mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Voľný pokec - 

Rok Kona

neznámy
neznámy | 8.1.2014 12:45
Venuje sa niekto cinskemu horoskopu...?
huŽvak
huŽvak | 8.1.2014 17:08
Len trochu. Pri posudzovani osobnosti cloveka.
milan08
milan08 | 9.1.2014 03:55
venoval som sa a podla toho aj vyberal partnerku.ale vsetko zalezi od charakteru cloveka.aj verny pes sa premenil na opicu a zdrhol ani priviazany nebol.
neznámy
neznámy » milan08 | 9.1.2014 07:19
Kamaratka je pes a tiez furt zdrha od partnera, rodiny a dietata, aj ked.. on by ju priviazal raad.:) A slovicko verna by som vobec nepouzila.-LOL- Kamaratka super, ale partnerka hrozna, mozno na volnejsi vztah. Partner mi pride ako starostlivy rodinny typ, byk/byvol a toto vobec nezvlada. Tym nechcem zovseobecnovat.:)
huŽvak
huŽvak | 9.1.2014 08:20
Nemožno sa spoľahnúť len na čínsky horoskop, je lepšie brať ho skôr ako doplnok na posúdenie osobnosti-poprípade vzťahu, v blízkej rodine mam spojenie muž strelec/pes a žena býk/prasa a funguje im to už pár pekných rokov aj im to v iných planétach pasuje. Iný príklad chlap býk/koza a žena váhy/zajac - zajac a koza k sebe pasujú, aj ten býk a váhy, no ich vzájomné aspekty planét boli skôr horšie ako lepšie a vzťah bez komunikácie - manželstvo sa rozpadlo. To je však len zrnko z celého mora, len príklad a rovnako každé čínske znamenie má päť živlov meniacich sa každých 12 rokov, takže nie je pes ako pes.
neznámy
neznámy | 9.1.2014 09:38
Ono to totiž asi vychází ze špatného pochopení vlastnosti psa - enní každý stejný a už vůbec ne každý věrný :-). Kupříkladu já mám psa (tedy fenku), která nade vše miluje svobodu a utíká pořád, byť má dostatek výběhu i procházek. Je to velmi svobodomyslná psí duše....a tak to je i čínských znamení - neznamená to, že když je někdo pes, bude automaticky jen na svém dvorečku. Moje kamarádka je také ve znamení Psa - a je neskutečně odvážná - hotová cestovatelka - jezdí na vlastní pěst do Albánie, Rumunska a dalších prapodivných zemí. Ale partnera nemá, takže věrnost se dá stěží posoudit.
neznámy
neznámy | 9.1.2014 10:11
Áno, beriem ho ako ďalší aspekt. K tomuto osobnému horoskopu, čo sa dá spraviť tu na tejto stránke. Už veľakrát sa mi podarilo správne odhadnúť kto je aké čínske znamenie, je to sranda. :-D
neznámy
neznámy | 9.1.2014 15:14
Niektoré znamenia sedia, iné menej napr. ja som verný drevený had a môj ex pravý opak, aj keď iný živel, obaja v tom istom roku. Skôr je to asi o tom, aký má človek rebríček hodnôt a vôbec postoj k životu a vo vzťahoch...
neznámy
neznámy | 9.1.2014 20:51
Zdravím. Mám o tom doma nejaké knihy. Často si v nich pred spaním čítam a nestačím sa čudovať, čo je na tom pravdy.
Podľa mňa, ale veľmi záleží aj na živle, ktorý ovláda určité znamenie. Ja som napríklad kovové prasa:) a manžel ohnivá ovca. V podstate by sme si mali rozumieť, prasa s ovcou je vraj priaznivé spojenie. Ale podľa feng shuej oheň ničí kov tak, že sa ho snaží taviť a tvarovať na svoj obraz a toto je vlastne ten problém medzi nami, ktorý som pochopila až keď som sa začala zaujímať o horoskopy a astrológiu. Možno keby som sa nebránila a poslušne sa nechala prerobiť na jeho obraz, tak by som bola konečne ideálna manželka;)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...