mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Ezoterika a záhady - 

Národ - rodina - rod

nikav
Gitus
Gitus » nikav | 27.1.2015 19:52
to su jake dristy -ROFL--THUMBSUP-
Gitus
Gitus » nikav | 27.1.2015 19:52
to su jake dristy -ROFL--THUMBSUP-
neznámy
neznámy » nikav | 27.1.2015 20:24
No, asi neprestanem mať rád poéziu a niektoré texty piesní od tohto pána...

Ale inakšie je mi hanba zaňho, za takéto názory. Ozaj je to sociálny experiment, keď niekto chce umožniť, aby mali v jednom štáte, v jednom národe, všetci ľudia rovnaké práva? Bez ohľadu na ich sexuálnu orientáciu (ktorú si nevybrali, bola im daná pri narodení).
Čo takto všetkých, ktorí sú v hocičom iný, ako VÄČŠINA národa, zhromáždiť a odviezť niekde za mesto, k tým veľkým jamám??
Ešte sa pamätám na jedného, čo tak veľmi rád a často opakoval slovo NÁROD...

A eutanázia a dookola sa opakujúce diskusie na túto tému? Prečo sa neopýtajú aj tých, ktorých sa to najviac dotýka. Bohužiaľ mnohí z nich už ani nie sú schopný odpovedať, lebo celé mesiace a roky ležia v LDNkách a už iba vegetujú, otupený liekmi proti bolesti a proti všetkým ostatným príznakom prirodzeného odchodu človeka na druhý svet.

Pracujem v zdravotníctve, síce len okrajovo, nie ako zdravotnícky vzdelaný personál, no dívam sa okolo seba a vnímam. V nemocniciach je obrovské množstvo ľudí, udržiavaných pri živote iba s pomocou tún liekov. A farmaceutický priemyseľ, po zbrojárskom druhý najbohatší na svete, si logicky nesťažuje...Už ani nechcem hovoriť o tom, že v mnohých prípadoch lieky skôr škodia a udržujú pacientov v stave chorých, ako by ozaj liečili.

Boh chráň, že by som chcel povedať, že je treba všetkým týmto ľuďom ich právo na liečbu odoprieť. To ani omylom. Len súdim, že by každý človek mal mať právo rozhodnúť o svojom bytí či nebytí, o tom, či chce byť alebo jedným z tisícok pacientov, živiacich zdravotnícky "priemyseľ", alebo slobodným človekom

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...