mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Zdravie a výživa - 

Cody Kessler na začiatok pre Browns vs Cowboys

neznámy
neznámy | 5.11.2016 15:52
Cleveland Browns sa vráti späť na nováčik quarterback <a href="http://www.parajumpersnorway.com/parajumpers-dame-masterpiece-long-bear-m%C3%B8rk-bl%C3%A5-p-820.html">parajumpers Long Bear</a> http://www.parajumpersnorway.com/parajumpers-dame-masterpiece-long-bear-m%C3%B8rk-bl%C3%A5-p-820.html.

Tréner Hue Jackson oznámil Cody Kessler začne nedeľu proti <a href="http://www.jerseys-fanshop.com/nfl-dallas-cowboys-c-155_168.html">Wholesale Dallas Cowboys Jerseys</a>.

Jackson citoval vyhodnotení prvého roka quarterback ako jeho dôvod pre začatie Kessler cez veterán Josh McCown <a href="http://www.parajumpersnorge.com/mann-parajumpers-masterpiece-gobi-royal-oslo-pris-p-176.html">Parajumpers Norge</a>.

"Chcem sa dostať šancu, aby aj naďalej pozerať sa na neho," povedal Jackson. "(Kessler má) zvláštnu schopnosť, niektoré guráž a držanie tela a on preukázal, že." <a href="http://www.parajumpersit.com/parajumpers-kodiak-svart-herre-masterpiece-parka-salg-norge-outlet-online-p-61.html">Billig Parajumpers Kodiak</a>.

Tréner dodať, že zatiaľ čo on chce hrať, McCown vzal novinky v kroku <a href="http://www.parajumpersjackor.com/parajumpers-masterpiece-anthology-long-bear-kvinna-p-100.html">parajumpers long bear Kvinna</a>.

"Myslím, že chápe situáciu Sme tam. On robil to po dobu 15 rokov <a href="http://www.canadagoose-norge.com/canada-goose-dame-trillium-parka-c-2_42.html">Canada Goose Norge</a>," povedal Jackson.

Kessler preukázala dobrú presnosť a schopnosť pohybovať sa priestupok v prúdoch. Browns v priemere 384 yardov trestného činu v hrách Kessler zahájiť i ukončiť. Avšak, chýba mu ruku, aby sa uvoľnil hlbokú letecký útok. Nie je to náhoda, že tieto dve hry pod McCown hodiniek boli Browns 'Najvýbušnejšie <a href="http://www.balenciagafrance.com/balenciaga-classic-city-c-17.html">Balenciaga City Sac</a>.

Kým McCown mohla poskytujú lepší záber vyhrať v krátkodobom horizonte, Jackson hodnoty vyhodnotenie svojom treťom kole draftu vyššia na zozname priorít <a href="http://www.adidasyeezyboostoutlet.com/nike-free-c-91.html">Nike Free Sale</a>.

S sezóna už stratila, zhnedne hrajú pre budúcnosť. Zistiť, čo majú v Kessler je najlepšie využitie zvyšku sezóny 2016.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...