mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Oznamy a akcie - 

KARIBIK

neznámy
neznámy | 2.4.2013 09:10
Rozmýšľala som,komu mám túto ponuku poslať a snáď nebude vadiť,že to dám sem,Cestujem v máji do Karibiku,na ostrov st.Vincent s ľuďmi,ktorým dôverujem a keďže je ešte dosť voľných miest -najmä na júnový termín,tak Vám to preposielam.Kto by nemal záujem o cvičenie jógy,to nevadí,môže tam ísť hocikto-len na dovolenku-YES-
Cena letenky súpa,takže treba jednať rýchlo .
Cesta bude dlhá /asi 30 hodín,s prestupmi a spaním na letisku/...






Spoj sa so svojim vnútrom prostredníctvom sily prírodných živlov a prastarých techník jógovej terapie a naturopatie.


20. máj – 3. jún 2013

10. jún – 24.jún 2013



Predstavujete si ideálnu dovolenku na panenskej divokej pláži s ranou hodinou jógy, poobednou relaxáciou pod kokosovými palmami a s podvečerným kúpeľom v rozohriatom karibskom mori, počas ktorého sa môžete nadchýňaťpohľadom na slnko zapadajúce za majestátnu sopku? Ak je Vašou odpoveďou áno, potom je naša ponuka práve pre Vás! Richmond Vale Hiking and Nature Centre (RVHNC)na magickom ostrove Svätého Vincenta pre Vás pripravil dovolenku, na ktorej zregenerujete svoje telesné, duševné i duchovné sily, naučíte sa ako pracovať so svojim telom a mysľou a ako využívať silu prírody k nastoleniu rovnováhy mysle, tela a duše.
Okrem pravidelných hodín jógy (ktoré zameriame predovšetkým na terapeutické účinky tejto prastarej metódy, či skôr životnej cesty akou jóga vo svojej podstate je), budeme pracovať i s piatimy hlavnými prírodnými elementami a prostredníctvom nich si osvojíme triky naturopatie, ktoré nám pomôžu k prepájaniu sa so svojim vnútrom, k obnoveniu síl, k prebudeniu nášho skrytého potenciálu. Počas workshopu sa naučíme ako cvičením ásan, praxou vedomého dýchania, relaxačnými technikami, meditáciou a silou prírody môžeme liečiť rôzne zdravotné (fyzické či psychické) problémy a nezrovnalosti.

Richmond Vale Turistické a Prírodné Centrum (Richmond Vale Hiking and Nature Centre www.richmondvalehiking.com ) je situované na pobreží krásnej Richmond Vale pláže, divokej pláže Svätého Vincenta a Grenadín, na mieste ďaleko od ruchu civilizácie, na mieste kde končia všetky cesty, na mieste, ktoré je ako stvorené na únik pred ruchom civilizácie. Naše centrum leží 5min. chôdze od pláže a na úpätí sopky “La Soufriere”. Na sever od centra tečie rieka Wallibou a v okolí sa nachádzajú tri vodopády a horúci prameň. V našom centre ponúkame jednoduché, ale pohodlné a príjemné ubytovanie.

Údolie Richmond sa nachádza na severozápade ostrova (severný Leeward), hodinu a pol jazdy auto od hlavného mesta Kingstown. V údolí Richmondu trvalo žije len málo ľudí, skôr tu je možné stretnúť farmárov z malých banánových, ananásových a iných rodinných fariem.

Richmond Vale je rozdelený na prírodné, turistické centrum a na akadémiu (Richmond Vale Academy www.richmondvaleacademy.org), kde sú školení dobrovoľníci pre prácu na rozvojových projektoch na Svätom Vincente a v Strednej a Latinskej Amerike. Svojim pobytom tak podporíte tento dobrovoľnícky program! Všetci hostia sú vítaní zúčastniť sa akcií a programov našich dobrovoľníkov!
Do údolia Richmond ľudia prichádzajú relaxovať, naberať nové sily a oddýchnuťsi od každodenej rutiny. Príďte aj vy a zažite odvrátenú panenskú tvár Karibiku v kombinácii so zážitkovým seminárom jógovej terapie a naturopatie lektorky Petry Sary Pavitry Pavlacovej.

