mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Voľný pokec - 

POZERATE HORORY

neznámy
neznámy | 24.3.2015 08:01
ja nedokazem pozerat horory ci do hororov ladene filmy. prezivat nechutne emocie nechcem. pride mi to akesi uchylne ci co. ale mozno som cudny. a to nevravim ze potom sa vecer bojim ist vedla do tmavej chodby :D -SHAME-
neznámy
neznámy | 24.3.2015 08:33
Kedysi som mala tento žáner celkom rada, ale nie krváky. Horory strašidelné, také psycho. Aj rozprávky tajomné a strašidelné ma bavili najviac. Keď som chodila do táborov, tak som s obľubou deťom rozprávala príbehy o Drakulovi a strašila iných. :)
Ale dnes už asi nie sú ktovieaké horory. Rezazacie a píliace scény sú fakt úchylné a už to nie je len v hororoch, ale aj v seriáloch vysielaných poobede.
nikav
nikav | 24.3.2015 09:46
Presne tak. Prvý raz ma takto poznačil horor Vtáky za mojich študentských čias, horor bol vtedy novinkou a "amfik" bol plný. Nejakú dobu potom som musela v noci chodiť "vedľa do tmavej chodby" pomaly, lebo keď som išla rýchlo /moja prirodzená chôdza/, tak ma vydesil šuchot mojej dlhej nočnej košele z pevnejšej bavlny/šuchot krídel kŕdľa útočiacich vtákov/. Ďalší horor ma poznačil navždy, odvtedy si nemôžem umývať hlavu sediac vo vani a pustiť si tak sprchu na sklonenú hlavu - chytil by ma des, lebo nič nevidím, iba krv striekajúcu po igelitovom závese. Určite viete, o ktorý horor sa jedná.-WINKIE-
marcie
marcie | 24.3.2015 09:51
nie si vôbec čudný, podľa mňa si len normálny ... ale už to tak vyzerá, že v dnešnom svete sa normálny človek cíti čudne ... -BYE- hororov máme dosť v reálnom živote :)
neznámy
neznámy | 24.3.2015 10:16
Už nie :)
... ale kedysi to bol môj najobľúbenejší žáner. Nie však horory s príšerkami, žiadne zombie a múmie. Skôr ma zaujímali psychopati a ich choré, zvrátené, inteligentné psychologické hry a hry s ľudským strachom. Toto mi je dnes vyložene odporné. Vtedy som inak mala tranzit od pluta na lunu - kvadrát, tak možno preto.
Ďalej ma bavili tie o duchoch. Emocionálny vrchol som zažila v polke filmu V moci diabla a od toho momentu som už nikdy žiadny horor nevidela a nemám tú potrebu zažívať tento typ extrémnych emócii :)
neznámy
neznámy » nikav | 24.3.2015 10:18
Mňa naopak :) ... takto poznačil Kefer. Po prečítaní jeho diela som odmietla pozrieť si "Nezvratný osud" s mojím vtedy 12 ročným synovcom :D
neznámy
neznámy | 24.3.2015 10:19
Přesně tak, já jsem neviděla asi jediný horor celý a pokusů se na ně dívat bych spočítala tak na jedné ruce. Nesnáším tenhle typ filmů, je mi z toho psychicky zle. To samé příliš akční filmy, násilí, vraždy, psychárny. Čudný nejsi, jsi normální a očividně hodně sensitivní ;-)
neznámy
neznámy | 24.3.2015 10:30
A na zprávy se koukáte?Vy,co nemůžete koukat na horory...:D
Putes
Putes | 24.3.2015 10:41
Kdysi jsem se na ně těšila, ale pak mě semlel horor zvaný život a byla jsem hned vyléčená. V žádném případě se na nic takového nedívám.-NOOO-
neznámy
neznámy | 24.3.2015 11:00
Na správy nieeeee -NOOO-, na to nemám žalúdok.
nikav
nikav | 24.3.2015 11:00
Moja dcéra /40/ sa naozaj nepozerá na televízne správy kvôli tým hororom v nich. Keď som u nej na návšteve, tak si musím dať zvuk celkom ticho, ona je napr. v kuchynskej časti a nesmiem jej o ničom ani referovať. Nechce vidieť, ani počuť, inak sa vážne ohradí.
Je zvláštne, že kým študovala, sledovala nejaký západný seriál z nemocničného prostredia - záchrana životov - urgentné príjmy. Zhon, stres - išlo o život. To som nemohla pozerať ja, lebo takú situáciu sme v skutočnosti zažili s malým synom. Ja správy znesiem, mám na to nejaké škorpiónske vlohy, čo mi pomáhalo aj v opatrovateľstve.
neznámy
neznámy | 24.3.2015 11:06
Ne, není to můj žánr. Za jedno mám velmi bujnou fantazii a v těch nejnevhodnějších chvílích, kdy jsem sama, ve tmě,.. se mi pak vybavují ty krizové scény. A za druhý ani během filmu se necítím dobře. Nejde jen o horory a jiné psycha. Nemůžu se dívat třeba ani Vrchní prchni, i dkyž je to v podstatě komedie nikdy jsem se nemohla rozhodnout jestli chovám k tomu lumpíkovi sympatie nebo antipatie a to napětí, jestli už ho dopadnou, nebo ještě ne, mi dělá děšně zle na solar plexu :-D
neznámy
neznámy » nikav | 24.3.2015 11:08
Ja som na správy alergická nielen kvôli hohorom, ale hlavne kvôli cielenej manipulácii, ktorú s nami média robia.
marcie
marcie | 24.3.2015 11:08
Keď tak nad tým rozmýšľam, tak správy som nepozerala už pár rokov ... nechýbajú mi ... telka tiež nie ... máme, ale nezapínam ju :)
nikav
nikav | 24.3.2015 11:38
Pokiaľ si to človek uvedomuje, nenaletí a neublíži mu to. Vtedy vnímam absurdnosť a úbohosť toho úsilia. Chcem mať prehľad, čo všetko je množné, lebo je dobré poznať taktiku nepriateľa. Ale správy pozerám hlavne vtedy, keď sa deje niečo mimoriadne, teraz to bolo zatmenie slnka.
neznámy
neznámy | 24.3.2015 11:42
Nie:D
neznámy
neznámy | 24.3.2015 11:44
tak som rad ze nie som pripeceny lebo jeden nikdy nevie :D

