mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Voľný pokec - 

vase vysnivane miesto

neznámy
neznámy | 31.5.2014 20:21
ahojte ,verim ze kazdy z nas ma nejake miesto na zemi kde by sa chcel pozriet alebo dokonca to nemusi byt ani daleko a je to vlastna zahrada kde sa citite krasne a blazene.ja som mala vysnivane Stonehenge, stalo sa bola som minuly rok teraz by som u nas rada vysla na horu Zvir a a taky uleteny sen absolvovat cestu do Santiago de Compostela, rada by som poznaLa tie vase miesta.-FLOWER--YES-
neznámy
neznámy | 31.5.2014 20:36
Ja k tejto téme nemám moc čo povedať, iba toľko som chcel, že každý nie. Nemám žiadne vysnívané miesto, vôbec.
neznámy
neznámy | 31.5.2014 21:23
TO NAOZAJ JA SIM SI MYSLLELA ZE KAZDY Má:)
moon_sun_stars
moon_sun_stars | 1.6.2014 00:50
Takže pre mňa Paríž, Taliansko, Grecko ... raz možno India.
Na hore Zvir som bola 2x krásne miesto také mystické ;-) oplaté sa keď je tam málo ľudí.
A tiež s manželom máme rovnako uletený sen ako Ty cesta do Santiago de Compostela (keďže milujem tohto spisovateľa, ktorý mi ukázal prostredníctvom knihy tieto krásne miesta)
Krásny dník prajem
-FLOWER-:)
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 1.6.2014 04:13
Keď som bola dieťa, túžila som po Californii - pláž, kde sa točil Baywatch, keď som bola staršia a čítala som knihy typu Medzi nami dievčatami - túžila som po tej oblasti, o ktorej písali v knihe...Prvý zrealizovaným snom bolo Taliansko a Benátky, a to som nemala ani 15 rokov, ale nebolo to ako dovolenka, ale so školou, takže žiadne fotky :( potom roky nič...a posledné 4 roky mi splnili destinácie, o ktorých som síce nejako nesnívala, ale nakoniec boli - Paríž, Saharská púšť, Dublin, Liverpool a Manchester... A po čom snívam? Ja som taký dobrodruh, a chcela by som vidieť asi celý svet... no najviac Londýn, egypské pyramídy a zvyšok kultúrnych pamiatok, islandské gejzíry a veľryby, Taj mahal, nórske fjordy... Amerika tour, Austrália, Thajsko... Ja milujem prírodu, rozmanitosť sveta, a chcem pochopiť našu mentalitu a kultúru v porovnaní so zvyškom sveta... a potvrdiť si, aké poklady máme doma :) A čo chcem navštíviť doma? Tak každopádne chcem dobiť zvyšok našich tatranských kopcov, ktoré som ešte nevidela zhora, Slovenský raj - tiež kde som ešte nebola... a vlastne všade tam, kde som ešte nebola - chcem si osvojiť naše prírodné krásy, ktoré som ako dieťa tak nevnímala, ako teraz túžim.
neznámy
neznámy | 1.6.2014 21:31
Kde nie je ziadna hektika,kde je teplo,kde rastu banany,cize sa nevari,kde nosia svoje deti na chrbate,obcas sa zatancuje a to by mi stacilo./zadny system,ziadna ekonomia/
neznámy
neznámy | 1.6.2014 22:05
Púšť a v noci. To by som raz chcela.
neznámy
neznámy | 1.6.2014 22:14
V tomto súhlasím s neznámym, tiež nemám žiadne také vysnívané miesto :)
moon_sun_stars
moon_sun_stars | 2.6.2014 10:47
Ešte ma napadá. Ak sa bude dať tak plávať s delfínmi ;) a asi čo ma tak magicky priťahuje je polárna žiara (aj keď zimu nemám veľmi rada) ;)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...