mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Venuša v panne

neznámy
neznámy | 4.5.2017 08:24
Zdravím , Je tu máj lásky čas a mňa stále straší moja Venuša v panne , Vraj je to nešťastná láska :) a ľudia sú väčšinou sami s Venušou v panne... aké máte vy skúsenosti ?
neznámy
neznámy | 4.5.2017 09:32
Poznám osôbku s Venušou v Panne. Má za sebou 3-ročný vzťah, ktorý dopadol na prd. Už je skoro rok sama, aj keď o nápadníkov núdzu nemá. Myslím si, že ešte stále nieje s tým rozchodom zmierená.. Rozum vie, že to tak malo byť, no srdce to nechce pripustiť. Ak to nepríjme, tak sa z miesta nepohne a nový vzťah nepríde. Inak na lásku je vhodný hociktorý mesiac v roku, nemusí to byť nutne máj.. -FLOWER-
neznámy
neznámy | 4.5.2017 10:11
Bratr má Venuši v Panně. Bratr není sám cca od 13 let, vztahy má většinou stabilní, dlouhodobé, takže si nemyslím, že podmínka samoty je nezbytná. Spíš neumí sdílet, radovat se z toho, že je něčeho součástí. Za vším je vždy hledisko praktičnosti, výnosu.
neznámy
neznámy | 4.5.2017 12:50
áno,tá praktická stránky tam je :)
neznámy
neznámy | 4.5.2017 12:55
To príde samo časom keď ten zbožňovaný človek zrazu ani nevieme prečo z toho piedestálu spadne a už to nebolí :)

áno, hocijaký mesiac ale teraz to až kričí , prebúdzajúca príroda okolo a všetko s tým spojené :)
neznámy
neznámy | 4.5.2017 15:13
Souhlas, mladší dcera má Venuši taky v Panně a ten popis vcelku dost sedne. Možná jí to podporují hned tři trigony na ni.
Ale obecně Venuše v pádu ideální není.
To starší má ve Štíru, což bych řekla, že je mnohem náročnější..
neznámy
neznámy | 4.5.2017 15:29
Vyhýbám se posuzovaní, co je víc, pro každého je subjektivní zkušenost, co si má prožít. Každý má naloženo někde víc, někde míň. Ale obecně ano: Venuše ve Štíru se svou touhou po absolutnu, destrukci, intenzitě má mnohem blíže nakročeno k citovým dramatům. (Má ji pro změnu babička.) Pořád je to jen prvek -FLOWER-
neznámy
neznámy | 4.5.2017 15:39
Určitě záleží na celkovým horoskopu. Nedá se to posuzovat samostatně.
neznámy
neznámy | 4.5.2017 18:22
Zkušenosti mám opačné.

Možná je Venuše v panně náročnější, na partnera i na sebe, to asi jo, ale záleží na celém kolečku a na aspektaci, žádné umístění není předpokladem pro samotu - podle mého názoru.
I to, že Venuše v Panně kouká především na praktickou, možná hmotnou stránku, tak to opravdu závisí na kontextu. Já tam mám dočista bláznivou, nepraktickou Venuši...
Jen se nenech otrávit nějakými novinovými brebty!:)
neznámy
neznámy | 4.5.2017 21:08
Venuša v panne chce takú lásku, ktorá pozná všetky práva a povinnosti, je náročná a preto je automaticky nešťastná, pretože jej perfekcionalizmus nemôže splniť nik...a muž, ktorý je vlastníkom takej venuše, tak ten chce dokonca cudnú ženu.
Viem to...môj ex ju má, venušu v panne v tesnej konjunkcii s plutom. Čistý grc-WINKIE- ...pardon za výraz:)
neznámy
neznámy | 4.5.2017 21:15
A tá cudná žena má venušu kde ? :)
neznámy
neznámy | 4.5.2017 21:23
Najlepsie keby mala co najviac os. planét v panne, to by mu vyhovovalo.

Čo sa mňa týka, môj výzor a ako pôsobím na ľudí...asc. v panne mu vyhovoval, no moj mesiac v škorpiónovi v treťom dome- t.z. moje dvojzmyselné reči ho priam vytáčali do nepríčetnosti a moja venuša blíženka potrebuje vzduch a lietať:)
neznámy
neznámy | 4.5.2017 22:04
Ahaaa tak to preto som taká :) aj ja mám lunu v škorpiónovi ale v 11 d. :)
lak
lak | 4.5.2017 23:42
ja by som to ako deficit nevidela, ak je clovek prijemny, tak sa aj s takou venusou uplatni.. :)
neznámy
neznámy » lak | 5.5.2017 09:57
Veru :) ...Kazda venusa je krasna, prijemna a dokaze sa zapacit tomu druhemu, len najst ten spravny protajsok.

