mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

V skrytej realite je na ťahu Vodnár a Lev

neznámy
neznámy | 24.9.2018 07:19
Neviem či ste si všimli a viem že nebudete so mnou všetci súhlasiť, no ja vidím pôsobenie Lilith a Seleny teda Čiernej a Bielej Luny. Lilith a dračí ohon stojí vo Vodnárovi a Selena stojí v Levovi spolu s dračou hlavou.
Uranistický Vodnár nemá problém chápať duchovno, lebo on je v obidvoch rovinách OK no horšie je to s Levom, on ma rad to čo je viditeľné, nemá rád tajomné veci.
Tieto dva body na nebi hovoria o veľkej zmene myslenia a zaradenia sa teda na svetlo a temnotu.
Vyťahuje z nás všetky tiene a veru kostlivci len tak padajú zo skríň, čím viac ich tam bolo tým väčší hluk narobia.
Myslím že k tomuto už viedli ľudí aj mesiace skôr kedy bolo všetko sťažené, bolo mnoho retrogradných planét a nútili ísť na koreň veci.
No ak by to malo byť tak ako mne Selena v januári povedala vo sne tak by to malo riadne otriasť aj politickou scénou a ukázať zákulisie toho všetkého, no myslím že to vždy kopíruje ľudí či sme už na to prepravení.
Ospravedlňujem sa tým ktorí tieto body neberú za svoje, ja zase nerozumiem tej starej astrologií, jednoducho toto je pre mňa intuitívne a sedí mi to viac.
Magnician
Magnician | 25.9.2018 14:31
a ako dlho,,je tento úkaz na nebi?lebo mám pocit akoby sa toto už dialo dávno-SHAME-
neznámy
neznámy » Magnician | 25.9.2018 15:31
Aj ja mám pocit že to je dlho, určite pár mesiacov.
Magnician
Magnician | 25.9.2018 16:49
ja len,že či sa to časovo zhoduje,,,ak ten tranzit pôsobí,,lebo mne sa vidí,,že je to už zopár rôčkov,preto ma zaujímalo,,že už ako dlho sú tieto dve, ktoré sa spomínali v Levovi a Vodnárovi,samozrejme nechcem spochybňovať ale predsa-FLOWER-
neznámy
neznámy » Magnician | 25.9.2018 17:55
No u každého to môže byť inak - ved aj planéty aj domy máme inak a teda ak je človek už vysporiadaný s tým všetkým, strachy vytiahne na svetlo a ujasní si smer tak ani táto konštelácia mu už neubližuje, iba sprítomní a zviditeľni niektoré aspekty tohto javu.
Magnician
Magnician | 26.9.2018 19:28
áno je to logické

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...