mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Astrológia a horoskopy - 

..Priaznivé tranzity uránu....

neznámy
neznámy | 30.5.2013 23:06
Nepíšu že mi vadí :D
jen tamto se mohlo oživit a pokračovat ještě v tomto tempu :) nevadí -BOW-
neznámy
neznámy | 31.5.2013 07:19
Jo, myslim, ze to gulasoidni neni. Urna je zmena, takze at uz to clovek vyresi jakkoliv ma to byt asi jinak nez doposud.
No, tak ja jsem se rozhodla to vyresit nasledujicim zpusobem.
Rekla jsem naprimo slecne, ze me toci, ze nemam soukromi a ze tam porad bydlim a platim najem, slecna ze me chape, ale ze mam pochopit ja ji, ze je to jeji byt atd atd. Ok. Tak jsem premyslela, jak to vyresit, pro nejvyssi moznou spokojenost nas obou.
Rikala jsem si, ja svuj nazor nezmenim, pac to tak citim, ona svuj nazor nezmeni taky... tak me napadlo to jedine co asi slo v te situaci delat, ze pro svuj klid, vzdycky kdyz tam nekdo bude si neco naplanuju co mam zaridit a pak prijdu domu a budu mit klid :D A ono to zafungovalo, psychicky me to uklidnilo, protoze i kdyz jsem vedela ze tam nekdo byl, presto jsem pak mela svuj prostor jak jsem prisla domu a uz jsem se na nikoho nemusela omezovat a cekat atd. A normalne co se stalo? Ve ctvrtek mluvim se slecnou a ona rika, ze uz ma najemnika. Takze moje zkouska, moje pochopeni = pozitivni rozuzleni, juhuuu. -THUMBSUP-
Ano, chyby neexistuji, je jen cesta -YES-
neznámy
neznámy | 31.5.2013 07:28
hej, krásny príklad. ten urán ti asi ešte len vstúpil do štvrtého domu, dobre si pamätám?
mne predvčerom vošiel v sextile na venušu a od predvčera mám dva krásne Láskové zážitky (nie láskové), ak to bude takto pokračovať, tak začnem mať urán rada. síce je zároveň aj v kvadratúre na slnko a dosť ma to ničí, ale iba fyzicky zatiaľ, nie vo vnútri. veď podám správu, až na niečo prídem.
marmelád: neva, to je jedno, kde čo je, hlavne že je...že niekto vôbec o tom píše. ja som celá rada, že mám kam chodiť čítať ;)
neznámy
neznámy | 31.5.2013 07:39
Ja si myslim, ze to byl velmi dobry napad zalozit tohle vlakno z pohledu pozitivity!
Uvedomila jsem si, proc ja i vetsina lidi casto vnima jakekoliv ur. tranzity negativne. A chci zopakovat, ze si myslim, ze je to prave tim, ze my lide jsme zkratka nepruzni a vetsinou nam je velmi zatezko delat jakekoliv zmeny.
Chci se pripojit k tem pozitivnim ohlasum, byt z toho co jsem psala jsi ocividne nic moc pozitivniho nevycetla :D Jak si prectes muj posledni prispevek tak ti to mozna bude jasnejsi.
A i kdyz jsem nemela ted prijemne zazitky, presto musim rict, ze to vnimam pozitivne. Ono to mozna zni, ze si odporuju, ale ne vse co clovek vnima negativne, takove skutecne je...
A vzpouzet ani vzdavat se se nevyplati... Ale chapu, ze pri napetovych aspektech reseni nemusi byt tak jednoduche jako u tech pozitivnich.

Jeste jedna vec nakonec, DEJ SI CAS, reseni prijde kdyz clovek na sebe netlaci, mozna nekdy kdyz se prilis nesnazi. Zalezi jaka je tvoje osobni vlastnost. Pro nekoho, kdo si zvykl na sobe pracovat, muze byt prave ta zmena, ze se na to vykasle a zmena prijde sama s uvolnenim.... Jak se tu uz reklo 100x, Urna je o zmene z cehoz je treba vychazet... a to si muze zodpovedet clovek jen sam, co by pro neho byla ta zmena. -FLOWER-
neznámy
neznámy | 31.5.2013 07:41
Jj mam ho na hrote 4d ;-) v trinu na Jupiter.
No krasne, jen si to uzivej-FLOWER- A urcite dal pis svoje postrehy, tesim se-THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 14.7.2013 12:01
Ahoj všem :-)

tak jak pokračují "příznivé" tranzity Uranu?

