mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Transit pluta na saturn

neznámy
neznámy | 8.10.2015 08:51
Mám dotaz na ty, kterým proběhl tento transit, jak jste jej prožívali a co vám přinesl?

Už nějakou dobu mi pluto trigonuje planety v 8.domě..... Teď jak nabralo zase přímý chod se dostalo mezi mars a saturn.... Ta kombinace mi přijde děsně depresivní, tak bych ač si myslím, že je to nemožné ráda tomu depresivnímu předešla....

Budu ráda za vaše zkušenosti...děkuji-FLOWER-
neznámy
neznámy | 8.10.2015 18:25
Ahoj, mala som konjunkciu Pluta so Saturnom + okrem ineho zaroven opoziciu Pluta na midpoint Slnko/Luna... Bolo to asi moje najtazsie obdobie v zivote... Odisla som z prace, aby som sa mohla starat o jedneho tazko choreho cloveka, ktory nakonec zomrel, pretrhla som vsetky kontakty s rodinou, rozisla som sa s priatelom, tato kazda jedna situacia vyvolala 100 dalsich problemov inde, ktore sa kopili, ako retazova reakcia, atd... Toto vsetko sa odohralo cca behom jedneho mesiaca... Bola som "donutena" stat na vlastnych nohach a spoliehat sa iba sama na seba... Zistila som, ze ako v plnej parade chuti zivot a aki dokazu byt ludia... Od tej doby ako keby utalo, zmenila som sa... A kedze sa jednalo o Saturna ako pana casu, pana zatvy a smrti a o Pluta, ktore je zname radikalnymi zmenami, ci smrtou a znovuzrodenim, tak niekedy mam satale pocit, ze zmeny este stale odznievaju... Tieto dve planety sa "pekne doplnaju" a konfrontovali ma s realitou pominutelnosti... Co mam a je dnes, tak zajtra nemusi byt... :)

Ale toto vsetko ma aj druhu stranu... Dam iba jeden priklad... Ludia, ktori nezainteresovane mali moznost pozorovat tu slet udalosti a naozaj vsetko okolo toho mi casto hovorili, ze to co som si prezila ja behom tej kratkej doby by neustal len tak hocikto... Sami priznali, ze byt na mojom mieste by si oni uz davno niekde v kazajke brnkali po perach, alebo by to skoncili tak, ako to konci vela ludi, ktorym sa odohra iba jedna z tych udalosti, ktora sa odohrala mne... Takze vdaka tym ludom (a sebe) a vlastne vsetkemu som si zacala uvedomovat hlavne svoju silu, vydrz aku mam a aj to, ze aj strata vsetkeho je prilezitostou zacat odznova, "ocistena" a v lepsej forme... Ale taketo zmyslanie si vyzaduje odvahu, pretoze mozno je v stavke prave to, co mi je "najdrahsie"...
neznámy
neznámy | 8.10.2015 20:52
Děkuji za odpověď....to zní pozitivně a povzbudivě : )

já budu mít přitom ještě opozit neptuna na midpoint slunko/luna...plus transit luny na saturn....

už jsem si prošla kdečím, co spousta lidí už v tuto chvíli považuje za nadstandartní....tak doufám, že co mě čeká, .....jak se říká...."co tě nezabije, to tě posílí" x)).....asi budu mít svaly jak arnold schweizerneger x)))

děkuju za odpověď...souvisí to podobně i se mnou*
martinbd
martinbd | 10.10.2015 17:52
Pluto trigon Saturn podľa mňa nie je až také zlé, práve naopak, symbolicky to znamená prebudovanie niečoho pevného, vnútornej kostry, zásad, minulosti, kamarát to mal a on má Saturna v 6. dome, teda zdravie, v tom čase si chcel spraviť takú radikálnejšiu očistu tela, začal aj s urinoterapiu, potom ešte aj kefír skúšal a neviem čo všetko vyskúšal a ako to dopadlo.
U teba ak je to v 8. dome, tak sa to môže týkať spoločných financií, spoločného majetku, ale to by chcelo preštudovať celok horoskopu a vyjsť z tvojej momentálnej situácie, že čo by sa asi mohlo diať.
neznámy
neznámy » martinbd | 14.10.2015 18:48
Děkuji

Právě si myslím že to že to vidím zle asi taky z něčeho pochází...

