mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Láska a vzťahy - 

kazdodenne sny s expriatelom

neznámy
neznámy | 22.5.2013 12:58
ahojte moze mi niekto pomoct?
uz pomaly 3roky sa mi sniva s mojim ex a neviem preco.viem ze nieco chce odomna.tie sny su coraz zivsie a zivsie a niekedy sa rano zobudim velmi tazko., A ked sa niekedy vecer nahodne stretneme v bare tak ma stale obtazuje a chce odomna aby sme sa porozpravali.Myslim si ze ma omna stale zaujem aj mi to naznacuje. Ale on uz nevie pochopit ze ja odneho nechcem nic.Neviem si pomoct poradi mi niekto?
neznámy
neznámy | 22.5.2013 13:45
Co konkretne sa Ti s nim sniva? Pozitivne sny, alebo negativne, ako sa v nich k Tebe najcastejsie sprava? Podla toho ako sa k Tebe real sprava, nie je od Teba odputany, s niecim nie je vysporiadany vo vztahu k Tebe. Skus si ho pred spanim predstavit a skus sa s nim v duchu porozpravat, vysvetli mu, ze ho mas rada, ale ze potrebujes ist svojou cestou. Spytaj sa ho tiez, co ho trapi, co od Teba chce, mozno Ti pride odpoved v sne, mozno real. Druha vec, kedze sa s nim stretavas, tak mas tiez moznost sa s nim aj normalne porozpravat a vysvetlit si veci, zistit, co zostalo medzi vami nevysporiadane, nevysvetlene. Drzim palce.-THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 22.5.2013 15:01
až půjdeš do toho baru příště, zkus tam jít s jiným chalanem.
možná, že se toho spousta vyřeší sama:)
neznámy
neznámy | 8.6.2013 09:52
medo.cz najlepší snár
neznámy
neznámy | 10.6.2013 05:57
Někdo radí snáře, ale v tom to není. Spíše to bude tím, že dotyčný je napojený na Tebe v astrálu a je tak trochu energetický upírek, už tím, že i jinak otravuje. Asi by Tě chtěl přesvědčit, aby jsi byla s ním apod. Nenechat se ovládnout, nebýt shovívavá a skutečně si vzít někoho na pomoc, aby v tom baru dal pokoj.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...