mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Voľný pokec - 

Zdejší horoskop...

neznámy
neznámy | 14.4.2012 10:05
neznámy
neznámy | 14.4.2012 10:08
nevím jak.-NOOO-
neznámy
neznámy | 14.4.2012 18:32
huš-děláš zas zmatek....černá vdovo.....

no-myslela jsem dva dny-ale snad stávající budou mít trpělivost-vypadá to nejméééně na týden.....:D-HEART-
neznámy
neznámy | 14.4.2012 19:42
nema zmysel sa s nimi natahovat, maju prevahu a preco? no asi to niekomu vyhovuje, kedze sa FORTUNA zosiroka usmiala na zverokruh.sk. Nikoho nezaujima, ze ma velke kazy v usmeve. Tatka fora zatial nezasahuje, takze je planovana premena s nazvom Smetisko. Preexponovane vyrazy v podobe ceskeho alebo slovenskeho nicnehovoriaceho tlachani maju zelenu. Nerozhadzuj svoje perly, moja skromna rada. Proste mame tu plochu zoznamku. Chcete sa zoznamit a vystupit zo samoty? nech sa paci, ja sa radsej drzim v uzadi..
neznámy
neznámy | 14.4.2012 19:49
Drzať sa v úzadí je pre nás momentálne jediné riešenie.
A tiež dúfam, že Zverokruhpokec.czsk tu nebude dlho.
Bola by to fakt škoda.

Zrušila som radšej smajla, začínam mať smajloalergiu.
neznámy
neznámy | 14.4.2012 19:54
zbytocne z toho robit tragediu, nic take hrozne sa nedeje, vacsina tu ani nevedela, ze sa tie prispevky nedaju nasledne zmazat, ludia si tu len vymenili prvotne informacie, vymenili nicky a bude to coskoro ako po starom, to nie je dovod na nervozitu
neznámy
neznámy | 14.4.2012 20:01
A ja mel za to, ze zrovna my sme si to uz nejak vysvetlili. Koukam ze nas tu obravdu mate radi. Pokud je tu vic takovych jako kolegine nad tebou, tak nazdar hodiny. Vidim ze nekteri jsou opravdu velice pratelsti-NOOO- Pride mi, jako bysme se omylem nabourali do nejake male soukrome firmy. Ja uznavam ze si nekteri nedaji rict a ze zvyku porad zakladaji nove a nove blbiny, ale jak vnimam ja, tak tady sou opravdu dosti odlisne energie. Dost tezke nam muj vkus a tak uvidim do zitra co bude. Pak jak sem prisel, zase odejdu. Jelikoz je slovensko muj rodny domov, kroutim hlavou nad tim, jak se nekteri z vas chovaji. Zatvrzeli, uzavreni, nepristupni atd. Uvedomte si, ze sme vsichni stejna krev a jedna velka rodina. Ne zadne klany co spolu bojuji, jako ukazuji v americkych debilnich filmech. Je mi do breku :-((


PS. Jelikoz uz nemuzu napsat dalsi prispevek, doplnim to sem.
ALNILAM: Ja take nereaguji na tvuj konkretni postoj. Psal sem jasne o kolegini nad tebou cili Vanda777. To je prvni prispevek a hodne nepratelsky. Ale mas pravdu. Prisli sme sem hromadne, jako utecenci. Jenze jak uz sem ti psal, tak nekdo od nas psal jeste na starem webu, ze nas tu radi uvitate. Myslel sem ze vite o nasi situaci a ze ste srozumeni a pripraveni na to, ze to tu chvilku bude trosku jinaci. Divim se ze to s vami dokaze tak zamavat a pritom je to s odpustenim takova blbost. Nedovedu si predstavit, jak byste se zachovali kdyby opravdu o neco slo, treba o nejakou katastrofu jako v japonsku? Myslim si ze delate zbytecne rozruch kvuli nicemu. Ale je to samozrejme jen muj osobni nazor a vas pristup je zase jen vas.
Ale i tak vam tu vsem preji jen same dobro a lasku v srdci.
neznámy
neznámy | 14.4.2012 20:36
Áno, asi je to hlavne o odlišných energiách.
Nie, omylom ste sa nenabúrali do súkromnej firmy.
Len ste oveľa väčšiu kocku dokázali natlačiť do oveľa menšej. Lebo ktokoľvek z vás by sem prišiel preto, že ho stránka zaujala, boli by ste tu naozaj vítaní. Ale urobili ste z maličkého územia azyl pre seba a úplne ste ho zmenili.
Proti nikomu z vás osobne nič nemám, len proti tomu, čo nikto z vás zjavne nechápe.
neznámy
neznámy | 14.4.2012 21:12
Ja si myslím, že dosť z nás chápe, o čom hovoríš...no možno by si sa mohla pokúsiť pozrieť na vec aj z druhej strany, našimi očami..
A ešte chcem povedať, že sem prešlo len malé percento ľudí... Tam, čo sme boli predtým, bolo bežné, že bolo naraz aktívne on-line takmer dvesto uživateľov a človek ani keby chcel, by nestíhal čítať všetky nové príspevky. Odohrávali sa tam debaty, hádky, aj zmysluplné diskúsie o rôznych témach a všetci, čo sem teraz prešli, na to boli zvyknutý...tak im dajte trocha času, aby sa prizpôsobili tomuto komornejšiemu prostrediu, ak sa to dá tak nazvať...
A ešte k slovám Tvojej predrečníčky... naozaj nikto tu z toho nechce a nebude robiť dajakú zoznamku, toho by som sa nebál
neznámy
neznámy | 14.4.2012 21:30
A koho napadlo vlézt zrovna sem??To sme zrovna mohly zkusit nějaký Vietnamský Web!!Tam by nám sice nerozumeli,ale prodaly by nám nějaké hadry.
neznámy
neznámy | 14.4.2012 21:31
Môžem dať jeden návrh, ktorý som už dala aj adminovi tejto stránky a s ktorým súhlasia z našej strany užívatelia, ktorí tu aktívne prispievajú?
Z našej strany ide o dosť veľký šok, netušili sme, čo sa tu na nás chystá. Máme ozaj radi toto miesto, jeho atmosféru sme si tu tvorili dosť dlho a práve tá a aj kvalita príspevkov tu z nás urobila rodinu. Nie sme zvyknutí diskutovať vo vašom štýle, vašou formou a s vašim obsahom. A neradi by sme tu o to prišli Vašim príchodom.