A ohledně těch společných financí by se to týkalo nějaké změny? A dá se předpokládat kam by ta změna směrovala?
martinbd
martinbd | 14.10.2015 19:06
no to čo som napísal, ten princíp ale v rámci spoločného majetku napríklad, spoločný majetok je napríklad majetok zdielaný s rodinou, s partnerom, so štátom, štipendiá, peniaze od štátu a podobne. Ale ako som už napísal, treba vyjsť z celého horoskopu a tvojej momentálnej situácie. ôsmy dom má aj iné významy samozrejme.
neznámy
neznámy » martinbd | 16.10.2015 10:24
Ještě tam mám jiné významné transity....saturn konj na lunu, kvádr na mars, opo slunce.....neptun kvádr na slunce a lunu a opo mars....uran v opozici na pluto....teď je jupiter a mars v 8. domě....

Potřebovala bych zjistit jestli jde vyčíst, jestli si mám na něco konkrétního dát pozor...třeba ohledně těch společných financí....nebo cokoliv čeho se to týká...
Jak je tam saturn a pluto, nebude to asi ani "zadarmo" ani "jednoduché"...nebo?

Děkuji
martinbd
martinbd | 16.10.2015 13:33
napíš radšej dáta, lebo z toho sa nedá vyznať
neznámy
neznámy » martinbd | 16.10.2015 18:46
martinbd
martinbd | 16.10.2015 19:11
akurát Pluto trigon Saturn tam ešte nemáš a ani najbližší rok nie.

V podstate u teba je zaujímavé, že sa v decembri zbehne dosť veľa vecí, pretože ty máš v radixe T-kvadratúru Mesiac opozícia Slnko kvadratúra Mars a do tej ti nabehne Saturn, takže ti to zasiahne všetky tie planéty a veľa životných oblastí. Navyše približne v tom čase, ale o niečo neskôr to vrcholí tam bude aj Neptún, ale cez kvadratúru na Mesiac atď. Takže sa bude riešiť tá tvoja T kvadratúra cez Saturn, teda prekážky, obmedzenie, smútok, samota, disciplína a Neptún, ilúzie, klam, rozčarovanie, zmätok.
Je dosť možné že to zasiahne aj zdravie, takže v tom období bude treba asi dbať na dostatok oddychu, posilniť imunitu. Ale zasahuje to dosť veľa oblastí, aj ten spoločný majetok, partnerstvo a iné, pozri si čomu všetkému vládnu tie planéty a kde sú umiestnené. Saturnské tranzity sa vraj dajú riešiť prácou.
neznámy
neznámy » martinbd | 3.11.2015 15:47
No
Já jsem si ze začátku myslela že to bude spíš o Luna/saturn a o tom jestli jsem schopna se postarat o sebe a své nitro, ale začíná to nabírat obrátky a je to taková revize ze všech stran. Přátelé, práce, partner, rodina. Jsem každej den příšerně unavená. Přijde mi že z toho je cesta ven jen sklopit hlavu a být důsledná (??)
Kdoví co z toho ještě vyleze...
Takové co sis uvařila to si sněz...
Durgadevi
Durgadevi | 3.11.2015 16:53
Musím si zaklepat, ty těžké tranzity, jdyž jsem měla Pluto na Ascendentu, potom na Saturnu, zároveň tranzitní Saturn na své Luně, přežila jsem v pohodě. Zrovna jsem byla zasvěcena do II. st. REIKI v Praze. Proto doufám, že podobně v pohodě přežiju, co mně ještě čeká, např. solár 2016, potom druhou Saturnskou opozici.
V současné době je to někdy těžké, kdy tranzitní Pluto mám v kvadrátu na svou Lunu a v opozici na svou Venuši. někdy mně fakt chytá existenční strach-WALL-
neznámy
neznámy | 3.11.2015 17:32
neznámy
neznámy | 3.11.2015 17:32
neznámy
neznámy | 3.11.2015 17:32
martinbd
martinbd | 4.11.2015 06:22
Tak nie som si celkom istý ako to riešiť, ja mám tiež teraz Saturn kvadratúra Mesiac a viacero dôležitých rozhodnutí som odložil, lebo zo skúsenosti viem, že pri takýchto tranzitoch nie je veľmi dobré púšťať sa do nových vecí. A myslím si že pri Saturnských tranzitoch je dobré ísť do pokory. U Neptúnskych je podľa mňa dobre mať ten nadhľad, že môže ísť o klam.
neznámy
neznámy » martinbd | 7.11.2015 09:29
Pouštět se do nových věcí asi ne, ale revidovat ten současný stav by asi nemělo uškodit? Udělat si v sobě a kolem sebe pořádek. Nadhled teda nemám ale jsem nedůvěřivá, protože fakt nerozpoznám co je klam a co skutečnost.
Pomáhá mi i hudba...

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...