mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Voľný pokec - 

Sny

neznámy
neznámy | 20.9.2018 07:57
V tomto období sa mi dejú veci aj v reále - ide o neserioznosť. Aj teraz čakam na dovoz zrna ktoré už malo byť sväto-sväte v nedeľu dovezené. No a k tomu tieto sny.

Prvý sen: cestujem z práce domov ale mám dve veľké tašky a odrazu príde moja priateľka ku mne a berie mi tu jednu tašku aj s kabelkou, ja prejdem popri vodičovi sadnem si v strede autobusa a čakam kedy príde ta kamaratka ale jej v celom autobude nie je. Na druhý deň idem k nej behom, aby som stihla znovu autobus a hovorím daj mi rýchlo tie tašky a ona akurát kľačala už pri prázdnej taške a hovorí - tu ju máš, ber si ju. Ale ja chcem aj veci - to naozaj ich chceš?,
A aj kabelku - no ja kabelku nemám tu si tam musela nechať
no a mne docvaklo a povedala som - ty si ma hlúpo okradla - ale to som už vyletela zo sna. Ked som k nej prišla na druhý deň som si všimla že to nie je ona ale ma také negroidné črty.

2 sen dnes do rána: idem na huby som dlho v lese a nakoniec sa rozhodnem pod lesom si ľahnúť, odrazu tam mám aj perinu. No počujem že niekto volá myslela som odrazu že to ma moje deti hľadajú a boja sa o mňa a tak zakríčim. Odrazu je pri mne mladá sestrička ale už vezie moju posteľ v nejakom zariadení - už som nemala len perinu ale aj posteľ, lenže som si všimla že mi ju chce ukradnúť už matrac ukryla. posteľ bola nová chromovaná s dobrým madracom. Nakoniec som jej povedala nech mi na ňu vráti aj madrac, lebo toto je moja. Odrazu je tam už viac ľudí teda personal a jeden kriči ukradla vám knižku, na tej posteli je malá peňaženka a ja som si nebola istá či takú peňaženku ja mám. Odrazu sú tam 3 sestry a vedú ma aj s posteľou do miestnosti. Sú tam aj 2 muži a ten mladší mi chce pomôcť a hovorí že ma nemali okradnúť. ten starší hovorí no ved ta vrahyňa je tu a odrazu mu hovorí - ak jej chceš pomôcť utekaj a vezmi jej tu knižku. Viem už že on je s tými tromi a aj tou čo zabíja a preto ho poslal preč. Ostala som s tými ženami, viem že ma chcú okradnúť a zabiť, viem že to robia stále. No odrazu sa bránim a držim jednu pod sebou na posteli a uvedomujem si aké ma malé prsty a teda aj ruky a hovorím jej - a ty s takými malými prstami si vrahyňa a zabíjaš a okradaš ľudí. Zdalo sa mi že už to mám pod kontrolou ja ale budím sa. Z tohto sna som nemala taký zlý pocit ako z toho prvého aj ked ten bol horší.
neznámy
neznámy | 21.9.2018 10:24
pamat...kabelka...cakanie...stretnutie...sklamanie...obavy zbytocne
neznámy
neznámy | 21.9.2018 14:43
Dakujem
nikav
nikav | 21.9.2018 15:47
To máš z akého snára? -BIGEYE-
neznámy
neznámy » nikav | 23.9.2018 21:27
hlava mapa -YES-
neznámy
neznámy | 24.9.2018 07:05
pre mňa je lepší výklad ak ten človek napíše čo hov tom prvom momente napadne ako to čo odpíše zo snára.
neznámy
neznámy | 24.9.2018 07:10
Inak tie sny pokračujú ale v inom razení. Trebars dnešný. žena z mojej rodiny bola v nemocnici lebo porodila ale odrazu ju doviezli znovu do nemocnice lebo ide porodiť dvojča. No aké prekvapenie ked odrazu to už nebola nemocnica ale vonku nejaké námestičko a tam ju chytili nejakí muži za pleca a vraj nejaká žena jej to dieťa z nej vytrhla. Ja som bola otočená a tak som to nevidela a to je už podobný tretí sen. Teraz som už len ako sledovateľ už nejde o mňa ale v podobnom duchu, niekoho okradnú a pod. No možno to ma za následok presna opozícia Seleny s Lilith a to stoja na uzloch. Po Vianociach sa mi sníval sen o Selene a vedela som že ešte v tomto roku dá o sebe vedieť ale to napíšem v novom vlákne.
neznámy
neznámy | 24.9.2018 07:25
to mi bolo jasne ale hlava je mapa

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...