mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Ľudská duša - 

Zlatokopky....

neznámy
lak
lak | 19.10.2014 13:29
:D chlapec ondra je riadne zakomplexovany :D to ze niekto nechce byt odvezeny priemernym autickom, neznamena ze je na peniaze.. napriklad ma len skusenosti s fiatom a tym lepsim autom nie.. tiez by som sa sla previest radsej na lepsom :D ale zas keby mi niekto ponukal odvoz aj na skode 100, sla by som aj tak, preco nie :D hlavne ze sa veziem :)
btw, tento druh vyplakavaca obecneho zrejme tak skoro lasku nenajde, on totiz hadze vsetky do jedneho vreca.. snazi sa to zakryt formulkou "hadam na mna caka niekde ta prava", ale ta skepsa sa neda nevidiet :D
neznámy
neznámy » lak | 19.10.2014 13:33
-WINKIE-
lak
lak | 19.10.2014 13:34
..este dodam :D podla man tie baby boli skor zhnusene z neho ako jeho fiata :D :D on totiz trepe ze ma nove auto a dava s a s nim fotit a potom prejde k inemu. co cakat od cloveka, ktory klame od prvej sekundy od zoznamenia? :DDD tie, ktore ho nefotili nechapem tiez.. ked uz nukal odvoz, tak nech aj na metle.. :D hlavne, ze by som sa zviezla :)
neznámy
neznámy | 20.10.2014 00:41
jen doufám,že "test národa" je jen lákadlo na stupidní výstup sebezviditelňujícího se alfasamce -ROLL-

nesedl bych s ním ani na koloběžku :D
lak
lak | 20.10.2014 02:29
:D -COFFEE-
neznámy
neznámy » lak | 20.10.2014 08:49
Ani jedne divce tam nedocvaklo,ze jde o recesi.
-NOOO-
neznámy
neznámy » lak | 20.10.2014 09:58
mne sa to náhodou páčilo :) myslím, že to bolo dosť výpovedné, ale je v tom viac než len "zlatokopky". mohli by robiť napríklad test národa aj na chlapoch, na ich slabostiach, že nakoľko sú povrchní oni, aby ich mohli okydávať zase ženy. pre chlapa je prirodzené, že ako prvé ho púta vzhľad (príroda to zariadila tak, aby si hľadal geneticky kvalitný materiál), tiež potrebujú mladú (najatraktívnejší je vek kedy je zrelá rodiť deti a má dostatok síl). výskumníci zistili, že línia ženského tela, ktorá chlapov najviac vzrušuje je bok - od brucha po stehno/koleno. zase príroda: široká panvová kosť je vhodná pre vynosenie fyzicky zdatného dieťaťa. pre ženy je zase vhodný aj starší chlap, pretože chlapom sa tvoria spermie tuším až do smrti, no a základ pre rodinu je to, že žena je v pohotovosti pri deťoch niekoľko rokov 24 hodín denne a na ten zbytok pre život potrebuje chlapa aby zabezpečil rodinu finančne. chlap musí zarobiť toľko peňazí, aby sa najedli všetci členovia rodiny, musí postaviť dom, kúpiť auto a platiť život členom rodiny. takže je úplne prirodzené, že žena má zakódované v genetike potrebu zabezpečiť potomkov všetkým čo potrebujú - strechu nad hlavou, jedlo, teplo, pohodlie a iný potrebný majetok. žena v podstate ani nechce peniaze pre seba, ale pre budúce deti toho chlapa, ktorý chce od nej len sex :D
neznámy
neznámy » lak | 20.10.2014 10:55
Se picnu, test národa!!! :D Já bych sice nešla z žádným cizím chlapem, ať má auto jaké chce. Tenhle typ seznámení naprosto nesnáším. Sice od doby, kdy sama jezdím, tak by mě tohle auto určitě lákalo zkusit, ale tady pořád platí výše napsané :D. Ale jinak přesně jak píšeš, taky si myslím, že byly zhnusené spíš z něho. A myslím, že víc než o těch holkách, to vypovídá o něm.
Ale pobavila jsem se :D
lak
lak | 20.10.2014 16:24
:D tak na toto si chcel poukazat? nuz, nema kazdy zmysel pre humor ako my :D :D
lak
lak | 20.10.2014 16:32
:D ja som sa "pohorsila" :D ale v malom :D strasne sa mi nepaci, ze tie zeny oznacil za zlatokopky :D
a celkovo plati - podla toho co vidim - ze toto o zene povie vacsinou chlap bez buducnosti... tie "zlatokopky" chcu nieco perspektivne, niekoho, kto sa bude vediet postarat o rodinu a ak zena vidi, ze on toho nie je schopny, tak ju nazve "zlatokopka" :) podla mna je zlatokopka, ktora sa pozera len na peniaze, nie aj na peniaze.. lebo z materskej sa zit neda.. to posledne napisane je len moja teoria :D moji chlapi boli vacsinou chudobni - boli mi jedno, ako na tom momentalne financne bol, ak pracoval na zlepseni - , deti nemam a neplanujem, ale keby som planovala rodinu urcite s niekym, kto sa bude v case hniezdenia vediet postarat a nemusi to byt na urovni arabskho sejka :D
neznámy
nikav
nikav » lak | 21.10.2014 00:22
Myslím, že takto uvoľnene to mohol zahrať len úplne vyrovnaný človek a že obidve autá boli použité len ako rekvizity. Dievčatá neboli zlatokopky, len ich urazilo, že si z nich urobil srandu. Ten vtip a vynaliezavosť sú mi sympatické, dobrá réžia.:)
neznámy
neznámy | 21.10.2014 01:00
Tak to zlatokopky su. Inak by do Fiata sadli....ved nedavno bol Fiat lepsi nez Skoda :D
neznámy
neznámy » lak | 21.10.2014 01:04
Nesuhlasim. bol to test na dnesne dievcata a dobu. On bol hercom, ktory vyborne zahral svoju rolu. Keby bol zakomplexovany, tak sa k Fiatu neprizna. -WINKIE-:)
lak
lak | 21.10.2014 01:58
ak bol dobry herec, tak zahral, ze sa priznava k fiatu

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...