mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Oznamy a akcie - 

Slnečník č.5 – rozhovor so Z. Antares

LoveIsTheLaw
LoveIsTheLaw | 21.9.2016 21:10
Vychádza už piate číslo kulturno-literárneho časopisu Slnečník. Opäť v prvom rade sa chcem poďakovať stránke www.zverokruh.sk, samozrejme, nemôžem opomenúť ani stránku www.horoscopeyourself.com, ako hlavných mediálnych partnerov. Jedným slovom, ďakujem. :)

Čo sa týka záujemcov duchovna, najmä tarotu, pripravili sme pre vás rozhovor azda s najznámejšou a zároveň najuznávanejšou vykladačkou tarotu, samozrejme, nielen to. :)

Redakčná rada uvíta, ak si tvorivý a chceš sa prezentovať svojou tvorbou, stačí, aby si ju poslal na náš redakčný email slnecnik.redakcia@gmail.com, resp. na môj LoveIsTheLaw125@gmail.com.

Na facebooku nás nájdete pod príznačným názvom: Časopis Slnečník

Všetky čísla si môžete (aj to aktuálne) stiahnuť v PDF na našej už funkčnej stránke tu: http://www.slnecnik.eu/archiv

Prajem príjemné čítanie.
neznámy
neznámy » LoveIsTheLaw | 22.9.2016 00:01
juj pani Antares super,teším sa prečítam,,,ďakujem ako vždy:)
neznámy
neznámy » LoveIsTheLaw | 1.10.2016 12:25
Mám prečítané všetky čísla od začiatku až po koniec-HEART-

Časá je moja srdcovka, aspoň neospostiem načisto na materskej dovolenke a niečo sa aj naučím :D
Zaujal ma svojou všestrannosťou, myslím si, že každý milovník umenia si tam nájde svoje. Je to taký všehopriateľský reprezentant nielen slovenskej, ale aj zahraničnej umeleckej tvorby (spomeňme napr. životopis Gustava Meyrinka a jeho preslávený román Golem, ktorý je v jednom z čísel) Pripomenulo mi to, že som ten muzikál chcela raz vidieť naživo, čo sa mi, žiaľ, vďaka smrti jedného z protagonistov nepodarilo, ale opäť som si ho kukla aspoň na youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=oaV91AT3J10 />
Okrem toho som vďaka časáku spoznala autorov, o ktorých som ani netušila a pravidelne ma zaujme estetická úprava časopisu, ktorá je stále lepšia a lepšia..to všetko vďaka šikovnému šéfredaktorovi, redakčnej rade, grafikovi, fotografovi atď...

No a okrem zaujímavých poviedok a vtipných príbehov, ktoré by asi rozosmiali každého (veď kto nemá rád ľudí, ktorí vás rozosmejú?) som našla v poslednom čísle aj neskutočne zaujímavú poéziu Zuzany Martiškovej, ktorá prináša originalitu, hravosť, život, optimizmus, pre mňa soľ života... tak dúfam, že sa ešte s jej tvorbou v časáku stretnem;)

Ďakujem!

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...