Lektor: Petra Sara Pavitra Pavlacová
Pôvodom Slovenka, Petra Sara Pavitra Pavlacova sa venuje jóge už niekoľko rokov. Po skončení postgraduálneho štúdia v odbore Ľudské vedomie a jógová a alternatívna terapia na Dev Sanskriti Viswadyalaya Universite v Indii vedie semináre, workshopy a osobné konzulácie na poli jógovej terapie, naturopatie, akupresúry a iných alternatívnych terapií. V minulosti pracovala na rôznych projektoch v rozvojových krajinách a v rokoch 2005-2006 stála pri zrode projektu Richmond Vale Academy, kde žila a pracovala do roku 2008.

Jej výuka jógy je založená na kombinácii radža jógy, bhakti jógy, karma jógy, mantra jógy, tantra jógy a hatha jógy so špecifickým

zameraním sa na terapeutické aspekty jednotlivých prvkov (ásan, pranayam, shatkarmas, meditačných a relaxačných techník, dietologie a práce s energetickým systémom človeka). Práca so živlami a intenzívny pobyt v tesnom spojení s Matkou Zemou, tanec, hudba, spev, zdieľaný dialóg…..to všetko sú metódy, ktoré používa k prinavráteniu do stavu rovnováhy a vnútorného pokoja.

Nie len jógová prax, ale i komunikácia s prírodou a pobyt v jej bezprostrednej blízkosti, návrat ku koreňom a splynutie so Všehomírom, to všetko nás čaká na prelome mája a júna na Svätom Vincente!

Počas voľných dní Vám ponúkame servis nášho skúseného horského vodcu Franklyna, s kotrým môžete vystúpiť na sopku alebo sa vybrať k vodopádom a či na trek do tropickej džungle(nie je súčasťou balíka kurzu). (http://www.richmondvalehiking.com/TextPage.asp?MenuItemID=43&SubMenuItemID=106)

Seminár bude prebiehať dvojjazyčne v angličtine a slovenčine (prispôsobíme sa jazykovej vybavenosti účastníkov).

Cena na osobu: 590 EUR (cena sa odvíja od aktuálneho kurzu amerického dolára)

V cene je zahrnuté:

-ubytovanie (14 nocí na Richmond Vale Hiking and Nature Centre http://www.richmondvalehiking.com/TextPage.asp?MenuItemID=60&SubMenuItemID=211

-plná penzia (vegetariánske raňajky, obedy a večere v každý deň programu)

-jedna až dve dvojhodinové vyučovacie hodiny jógy denne (jógovej terapie), naturopatie

-rozšírený program Petry Sary Pavitri – jógová terapia a osobná konzultácia

-jeden večerný rituál

-spoločenské programy, přednášky, dokumentárne večery a prezentácie Richmond Vale Academy

-čaj, káva, ovocie v čajovom kútiku

-jedna voľná lekcia jazdy na koni

V cene nie je zahrnutá:
-doprava na a zo Svätého Vincentu a Grenadín (v prípade záujmu poskytneme informácie k doprave a letenkám; skupinové zabezpečenie dopravy)
- doprava z letiska na RVHNC
- vreckové a iné osobné výdaje vrátane suvenírov, masáží (v našom centre k dispozícií)
-výlety a exkurzie
- zdravotné a cestovné poistenie

Vaši známi, priatelia, rodinní príslušníci a iní necvičiaci doprovod sú u nás srdečne vítaní! Pre informácie o cenách a podmienkach nás prosím neváhajte kontaktovať na nižšie uvedených emailových a telefónnych kontaktoch.
Podmienky registrácie: k záväznej registrácii je potrebné zaplatiť depozit 200 EUR. Platbu v plnej výške je potrebné uhradiť najneskôr 45 dní pred začiatkom kurzu.
V prípade záujmu a pre bližšie informácie nás neváhajte konatktovať na- english: info@richmondvalehiking.com , skype: richmondvalehiking; slovak/czech/english: petrasara@gmail.com, skype: sararichmondvale, tel. Č. 00421 902 230 621, 0915 416853
www.richmondvalehiking.com, www.richmondvaleacademy.org , http://www.facebook.com/Richmond.Vale.Hiking.Center?ref=ts&fref=ts
neznámy
neznámy | 2.4.2013 09:53
nehledáš milence?-LOL-
budu ti tam dvakrát denně masírovat záda tibetskou technikou horká dlaň a každý večer po anglicku zmizím technikou rychlý luft..:)-THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 2.4.2013 10:52
ano-YES-
ale platíš si všetko sám-COOL-
neznámy
neznámy | 2.4.2013 13:53
-ROFL-:D-THUMBSUP-

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...