mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Zmena pohybu planét

neznámy
neznámy | 6.10.2013 14:33
Určite každý z vás aspoň trochu pozná, koľko škody dokáže retrográdna planéta porobiť. Môj horoskop sa pýši priamo 6 retrográdnymi planétami a skutočne by som už uvítala, keby mi aspoň jedna zľahčila bremeno, ktoré na mňa dokopy zváľajú.

Ale keďže sa tejto oblasti nerozumiem, chcem sa spýtať, ako vlastne môžem zistiť, kedy mi planéta zmení/zmenila pohyb? (Okrem tých všeobecných zhrnutí, kde sa píšu retrogradity pre mars-venušu-merkur pre ten onen rok. )

Ďakujem vám pekne, veľmi mi to pomôže -HEART-
neznámy
neznámy | 7.10.2013 21:05
Takže, nikto? :(
neznámy
neznámy
neznámy | 7.10.2013 22:25
Sežen si efemeridy/bývají na 10 let=tzn rok Tvého narození/-v efemeridách si najdeš své narození a u planet,které máš v retrograditě-počítáš +1den=1rok života-počítáš tak dlouho,dokud planeta nepřestane být retrográdní=tedy dokud nezmění směr svého pohybu-u rychlých planet to bývá dříve u transpersonálů se to taky může udát i po desetiletích...pokud máš astro program-lze to počítat i v programu...snad je to srozumitelné...
neznámy
neznámy | 8.10.2013 01:28
na to nepotrebujes efemeridy, staci ti nejaky astrologicky program, ktory pocita sekundarne direkcie (napr. starfisher)...a v nich pomocou krokovania lahko zistis, kedy planeta meni svoj pohyb...
inak by som ti napisal nieco k tejto teme aj viac, lenze ja som ten pripad, ktory nema v radixe ziadnu retrogradnu planetu a dokonca ani v direkciach sa mi este ziadna planeta nezacala otacat....to bude az niekedy okolo patdesiatky:)
neznámy
neznámy | 10.10.2013 21:47
Ďakujem vám pekne sa odozvy. -FLOWER-
Rudi, ďakujem, a tak to si ma zaskočil teraz, popravde, síce nemám dostatok skúseností s astrológiou, ale nemyslela som si, že sa to vôbec dá. Aby mal človek takéto "čisté" kolečko. :D Celkom (v dobrom) závidím. -LOL-:)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...