mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Ezoterika a záhady - 

Kliatby urieknutia .... máte skúsenosti ??

neznámy
neznámy | 28.2.2013 11:11
Ahojte
chcela by som sa spýtať: "Aké máte skúsenosti s kliatbami prípadne urieknutím: Ako ste identifikovali tento stav a ako z toho von. Je tu niekto kto sa tým konkrétne zaoberá? Ďakujem za postrehy námety a rady :)"
vevuska
vevuska | 28.2.2013 12:36
Ahoj urieknutie spoznáš v prvom rade podľa toho, že máš akoby horúčku, ale inak ju fyzicky nemáš. Potom môžeš mať aj pocit malátnosti, prípadne dezorientácie. Ochrániť sa môžeš prebehnutím rúk po očiach, že si ich budeš chvíľu šúchať ( pretože očami všetko prechádza a oči sú cesta do duše), prípadne ak si doma abo v dákej miestnosti tak si prebehni ruky - dlane nad sviečkou, alebo ak vieš jednotlivé čakry kde sa na tele nachádzajú, tak aj tie si môžeš prejsť sviečkou po ľavej strane iba. Pravá strana tela je tzv. studená a tá sa nesmie prehrievať. A potom ešte silou svojej mysle sa môžeš ochrániť, že si sama vytvoríš formulku na ochranu, ktorú si budeš opakovať vždy ako vyjdeš z domu von medzi ľudí. :)
neznámy
neznámy | 28.2.2013 13:11
uriekli ma ked som mala 3 roky, mala som horucky, nic nepomahalo, jedna liecitelka mi vraj nakoniec predpisala kupanie v nejakom odvare z neviem akej bylinky a preslo to, neviem aky druh to bol ale mozem sa spytat ak budes potrebovat
neznámy
neznámy » vevuska | 28.2.2013 16:55
to šúchanie robievam často - asi aj podvedome ... Skúsim, príznaky sa zhodujú... Ešte raz vďaka za radu
neznámy
neznámy | 28.2.2013 18:18
ahoj no ja osobne som na urieknutie citliva ano je to malatnost,pocit na odpadnutie zvracanie u mna. a vobec v mojom okoli je to bezne a hovori sa ze pod urobim ti z oci tri krat smerom von otries kazde oko,potom odfuknes 3x a potom poplujes. je to velmi blby stav.
existuje jedna vysoko kvalitna kniha od jedneho psychiatra a psychotronika MUDR.ROSINSKEHO- CHOROBY Z NENAVISTI
ktory pracoje v zaluzi pri nitre v psychiatrickej liecebni,

O knihe
Vynikajúca fundovaná kniha známeho psychiatra a priekopníka akupunktúry a psychotroniky na Slovensku, zakladateľa a dlhoročného predsedu Slovenskej psychotronickej spoločnosti, ktorú je možné označiť za najvýznamnejší literárny počin v oblasti psychotroniky od vydania Rejdákových Perspektív telepatie v 80. rokoch. Odborný úvod do problematiky psychotronického šetrenia okolností, diagnostiky a odstraňovaní cudzích škodlivých vplyvov, práca je doplnená niekoľkými desiatkami konkrétnych príbehov, ukážok z 50-ročnej liečiteľskej praxe tohto popredného slovenského liečiteľa. Až po prečítaní tejto knihy nájdu mnohí z Vás vysvetlenia určitých podivných javov, okolností a zdravotných či spoločenských problémov, s ktorými ste sa s najväčšou pravdepodobnosťou stretli v minulosti i vy alebo vaši príbuzní, priatelia či známi. :)-NOSMILE-
neznámy
neznámy | 28.2.2013 18:34
ahoj, ešte v časoch, keď som o energiách nemala potuchy a mala som malé bábo doma, bola na návšteve moja teta, ktorí mali postihnutú o niečo staršiu vnučku...zadívala sa na mňa, že pozor, že aby ju neuriekla. smiala som sa tomu, ale skutočne začali problémy, v strachu o bábo som sa smiať prestala a radšej som ju potrela pocikanou plienkou spakruky...zabralo to do druhého dňa...konkrétne sa jednalo o jedenie, odmietala jesť a stále plakala, trvalo to asi týždeň, ale nevracala, ani nemala hnačku. po potrení plienkou do druhého dňa príznaky zmizli...
