mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Astrológia a horoskopy - 

Tranzity Venuše

neznámy
neznámy | 29.7.2014 09:31
Viem, že tieto tranzity sa neberú za obzvlášť významné keďže Venuša sa pohybuje dosť rýchlo. Napriek tomu sa vyskytnú dôležité udalosti práve v období keď tranzitujúca Venuša aspektuje nejaký významný prvok v osobnom horoskope, najmä keď sa k tomu pridajú významnejšie aspekty transpersonálnych planét. Preto by ma celkom zaujímalo, či sa pamätáte na nejakú udalosť, kt. súvisela s tranzitom Venuše. Ďakujem za príspevky. :)
neznámy
neznámy | 29.7.2014 09:46
Většinou pociťuju kvadratury a to tak, že víc rozhazuju, víc mlsám, jsem víc žádostivá, takže se v těchto dnech vyhýbám obchodům a jiným lákadlům, abych nesplakala na výdělkem :-)
neznámy
neznámy | 29.7.2014 10:04
Musím se přiznat, že tohle je jeden s tranzitů, který moc nesleduju, protože je rychlý. Akorát jsem si všimla, že když je Venuše v nějakém pozitivním aspektu na Neptun, tak se mi většinou podaří v obchodě ukořistit nějaký velmi vkusný kousek oblečení a to bez jakéhokoliv úsilí a povětšinou v prvním obchodě do kterého vkročím :D Ale toho jsem si začala všímat jen díky Zverokruhu.
Jinač vnímám tranzity NA Venuši, což je pochopitelné když se podíváš na můj radix. Například pozitivní aspekty na Venuši mi většinou přinesou nějaké pěkné chvilky s partnerem a tak :D Více si vychutnávám cokoliv, od jídla až po radovánky různého druhu ;-)
neznámy
neznámy | 29.7.2014 10:08
Hmm, no to máš pravdu, že tie negatívne aspekty Venuše majú sklony k prehnaným výdavkov a k rozmaznávaniu sa :)... Ja mám teraz tranzitujúcu Venušu rovno na IC v opozícii na MC, Merkur a Slnko, tak neviem... Keď mi však Venuša vytvárala opozíciu na Jupiter, očividne som rozhadzovala peniaze na všetko možné a hlavne na zábavu. -LOL-
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 29.7.2014 14:42
Venuša je moja vládkyňa, ale klamala by som, keby som tvrdila, že si ju všímam. Ja totiž už som tak zmätená, čo s čím súvisí, že si to nekomplikujem :D
Moja Venuša je v natíve v 10. dome, a vládne 4. domu a spoluvládne 10. domu... nemám to odsledované, akurát sa mi zdá, že kým bola v Býku, ale aj potom v Blížencoch, kúpila som si asi trojo nových džínsov, topánky, bižutériu a neviem, čo ešte, že som sa až chytala za hlavu, čo ja som šporovlivá :) Ale Teraz je napríklad v Raku a stále mám potrebu nakupovať. Mávam aj hluché obdobia, kedy aj pol roka nič nekúpim, možno drobnosť, alebo ak na niečo intenzívne sporím, vtedy skrátka neutrácam. Posledné mesiace som sa asi zbláznila :/ Akože žiadne také, že Chanel, Gucii :D Ale skrátka pár nových kúskov do šatníka mi pribudlo, tento rok som konečne vystriedala takmer všetky sukničky a šaty, ktoré mi zapadali v skrini prachom posledných 6 rokov. Momentálne mám trigon na Jupiter. A tento rok som sa tiež sčasti vrátila k hudobným nástrojom, ktoré som snáď nepoužívala od mojich 15 rokov :) Ale či za to môže Venuša... :D
neznámy
neznámy | 29.7.2014 21:55
u mna tranzity venuse casto suvisia so zmyslami...viac mam chut kupovat, uzivat si, maskrtit, jest, oddychovat, lenosit...a pri napatovych aspektoch sa mi to zvykne vymknut spod kontroly:)
neznámy
neznámy | 31.7.2014 16:01
Mal som teraz konjukciu Venuša-Venuša, no nevšimol som si nič neobvyklé, ale je dosť možné, že je to aj preto, že opozícia Pluto-Venuša, ktorá je teraz u mňa na svojom vrchole, také čosi zatieni. :-)
neznámy
neznámy | 31.7.2014 21:08
tak isto ich moc nevnímam,ale všimla som si ,že počas ich pôsobenia si konečne lakujem nechty,robím masku a podobné veci,čo by som mala robiť už v mojom veku častejšie-COOL-
neznámy
neznámy | 1.8.2014 07:50
Ještě mne tak napadá, že tranzity Venuše nemusíme vnímat my sami na sobě nijak intenzivně, ale naše okolí na nás ano. Venuše zjemňuje (tedy aspoň v těch souladících aspektech), můžeme se zdát nějakým způsobem přitažlivější, co Vy na to?
neznámy
neznámy | 1.8.2014 15:14
Myslím, že je to tak ako píšeš. Kladné aspekty Venuše určite k sebe priťahujú sympatie druhých ľudí a človek vyžaruje zo seba väčšiu harmóniu.

Čo tak sextil Venuše so Slnkom? Čo to môže značiť? Venuša vládne Ascendentu. -YUMMIE-
neznámy
neznámy | 1.8.2014 16:11
To je možné, teď nedávno jsem zažila příhodičku, když mi šla Venuše přes ASC a natální Venuši. Místo, abych se cítíla krásná, tak mi přišlo, že jsem hrozně zošklivěla a měla jsem z toho docela solidní depku. Šla jsem navečer se synem v tomhle rozpoložení na procházku, proti mě běží skupina nějakých trénujících sportovců a jeden říká - jaký tady chodí krásný maminky! To mě fakt hodně zaskočilo, jak tohle může někdo říct, když já vidím v zrcadle takovu hrůzu-ROLL-:D Jinak ale nevím, nikdy jsem tranzity Venuše nějak moc nesledovala, je fakt, že mi přechází přes ASC vždy v létě a to mám spojené s nejpříjemnějšími zážitky ve vztahu s jinými lidmi, tak na tom možná něco bude.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...