Navrhujeme teda vytvoriť ešte jedno diskusné fórum, kde by ste sa mohli prejavovať tak, ako ste boli zvyknutí, s názvom "Voľné fórum".
neznámy
neznámy | 14.4.2012 21:44
neznámy
neznámy | 14.4.2012 22:01
Nemôžem a ani nechcem hovoriť za ostatných k Vášmu návrhu...len si myslím, že fórum "voľný pokec" už tu je. Ale Ty zrejme myslíš fórum úplne oddelené (?)
Len ma mrzí, že hovoríš a porovnávaš "kvalitu" Vašich a našich príspevkov, porovnávaš príspevky v pokeci a v témach esoterických a astrologických.... Prečo?
Nerozumiem už vôbec slovám Ateny... jej vadí aj to, ak si niekto nový dovolí povedať svôj názor vo Vašej diskúsii? Aj keď hovorí k veci a trebárs aj veľmi múdro, len sa predtým zabudol opýtať autora diskúsie, či smie...
neznámy
neznámy | 14.4.2012 22:06
To je práve to, že isté veci sa ani vysvetliť celkom nedajú, keď nie sú uši, ktoré by to vedeli počuť.
Áno, náš spoločný návrh je vytvoriť dva oddelené fóra.
neznámy
neznámy | 14.4.2012 22:09
Hele ja si myslim, ze Atene jde jen o to, ze jakmile jsme prisli tak mnoho lidi utvorilo uplne zbytecne diskuze a pritom stacila jedna nebo dve a tam se vyventilovat.... Obcas jsem tady zavitala a vim jak to tady vypadalo predtim a jak ted...Bohuzel ma Atena pravdu, jen se podivej kolik diskuzi lidi z najdise utvorili behem 3 dnu....ale kdyby to aspon bylo nejak smysluplne, jenze neni...a muzete si myslet co chcete, ale je to tak...stejne jako na najdise se tvori (nebo tvorila) tuna zbytecnych diskuzi a pritom by stacila jedna na plkani o nicem...
A neprislo mi zeby to byl utok na to ze se vyjadrime do diskuzi...
neznámy
neznámy | 14.4.2012 22:11
Vadí nám forma pokecu, ktorá ozaj patrí skôr na chat, prípadne je tu skvelý web pre to určený, pokec.sk.
neznámy
neznámy | 14.4.2012 22:18
ahoj zuzi no cakala som co sa vykluje z toho naletu co tu nastal myslim ze ti z nich ktorí maju seriozny zaujem o vec nech ostanu a ostatni nech odidu nam tu stacila jedna andrea teraz ich je tu kolko 150? na toto nemam nervy stratilsa som prehlad je to jeden velky chaos a zverokruh straca kredit serioznosti.jana.
neznámy
neznámy | 14.4.2012 22:24
Ale ty asi aj tak nebudeš rozumieť, nemôžeš, poznala som fórum najdise, nezaujalo ma to, lebo práve toto tam chýba, tak ako ma nezaujal pokec, facebook a i..Túto atmosféru vlastne už ani nemôžeš spoznať, lebo ste prišli ako buldozér.
neznámy
neznámy | 14.4.2012 22:36
nenapadlo ta, ze sa to mozno aj na najdise uz prediskutovalo a teraz ludia zacali prispievat k tymto temam skor preto aby nastalo nejake zblizenie s vami domacimi? ved kto nechce, nech nereaguje, ale myslim, ze prave otvorene diskusie na astrologicke a ine podobne temy su vhodnym nastrojom vzajomneho spoznavania sa a aj sposobom ako si v danej teme vzajomne rozsirit obzory....uznavam, ze diskusie o najdise bude potrebne zmazat, lebo su tu zbytocne, ale bolo by hlupe zavrhovat prispievanie k ostatnym temam, to potom vyzera, ze sa staviate negativne ku kazdemu novemu...niekto sa napr. zaregistruje, bez toho, ze by predtym navstevoval ine podobne stranky a bude odmietany preto, ze prebera nieco co uz nechcete preberat? ved to je prave dobre, ze su tu rozni ludia a vymena nazorov k zoznamovaniu vedie...aj tak sa spoznavaju individuality...
neznámy
neznámy | 14.4.2012 22:37
Áno, takto to nejako to vnímam.
A čo sa týka starých tém, nevadí mi keď sa otvárajú staré témy, ale pomedzi toľké nové mi už aj tie staré prebraté potom prídu ako by sa nás ani netýkali, akoby nám bolo brané všetko. Keď je niečoho priveľa, potom už začína vadiť všetko, hoci spočiatku som naozaj dúfala iba v to, že sa zakladanie nových tém obmedzí.
Ale teraz som za obmedzené diskusie, a to kvôli neporiadku a povrchnosti, ktoré tu nastali.
Ale teší ma, že aspoň niekto pochopil príčinu, prečo to tu začalo takto vrieť.
Vďaka za pochopenie:)
Stránka:
1 2 3 4
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...