podla mna clovek ktory pozera horory je nejaky masochista ci co. zabijanie vo filmoch mi nevadi v tom som vychovany od malicka. spravy mi nejako nevadia moc, je to manipulacia to je jasne. takmer ich nepozeram a ak hej tak velmi skoro prepnem.
neznámy
neznámy | 24.3.2015 11:48
Ne, na zprávy se tež nemůžu koukat! -PUKEY-
marcie
marcie | 24.3.2015 11:49
a keby si aj bol, tak sa nič nedeje ... -BIGEYE-
neznámy
neznámy | 24.3.2015 12:30
Takže si nám chtěl vlastně oznámit,že Ty jsi ten normální,zatímco ti,kteří mají horory v oblibě jsou masochisti nebo podivíni.:D
Tak gratuluju,že jsi na té "zdravé straně" -YES-


Mě třeba nevadí horory,na rozdíl od válečných filmů,protože dokážu oddělit filmovou fikci od reality. A taky nemám strach.
U válečných filmů ale vím,že to je nebo byla realita.Válčí se prakticky pořád někde a ty příběhy se odehrávají podle podobných scénářů v každé válce.
Podobně to mám se zprávama.
Před několika lety jsem zjistila,že mne vždycky úplně zdrbnou a tak se už asi 6 let na zprávy nedívám vůbec.
Stránka:
1 2 3 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...