenie s touto temou velmi uzko suvisi a prave preto som sem vlozila prispevok, ktory som vlozila, lebo mam pocit, ze jeho dolezitost je casto zanedbavana:)
neznámy
neznámy | 9.9.2011 16:44
spojena nadoba je aj telesne a dusevne zdravie, kto sa stara o obidve, dobre cini:)
neznámy
neznámy | 9.9.2011 16:48
ty brdo, ze by sa vedomosti a skusenosti o zdravi merali poctom porodenych deti?, to by niektore nase spoluobcianky uz dostali Nobelovu cenu za stelesnenie cistej mudrosti a ich skusenosti by mali byt studnicou poznania pre siroke okolie...mne sa vsak zda, ze by uspechom ich prevelikym bolo, keby si pamatali, kolko tych deti porodili a ako sa tie deti volali:)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...