neznámy
neznámy | 28.2.2013 20:31
Dakujem za typ tu knihu si urcite precitam :-)
neznámy
neznámy | 28.2.2013 20:35
no ked ti mozem poradit objednaj si ju na www.martinus.sk lebo kupit ju asi nekupis. jana.
http://www.martinus.sk/?uItem=96317
neznámy
neznámy | 2.3.2013 14:59
Hm, takú vnútornú horúčku (hoci fyzicku ju nemám) ale taktoež malátnosť a pocity dezorientávcie či priam paniky mávam v poslednom čase pred dôležoitými deadlinmi či skúškami. Práve tú horúčku beriem ale pozitívne - ako znak toho, že moje telo bojuje so stresom a zvyšuje sa mi výkonnosť. Zvyčajne to nastane ´keď potrebujem rýchlo a dobre niečo urobiť, pričom mentálne a fyzicky som príliš unavená a neverím si. Nikdy by ma nenapadlo, že by ma niekto mal urieknuť.
neznámy
neznámy | 2.3.2013 17:07
V té knize MUDr. Theodora Rosinského CSc. je vysvětleno, jaký rozdíl je mezi kletbou a prokletím,uřeknutím,očarováním a kolik druhů existuje, jak moc se to od sebe liší způsobem napadení i projevy+ konkrétní případy.Také ji mám doma. Hlavně při odstraňování figurují očistné svíce, ale někdy to nestačí je nutný otevřený oheň. Zabývám se magií apod. věcmi a teoreticky už přes 20 let. Můžeš si udělat očistnou koupel, kdy se do vody přidávají očistné byliny třeba andělika(ta je dobrá na zlořečení),rozmarýn, šalvěj, bazalka,anýz,vavřín(bobkový list), myje se čistě přírodním mýdlem s vizualizací, že při smývání jde všechno zlé od nás pryč a při vypouštění vody nás negativita opouští.Samozřejmě si i prostory vyčistíme.Do kbelíku na vytírání a omývání domova - 1 pol. lžíce jetele namočíme v octu po dobu 3 dnů.Po vyluhování přidáme do kbelíku s pramenitou vodou. Čajem z divizny se rovněž všechno omývá, můžeme kropit i koberce a oděv. Nebo se dává hrst Lopuchu většího do kbelíku.Do koutů místností sypeme po špetce Bazalky nebo Anděliky.Místnosti můžeme vykuřovat bylinami:Cedr, Santalové dřevo,Rozmarýn,Yzop,Šalvěj,Třezalka,Jalovec,Skořice,Pelyněk,Routa vonná(ta je velmi účinná při čarách neznámých osob),Vavřín.Můžeme si na ochranu pořídit kameny,které způsobí třeba zpětný odraz.Takový je červený Korál-formou amuletu nebo na levé zápěstí.Potom třeba Tyrkys,Lapis Lazuli,Nefrit,Jadeit.Karneol - pohlcuje zášť,závist, působí proti neg myšlenkám,Nosí se jako štít proti energet. upírům.Beryl- na pomluvy,očarování,Fluorit,Peridot (vsazený do zlata) chrání před očarováním, před
"zlým okem".Je toho mnoho, to je jen takový výňatek, jak si pomoci sám.A samozřejmě bílé svíčky na očištění prostoru,mohou být i u koupele.:)
lak
lak | 2.3.2013 20:30
jedna osoba sa pokusala uhranut ma... spoznala som to podla podivneho sustredeneho zlovestneho zmurenia :D nastastie, efekt sa minul ucinku :D dakujem mojim anjelom straznym -HEART- :)
neznámy
neznámy | 3.3.2013 13:15
V živote by som nepovedala, že to skutočne funguje, že to vyskúšam aj ja. Ked mal chlapec pol roka, boli sme raz na hodoch na návšteve. Bolo tam vela ludí, z tej rodiny aj známi, asi 20. Ale atmosféra dobrá a veselá. Chlapec však bol obletovaný, každý bol zvedavý, nakúkali na neho ešte aj ked si pospal..večer ked sme prišli domov, tak plakal "na ratu" ako sa hovorí, doslova vykrikoval zo spánku ked si zdriemol vysilený, strhával sa, nepokojný, no nedalo sa na to pozerať ani mu pomôcť. V noci som mu pretrela oči trikrát smerom von s jeho ocikanou plienkou, normálne s obyčajnou pamperskou, urobila som to už zo zúfalstva, ako som si spomenula na všetky babské rady, lebo som už nevedela čo s ním.