Já hlásím, že jsem se zdárně přestěhovala, naučila řídit a Uran mi právě vystoupil z trinu na Jupitera a je v sextilu na Lunu, což mi přineslo trošku klidu a celé to dostalo zase jinou energy.

Jak to pokračuje u vás? Jsou nějaké změny, které jste ustáli, naučili jste se něco nového?-FLOWER-
neznámy
neznámy | 14.7.2013 12:08
Povedala by som že také šoky ,ako pri kvadrátoch určite nemám,ale môj život je jeden cirkus stále:)Vôbec sa mi nedá čokoľvek naplánovať,vždy sa niečo zvrtne a musím byť flexibilná.....Túžba po zmene u mňa je stále v oblakoch,hoci som dostala pozvanie na pohovor,ale paradoxne nedostavila sa druhá strana-ROFL-Uvidím ako to bude pokračovať,stále je všetko ako aprílové počasie-FLOWER-
neznámy
neznámy | 14.7.2013 12:18
Ahoj Evko-FLOWER-
U mě je to taky tak... naplánované se pravidelně zvrtne v něco úplně jiného, ale asi jsem si už zvykla nebo co :D Toho Urana tam mám teď v několika aspektech, jak jsem říkala, takže já si už radši ani nezvykám na nějaký domnělý "klídeček", to by se nemuselo vplatit. :D
neznámy
neznámy | 14.7.2013 19:59
Tak u mne je nové to,že jsem si udělala masérský kurs, potkala pár nových přátel jde mi aspekt uran sextil měsíc,ale jinak je to stejné......"vnitřní revoluce" ted´mi zase jde pluto kvadrát uran a čeká mne uran opoz.uran a 2014 uran kvadrát venuše no bije se to ve mne,ale na fyzické úrovni zatím změnu neumím provést..........-SAD-
neznámy
neznámy | 15.7.2013 08:13
No to je ale super-THUMBSUP- hýbe se to!

Mě čeká za 3 roky Uran opo Pluto, krom toho Neptun kv. Luna. Toho Neptuna se bojím asi nejvíc. Přemýšlím založit nové vlákno na Neptun. Ale mám pocit, že už to tu taky někde bylo. A je to asi moc abstraktní téma, tak ani nevím jestli se to ujme.

Uran kv. Venuše jsem sice neměla, ale Uran opo Venuše jo (plus Uran opo Mars, kv. Luna - čemuž předcházela kv. na Uran a Jupiter). Řekněme, že jsem tehdy musela hezky zatočit s tehdejším vztahem a díky bohu, protože kdyby ne, pěkně by mě to zmydlilo a rozhodně by se neudály věci, díky kterým jsem teď tam kde jsem (někdy se člověk o své štěstí prostě musí zasloužit a dojít k němu skrze počáteční bolest)! Měla jsem tehdy pocit, že tenhle vztah je tak "proti" mě a proti tomu co "chci" a po čem toužím, že jsem prostě musela. Vyloženě jsem cítila, že jdu s ním ke dnu. A tohleto není účel života, aspoň ne toho mého.
Jinak myslím, že si dokážu představit jak se to v tobě bije... k tomu ještě to Pluto kv. Uran... a podle mého názoru ta změna ve fyzičnu stejně bude, jakmile už tam je ve hře Pluto tak pochybuju, že ne. A buď to teda půjde "po dobrém" anebo "jinudy".
neznámy
neznámy | 16.7.2013 10:28
Ještě bych dodala k tomu aspektu uran sextil měsíc,že se dokážu vyjadřovat a "pouštět i emoce", tak jak to cítím a mám na srdci, neberu si žádné servítky a jsem za to ráda, páč mám alespoň ze sebe dobrý pocit,že jsem upřímná a jednám na rovinu........... ;)
No uvidíme jak se to bude vyvíjet dál...........
neznámy
neznámy | 30.7.2013 18:51
Ja hlásim prvé,napoly pozitívne správy.....mám urán v opozícii s marsom a dostala som konečne ponuku práce v mojom rodisku,musím však absolvovať kurz....čo by nebolo tak strašné,pokial by som nebola pracovne vyťažená.....podarilo sa mi zatial dohodnúť v starej práci na volne a čakám na termín kurzu...teším sa ako malé dieťa,som zvedavá či to dobre vypáli.....v tom prípade by ma čakala radikálna zmena života a sťahovanie-HEART-
neznámy
neznámy | 30.7.2013 18:59
Drzim palce.-THUMBSUP- Dobra zmena nie je zla.-BYE-:)
neznámy
neznámy | 30.7.2013 19:06
Dakujem moc...veľká sláva by to nebola,ale už dva roky túžim a pomaly aj potrebujem byť pri rodičoch,takže niečo-za niečo......strašne sa bojím že to nevypáli,ale radšej na to nemyslím-BYE-
neznámy
neznámy | 31.7.2013 08:12
Tak to je super, gratuluju-FLOWER- a držím palce ať to výjde!