Pochopila som, az ked som spoznala astrologiu. Moja nativna venusa blizenka je do vetra, vzdusna zienka, koketa a som rada ked sa pacim. Direkcna je uz cca 15 rokov levovi a este si tam zopar rokov pobudne:) Moj otec mal venusu v levovi, vzdy vravieval, ze sa rad pozera na pekne zeny, ved ked maju co ukazat, nech to predvedu... a nechape preco manzel na mna ziari, ved by vraj mohol byt rad, aku ma peknu zenu. Na moju mamu nikdy neziarlil, myslim tak chorobne a nebol ani zaletnik...To ale niekto s venusou v panne nepochopi, ten to chape pri takej zene ako som ja tak, ze je to nemoralne a zle, takto sa ukazovat, ked je zena zadana. Dokonca vie co si okolie o nej mysli, nieco ...akoze je to lahka korist pre muza-NOSMILE-
A je velice, velice pohorseny ...

Myslim si, ze suhra venus v partnerskom vztahu je velmi dolezita, dokonca si myslim, ze ich neharmonicke spojenie je pri krachu ta pricina, kvoli ktorej sa dvaja napokon aj napriek snahe rozchadzaju.

PS: A moj drahy ma tu nativnu v strelcovi a direkcnu vo vodnarovi...nase venuse su stale v opozicii, co je super:)
neznámy
neznámy | 5.5.2017 10:11
Zrejme máš silnú venušu a preto je pre teba v synastrii doležitý súlad venúš. Pre niekoho iného može byt doležitejší napr. súlad merkúrov.
Ja osobne preferujem všakovaké "lunetické" spojenia-PUH-. Vo vztahu muž -žena na prvoplánovej rovine;) aspekty marsu na moju venušu.
neznámy
neznámy | 5.5.2017 10:48
Mam ju v desiatom dome a je fakt,ze mne sa vsetko musi v prvom rade pacit, ci je to clovek, prostredie v ktorom som, ci situacia, dalej je v trigone na mars vo vodnarovi, v bikvintile na lunu a kvinkunxe na jupiter obaja v tretom dome, no kvadratuje mi ju velmi tesnym aspektom pluto z prveho domu...myslis ze je toto silna venusa?:)...nikdy som nad tym takto nepremyslala...
neznámy
neznámy | 5.5.2017 12:26
:) noooo, tak poznam muzov s venusou v panne a od cudnosti v laske maju velmi daleko-PUH- ak by som mal jednym slovom charakterizovat venusu v panne (nechcem to vsak pausalizovat na jednu z desiatok konstelacii v horoskope...), tak by som nepovedal, ze taky muz vyznava cudnú lásku, ale skôr čudnú:D
bud fakt dba na nejaku mravnu cistotu a mariansky kult v laske:) alebo ta jeho analyzicka povaha v zmysloch mu moze prinasat celkom slusnu skalu uchyliek:)
neznámy
neznámy | 5.5.2017 12:36
nooooo:)...pisem bez diakritiky, takze by som sa aj mohla vyhovorit ze som myslela lasku Čudnu-LOL-...ale nie, myslim to tak, ze ten samotny majitel takej venuse vyzaduje od zeny aby sa k okoliu spravala cudne, chapes?...nepretrcala sa a nebola vyzyvava...a pritom sam ma , samozrejme podla aspektov v horoskope sklony k perverznostiam napriklad a nenavidi sa sam za to, ale to zalezi naozaj na konstalaciach. ja pisem len o tom co som na vlastnej kozi zazila. Moja mama ma slnko, merkur aj venusu v panne a je riadny puritan:)
fiohattu
fiohattu | 5.5.2017 12:57
A vieš nám tak v skratke vysvetliť, kde hľadať tú partnerskú samotu?
čo to spôsobuje? a kde to hľadať okrem Venuši čo naznačuje, že človeka čaká obdobie samoty či dlhšie alebo kratšie...Ďakujem -YES-
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...