Prestal plakať takmer okamžite..Predtým by som sa tomu smiala, aj všetkým červeným mašličkám v kočíku :) Do akej miery zasiahla tá pocikaná plienka a do akej miery len moje intenzívne želanie, že nech sa "toto stane" posúdiť neviem :)
Putes
Putes | 4.3.2013 17:13
Zajímavé, nikdy jsem o ničem takovém neslyšela, ale návod je to pěkný. Já jsem naopak slyšela, že prokletí může vzít zpět jen ta osoba, která kletbu vyslovila.-FLOWER-
neznámy
neznámy | 4.3.2013 18:33
no ahoj neuveris co som dnes videla bola som v meste a v detskom obchode predavali nieco nejake gombiky ci co proti urieknutiu deti.parvaroma-THUMBSUP-
neznámy
neznámy » Putes | 4.3.2013 18:36
Promiň, že reaguji, ale to je to, o čem jsem psala, že v knize toho Rosinského a vůbec celkově se rozlišuje prokletí od kletby a uřeknutí a očarování, či vampýrské napojení. To, co se stává u malých dětí, jako "zlé oko", je uřeknutí "uhranutí" a je to nejslabší forma z těchto zlých negativit. Projevuje se bouřlivě, teplotami, zvracením,pláčem, ale jde zahnat nejlépe. To, co vyslovila ve zlém osoba, která to může vzít zpět je kletba - rodová nebo přímá. Je to nejlepší forma "vyléčení"vzít to zpět, ale existují i jiné formy,třeba si pamatovat vyřčená slova do detailu, ale to už právě musí odbourat odborník jako on. Neboť při rodové kletbě, která vznikla někdy před mnoha generacemi a stále funguje do dneška, nemusí být zúčastnění vzniku již naživu.
No a pak je prokletí a to je úplně jiná věc. Fakt je, že tyto negativity a jejich rozdíl a určování, o co se jedná + další postup léčby, zabralo celou knihu. Je tam toho opravdu spousta, co existuje a ne všeho se jde zbavit lehce a ještě k tomu osobně.Myslím, že toto umí jen málokdo a MUDr. Rosinský,CSc. jako psychiatr a znalec parapsychologie,akupunktury a východoasijských léčebných metod je jediný.
Putes
Putes | 5.3.2013 07:17
Sice jsem o tom tu už psala, ale pořád mi to nedá, protože kdysi dávno jsem byla osobně svědkem prokletí a dodnes nevím, jestli se tato kletba naplnila nebo to bylo jen náhodou. O co šlo:
myslivec zastřelil někomu psa a ta majitelka se tak rozčílila že, že vykřikla ,,ja ťa preklínam, bodejť by ti parchanti zchromli. Ještě dnes se mi z toho ježí všechny chlupy. Po čase se tomuto muži narodilo postižené dítě Dawnovým syndromem a asi po 12 letech to děvčátko zemřelo. Dodnes si to neumím vysvětlit. Jo, jsou věci mezi nebem a zemí...-NOOO-
neznámy
neznámy » Putes | 16.3.2013 20:49
Ahoj, kledba se dá vyčistit prostřednictvím SRt a nejenom v součastném životě. Kledba se přenáší do všech životů a ne jenom dotyčné osoby , ale může jít i na děti. Uhranutí se dá také odstranit červenym šátkem vytřením očí jak již to tady bylo popisováno.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...