U mě pro změnu, když už jsme u té práce, co si poslední dobou všímám je, že mě úděsně nebaví, nudím se a jsem nabručená a lenivá dělat fakt cokoliv-WINKIE-. No jo, opozice Uran MC. Dost vážně přemýšlím nad změnou práce, protože tady už nemám co bych se naučila.
Jsem vděčná, že mám přísun financí a že tu práci mám, ale vím, že Urna :D mě tlačí do změny... zatím ale nevím jak jí provedu a kudy přesně se v profesní oblasti chci ubírat...
Dogi
Dogi | 31.7.2013 10:41
Mala som tento rok najprv urán v kvadratúre na pluto a to mi obrátilo časť môjho života na ruby...niekoľko ľudí z môjho života odišlo (neumreli :-) ) a môj život sa v tejto oblasti nečakane posunul inam...našťastie, dnes s odstupom času výsledok vnímam pozitívne :-)

Potom prichádzali tie "pekné" tranzity a musím povedať, že som ich cítila a aj cítim...
- na Neptún (viac fantázie, dobré nápady, cestovala som, stále mi trvá...),
- na Venušu (toto mi posunulo veci okolo lásky pozitívnym smerom po dlhom čase...:-) )
- na Mars...zaujímavé...venujem sa bojovým umeniam a v tréningu som to cítila, ale aj v iných smeroch som bola viac akčná...:-)
- na Slnko (tento mi priniesol do života začiatok vzťahu s partnerom, s ktorým to konečne funguje ale aj som sa oslobodila od mnohých iných vzťahov a aj očakávaní, ktoré mi veľmi neprospievali a to bezbolestne a s úsmevom)...tento tranzit sa mi ešte vráti onedlho :-)

:-) Ja tie pozitívne tranzity Uránu vnímam a priniesli mi veľa nečakane pekných vecí do života...možno je to tým, že mám nie práve moc dobre postavený a k tomu aj zle aspektovaný Urán a tieto oblasti boli pre mňa v minulosti ťažké....ale nie som astrológ, tak to je iba moja domnienka :-). A fakt je, že som sa rozhodla pozitívne využiť čo mi prinesú a to som aj urobila :-).
Možno by si nemala čakať, čo sa stane...možno to chce naladiť sa pozitívne a užiť si to :-)
neznámy
neznámy | 31.7.2013 12:38
Uran v trigone na Slnko, nic zaujimave akurat som totalne pribral :D na 124. Ale Pluto v bikvintile na Mars sa postaralo o napravu, takze zase mam svojich 77-78.
neznámy
neznámy | 1.8.2013 09:29
Aj mňa uránovské kvadratúra tlačili do nespokojnosti a zmeny,ale nedarili sa mi.Som rada každopádne že sa teraz posúvam ,už sa moje životné tempo nedalo vydržať.Bolo aj na mne vidieť aká som nespokojná,aj keď som sa počas kvadrátov s veľa vecami vyrovnala a nakoniec pôsobím pokojne-THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 1.8.2013 23:32
Prepána,netušila som že pri Uráne môže niekdo takto pribrať,veď on je učinený preháňač.....Ja práveže trochu konečne chudnem,ale asi to spôsobila moja znovu zmena po piatich rokoch na znovu vegetariána...keď zmeny,tak poriadne:)
neznámy
neznámy | 2.8.2013 08:45
Ale mal som ho zaroven v sextile s Mesiacom a zaroven v trigone s Neptunom... Inak Hand popisuje ten trigon na Slnko tak ze sa celkom nic podstatne udiat nemusi, len clovek pribere :)
Stránka:
1 2 3 4
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...