mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Cesty tela i ducha - 

čakry

neznámy
neznámy | 12.8.2010 01:55
prave ma silne pichalo v oblasti myslim ze Višuddhi a Anaháta. mal som taku srdcevrucu debatu a myslel som, ze mam astmaticky zachvat :-D... pocit ako ked si date velke susto a to uviazne v krku. tak tento pocit som mal aj na srdcovej cakre.
co to presne znamena? zdalo sa mi ze som tieto pocity mal ako maly ale uplne som tie spomienky potlacil. nepamatam si okolnosti ale ta bolest mi to pripomenula. podotykam, ze som nic nejedol. a ten tlak bol najprv len na srdci a potom sucastne aj v krku. nebol som schopny chvilu vnimat a reagovat a ulahcovalo mi to zadrziavanie dychu.
nahovaram si to alebo mam ist k doktorovi? :)
neznámy
neznámy | 12.8.2010 09:06
Synku... jako starý bosorák ti doporučuji rospustit lžičku sody bikarbony ve vodě a vypít... Pálí tě žáha....
Čakry nebolí...
neznámy
neznámy | 12.8.2010 12:24
palenie zahy som uz mal. toto bolo skor ako bodnutie. a trvalo to nie dlho. ked to preslo som si lahol. sice som spal ale rano som bol este viac unaveny. zaha to asi nebola ale nebudem sa hadat. taku bolest si predstavujem ked zasadi kung-fu bojovnik svoj uder :). iii ja!! puk puk. hrud a krk a zaraz je clovek vyradeny :-D..
neznámy
neznámy | 12.8.2010 12:31
čakra je stav a úroveň energetických častí tvájo já -- a vědomí ....takže dvě polévkové lžíce sody..a večer méně trávy... a místo telky či DVD solidní knihu.. Dobrá je i masáž od fajné dívky
neznámy
neznámy | 12.8.2010 12:31
:):D:D:)-ROFL-
neznámy
neznámy | 16.8.2010 19:18
Čakry a stav v akom sa nachádzajú sa určite prejavuje cez telesné orgány v ich blízkosti. Štvrtá čakra, tzv. srdcová je veľmi závislá od emócií aké človek prežíva. A nielen táto. Napr. tretia čakra v oblasti Solar plexus sa pri emócii strachu prejavuje veľmi výrazne, čo zažil každý kto niekedy prežíval strach a úzkosť.
Piata čakra sa napríklad prejavuje pocitom akoby hrče v hrdle, keď je narušená komunikácia a človek by chcel čosi vyjadriť, ale nemôže. Pripadá mi zvláštne oddeľovať stav čakier od telesného stavu človeka.
neznámy
neznámy | 16.8.2010 21:21
Čakry nie sú telesné orgány, ale energetické centrá tela...preto nemôžu bolieť...ale samozrejme keď nepracujú správne, môže sa prejaviť zdravotný problém...telesný alebo psychický...ale pôsobí to aj opačne ako píšeš...keď sa čakry zharmonizujú, dosiahne sa odstránenie problémov...telesných, ale aj strachu, nepokoja...Mareka určite nebolela žiadna čakra :D...možno tá žáha -LOL-
neznámy
neznámy | 16.8.2010 21:43
Asi je to len hranie sa na slovíčka. Myslím, že aj Marekovi je jasné, že ho nebolela čakra :), ale že sa na jeho telesnom stave prejavovalo jej pôsobenie. A skôr to bol telesný prejav od chrbtice. Pálenie záhy je od prežratia sa, alebo od prekyslenia. Ale svaly na chrbtici reagujú často práve na emocionálny stav duše.
Všetko je to navzájom prepojené, telo a duša sú prepojené. Je to jeden človek, ktorý je jedným celkom, hoci má viacero tiel. Fyzické telo nie je od tých ostatných oddelené, hoci sú ľudia, pre ktorých je fyzické telo jediné reálne.
neznámy
neznámy | 20.8.2010 22:33
...ano máš pravdu...ja iba preto, lebo to Marek tak zvláštne napísal...že ho pichalo v oblasti Višuddhi a Anaháta a mal divné pocity na srdcovej čakre :) ;)
neznámy
neznámy | 18.10.2010 09:35
Bolesť vzniká ako nerovnováha energie v energetickom centre- meridiánových dráh.
Konkrétne je to nahromadenie energie v určitom svale a neschopnosť jej rozptylu. spávnou jemnou masážou a dýchaním si tento stav úplne v pohode varováš.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...